Badelegetøj – 10 sjove stykker legetøj til badet

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Badelegetøj er en sjov ting der aktiverer babyen i badestol eller babybadekar. Helt ligesom legetøj til badet gør det nemmere at få drengen eller pigen i bad for dig som forælder.

Børn er ikke altid begejstret for at komme i bad og slet ikke at få vasket hår, men legetøj har ofte en magisk effekt. Og derfor kan du finde inspiration indenfor forskellig sjov legetøj til strand og bad i 2019.

 

Magni badeænder

køb badeænder som badelegetøj til babyBadeænder fra Plantoys, Playgro, Oball eller denne æske fra Magni, er et hit som badelegetøj til de større babyer.

Magni badeand æsken indeholder 5 forskellige badeænder i plastik materiale.

Denne model anbefales fra 12 måneder alderen og frem. Ænderne kommer i en størrelse af 5,5 x 6 cm. og burde være vandtætte. Men ligesom de fleste andre modeller vil der dog ofte trænge vand ind over tid i nogle af ænderne.

 • Anbefales fra 12 mdr
 • Æske med 6 stk
 • Størrelse: 6 x 5,5 cm
 • Materiale: Plastik
Forhandler Totalpris Læs mere
99,00 Find her
99,00 Find her
99,95 Find her

 

 

Yookidoo Elefant Babybruser

køb en elefant bruser som leg i badetYookidoo batteridrevet babybruser kommer med en blød vandstråle og udformet som en elefant med bruser på. Praktisk og sjovt legetøj til baby.

Elefant bruseren kan bruges når den bades. Det gør du ved at elefanten ligger i badet og pumper vandt op i brusehovedet. Her sidder der knapper til at aktiverer bruseren.

Når babyen bliver større kan han eller hun bruge elefanten som det sjove legetøj der aktiverer i badet.

 • CE godkendt fra 0 måneder
 • Bruger 4 styk AAA-batterier (medfølger ikke)
Forhandler Totalpris Læs mere
224,00 Find her
245,00 Find her
249,00 Find her
249,95 Find her

 

 

Rosa/lysegul Quut Cana vandkande

køb klassisk vandlegetøj til børnEn sød vandkande som denne Cana model fra Quut er ofte populært legetøj til badet, strand og selvfølgelig sandkassen.

Vandkanden kommer med to forskellige dyser. Det giver barnet mulighed for at regne med en fast stråle eller som blødt regnvejr.

Praktisk og sød vandkande i en lille størrelse, så også velegnet til at tage med på ferie, strand eller ved søen.

 • 2 forskellige dyser
 • CE-mærket
Forhandler Totalpris Læs mere
77,00 Find her
129,95 Find her

 

 

Sophie Giraph badelegetøj

Køb det klassiske Sophie La Girafe badelegetøjSophie Giraph er populært legetøj til børn i hele verden.

Du får en sød og blød giraf der er fremstillet i naturgummi uden skadelige kemikalier. Giraffen der flyder ovenpå vandet i badekaret er god til de små. Den lille kan trygt gumle løs på giraf badelegetøjet.

Giraffen kan suge vand ind ved at trykke på den, og sprøjte vandet ud igennem munden også.

Modellen kommer i lime eller turkis farver.

 • Anbefalet: Fra 6 mdr.
 • Farver: Lime & turkis
 • Kommer i gaveæske
Forhandler Totalpris Læs mere
119,95 Find her

 

 

Ses Creative fang fisk i badet legetøj

køb det sjove legetøj til badetSes Creative er kendt for mange forskellige produkter, udstyr og spil til børn. Og her finder du også forskellig badelegetøj til pool, bad, baby m.m. Og en af de sjove ting kan være dette Ses Aqua Creative fiske spil.

Sjovt legetøj der er designet til vandspil. Spillet er det velkendte fiskespil hvor du skal fange fisk, men denne udgave er beregnet til at bruges mens du sidder i badet.

Sættet kommer med to fiskestænger og otte forskellige skumdyr fra havet.

 • 2 fiskestænger
 • 8 forskellige skumdyr
Forhandler Totalpris Læs mere
122,55 Find her

 

 

Plantoys aktivitetsbåd

badelegetøj til væggenPlantoys der er kendt for at lave legetøj som aktivitetstæpper, Hoppeko, gåvogne, legekøkkener, dukkevogne, legetæpper og meget andet legetøj til børn, har selvfølgelig også fremstillet forskellige sjove ting til bad.

Aktivitetsbåden er fremstillet i træ og kan være det sjove legesæt til barnet fra 2 års alderen.

Det er sjovt at sejle rundt i badet med både som denne fra PlanToys, og det gælder selvfølgelig også denne model der kommer i forskellige farvemuligheder. Der medfølger en fisker, aftagelig kabine, sammenklappelig sejl, fiskestang med snor og tre søde dyr med til fiskebåden.

 • Anbefalet: Fra 2+ år
 • Materiale: 100% bæredygtigt træ
Forhandler Totalpris Læs mere
331,55 Find her
349,95 Find her

 

 

Studio Cirkus badedyr både

køb badelegetøj 3 årStudio Cirkus fremstiller forskellige badedyr til børn.

Du finder badedyr som en frø, bondegårdsdyr og også fartøjer som denne model med både.

En pakke indeholder 4 stykker badedyr uden huller, hvad end du vælger en ko, badefrøer eller disse både badedyr.

Badelegetøjet uden hul anbefales at bruges fra 6 måneder og op.

Prisen er ganske overkommelig og kan være velegnet som den billige barselsgave, dåbsgave eller generel sjov gaveide til babyer.

 • Anbefalet: Fra 6 mdr.
 • 4 stk. badedyr uden huller
Forhandler Totalpris Læs mere
69,95 Find her
69,95 Find her

 

 

Yookidoo babyuro til badekar

bade uro til badekar væggenEn babyuro kan være sjovt til badet for den lille baby. Og det gør sig også gældende for denne badeuro fra Yookidoo der har vundet adskillige priser indenfor badelegetøj.

Yookidoo babyuroen fungerer ved, at den lille batteridreven motor sidder under vandet og pumper vandet op igennem uroen.

Du tænder uroen ved at trykke på fugleknappen. Styrken kan indstilles på tre forskellige niveauer og kan give fryd for den lille som større baby.

 • Ce godkendt fra 0 mdr
 • Bruger 4 stykker AA-batterier (medfølger ikke)
Forhandler Totalpris Læs mere
260,95 Find her

 

 

Götz Newborn Badedukke

køb badedukke til pigenEn badedukke er noget som især de små piger fra 2 års alderen gerne vil have med i badet. Og her kan denne Newborn badedukke fra Götz måske være det rigtige valg.

Götz dukken kan tages med i bad og iklædes dukketøj, som dog ikke medfølger men er tilkøb. Barnet kan give dukken sutteflaske som efterfølgende kan tisses ud af dukken.

Du finder dukken udformet som enten dreng eller pige. Her er pigedukken med blå øjne og drengedukken er med brune øjne.

Du får badelegetøj uden phthalater og andre skadelige stoffer. Götz dukker er fremstillet i vinyl og i en god kvalitet der holder til mere en et par gange i badet.

Dukken måler 33 cm og anbefales til børn fra 2 års alderen.

 • Anbefalet: 18 mdr
 • Størrelse: 33 cm
 • Findes som dreng eller pige
Forhandler Totalpris Læs mere
179,00 Find her

 

 

BathBlocks flydende køkken

køb badelegetøj med lysBathblocks legekøkken som skum legetøj til badet. Køkkengrejet er fremstillet i plast og resten er fremstillet i EVA skum.

Legekøkken er sjovt både for drenge og piger, og hvorfor ikke også når han eller hun skal i badekar eller badebassin? Helt ligesom en hoppeko, Krea dukkevogn, bObles krokodille og meget andet, så er det flydende køkken også god underholdning.

Sættet består af en kogeplade i fast skum, kasserolle, gryde, grydelåg, 3 køkkenredskaber og 2 bageforme. Og de forskellige dele kan også sagtens bruges med det mere almindelig legemad tilbehør og legetøj køkken.

 • Anbefalet: Fra 3 år
 • Materiale: EVA skum & plast
 • CE-mærket
Forhandler Totalpris Læs mere
249,95 Find her

 

 

Edushape ubåd

brug det sjove legetøj der flyder til badetidHelt ligesom rangler og andet legetøj til at aktiverer barnet der skal bades, så kan denne sjove ubåd fra Edushape måske være det rigtige valg.

Det sjove ved denne ubåd som anbefales til børn fra 1 års alderen, er, at den synker og sejler under vand som en rigtig ubåd gør.

Ubåden kan også flyde ved at presse den fleksible overdel ned i underdelen.

 • Anbefalet: Fra 1 år
 • Længde: 13 cm
 • Kan sejle under & på vandet
Forhandler Totalpris Læs mere
89,00 Find her

 

 

Bathblock Prinsesseslot

køb flydende klodser som badelegetøjLegoklodser og lignede er ikke specielt godt sammen med vandet. Men hvis drengen eller pigen elsker at bygge, som de fleste børn gør, kan dette prinsesseslot til vandleg måske være det helt rigtige.

Bathblock laver forskellige lignede modeller med klodser der klistrer sammen når de våde, så børn kan bygge et prinsesseslot, politi, brandstation eller andet.

Badelegetøjet fra Bathblock anbefales fra 3 år og op.

Sættet kommer med 21 klodser i en praktisk pose med net i bunden til opbevaring af legetøjet. Godt legetøj til at styrke barnets motoriske udvikling.

 • Anbefales: 3 år
 • Net til opbevaring
 • 21 klodser
Forhandler Totalpris Læs mere
174,00 Find her
249,00 Find her

 

 

Gurli Gris badelegetøj

giv gurli gris badelegetøj i gave til børnBedstefar Gris Båd til den sjove leg i badekaret for den lille dreng eller pige.

Gurli Gris der er kendt fra Ramasjang, er en populær tegnefilm for de mindre årgange. Og indenfor temaet med grise familien finder du mange ting som pakkekalender, tøj, opbevaring og diverse legetøj.

Legetøjet anbefales fra 3 år og er CE-mærket. Med til badebåden med bedstefar Gris medfølger der to figurer.

 • Anbefalet: Fra 3 år
 • Materiale: Plastik
 • 2 figurer medfølger
 • CE-mærket
Forhandler Totalpris Læs mere
229,95 Find her
229,95 Find her

 

Godt badelegetøj til stranden?

Helt ligesom der skal bruges barnevogn, pusletasker, tremmeseng, aktivitetstæppe, puslebord, puslepuder, babylegetøj og meget andet, så er legetøj til udeleg også en god ide til at aktiverer børn. Og her er badelegetøj til stranden rart at have med, så du som forælder slipper for at skulle opholde dig i vandet med barnet hele tiden.

Populært legetøj til stranden kan være disse ting:

 • Vandkande: En vandkande er noget de fleste små børn elsker at bruge ved stranden, sø eller badebassin. Og her kan en Quut vandkande som den viste eller andre modeller være helt rigtig.
 • Skovl: En skovl er ligeså obligatorisk som vandkanden når der skal leges ved vandet. Køb en holdbar skovl så den ikke brækker første gang du som forælder skal blære dig med byggeevner indenfor slotte. En Scoppi skovl kan være en god model.
 • Forme: Forme til at lave sandmad eller bygge slotte med, er andet godt legetøj som er populært ved de fleste mindre som lidt større børn.
 • Badebassin til stranden: Til den lille der ikke er stor nok til at bade i havet, kan du tage et lille badebassin designet til stranden med. Grav den ned i sandet og fyld det op med vand, så kan den lille hygge sig i dette mens du/i som forælder kan nyde vejret og udelivet.
 • Badedyr: Til de større børn er badedyr ofte et hit. Og her er udvalget kæmpe stort indenfor udformninger som krokodiller, delfiner og meget andet.
Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar