Badestol baby (2019) – 10 modeller til at bade dit barn

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Du skal bruge et babybadekar når det lille guldfund kommer til verden, hvis du ikke vil vælge at bruge håndvasken eller en balje. Her kan en badestol til baby være det praktiske tilbehør til badet. Den lille sidder rigtigt nu han eller hun ikke kan holde sig selv eller som støtte til barnet fra ca. 6 mdr. der kan sidde selv.

Badestole og babybadekar er ikke en nødvendighed, men er dog ganske rart at have på højde med f.eks. en potte eller vugger til babyen. For det kan være hårdt arbejde at sidde på hug og holde den lille i den ene arm og vaske med den anden. Stående er lidt nemmere men dog også ganske hårdt, og her er en stol til at holde babyen ret praktisk som så meget anden babyudstyr.

Vi har fundet et udvalg af forskellige badestole og bademadrasser i denne guide/test, hvor du finder både den billige som de dyre modeller.

 

Badestol fra Safety First 360° rotation

Køb drejebadestol til babyenSafety First badestol til babyen der kan sidde selv til at give den gode støtte så han eller hun vælter.

En unik stol med 360 graders drejeaksel så barnet kan drejes rundt under vasken. Hvilket er ganske praktisk for dig, men selvfølgelig en ekstra luksus som ikke er en nødvendighed. Pigen eller drengen vil dog nok finde det sjovt, helt ligesom bolden der sidder foran på stolen kan være det sjove legetøj.

Stolen kommer i forskellige farver og med fire separate sugekopper under bunden, så stolen kan stå stabilt i badekar.

Forhandler Totalpris Læs mere
178,00 Find her
189,95 Find her
249,95 Find her

 

 

Flydende bademadras fra Doomoo

Køb den flydende Doomo bademadras fra DeltaDoomo Floating Bath Mattress kan være den lidt anderledes og hyggelige måde at tage bad for babyen.

En flydende madras hvor babyen kan ligge nedsunket i. Og som gør at du som forælder har hænderne fri til at vaske pigen eller drengen.

Madrassen fra Delta kommer i en blød version med vandtætte/flydende micro-APS perler som fyld. Det er med til at forme sig og danne en pude for babyen, så denne ligger sikkert og godt i badet. Til hovedet er der udhulning bagerst.

Velegnet til den nyfødte hvor du dog ikke bør anvende badeolie på materialet.

Forhandler Totalpris Læs mere
198,00 Find her

 

 

Safety 1st badestol

brug baby badekar og badestolEn ”almindelig” badestol i hvid som du sætter fast på bunden med sugekopper.

En stabil badestol i stærk PP plast der er fri for BPA, og en model der kan bruges i de fleste store som små badekar. Her kan barnet sidde sikkert og komfortabelt med en god støtte der former sig omkring babyen.

Velegnet til den nyfødte indtil han eller hun vejer ca. 8 kg hvilket ofte er omkring 6 måneder alder.

Badestolen kan du nemt og hurtigt rengøre med sæbe.

Forhandler Totalpris Læs mere
119,00 Find her
199,00 Find her

 

 

Hvid Baby Dan badestol

find en bordstol til babyEn anden lignede model er den populære Baby Dan badestol i hvid farve.

Du får en klassisk badestol til babyen op til 6 mdr. hvor babyen sidder i den kropsformet stol der kan give ham eller hende god støtte under badet.

Du finder en maks. grænse for hvor vandet skal gå, så barnet ikke kommer under vand.

Forhandler Totalpris Læs mere
149,00 Find her
149,95 Find her
169,95 Find her

 

 

Basson Flipper badestol

Køb Basson Karibu badestolen til badekarretEn badestol til babyen der kan sidde selv, kan være denne Flipper baby badestol fra Basson der er kendt for både baby ting, badelegetøj, aktivitetstæpper m.m.

En smart stol der kan sidde fast på bunden med kraftige sugekopper. Det er ret vigtigt, hvis den lille elsker at plaske med vandet, som de ofte gør.

En smart løsning til omkring 200 kr. for babyen fra 6 – 12 mdr.

Forhandler Totalpris Læs mere
199,95 Find her

 

 

Mininor badeindsats

Brug den billige badeindsats til badekarretTil Mininor badekar kan du købe denne badeindsats i hvid der kan give babyen siddeplads og frigøre dine hænder til at vaske med.

Mininor badeindsats er beregnet til nyfødt og indtil ca. 6 måneder gammel hvor den lille som regel kan sidde selv.

Badeindsatsen er designet til at virke med Mininor badekar. Køb den kun til dette da der ikke er nogen garanti for, at den kan anvendes til andre modeller.

Forhandler Totalpris Læs mere
79,00 Find her
98,00 Find her

 

 

Blooming bath

Brug et sikkert badekar til babyenBlooming badestol er lidt anderledes, for den er udformet som en blomst i skum materiale.

Du kan presse Blooming blomst indsatsen og putte den i tørretumbler eller vaske den i vaskemaskinen ved 40 grader. Den er skabt i antibakteriel skum med polyester net på bagsiden. Hvor toppen kommer i et blødt plysset polyester materiale.

Du finder indsatsen i forskellige farver som pink, blå, hvid og gul.

Forhandler Totalpris Læs mere
299,95 Find her
349,00 Find her

 

Hvad du bør vide om babybadekar?

Der findes rigtig meget udstyr til babyen som ikke er nødvendig. Det gælder selvfølgelig også til badningen, hvor hverken badekar eller stol er livsnødvendig, dog ganske rart.

Et badekar er godt at have. Og her gælder det om at vælge et i en robust kvalitet med runde kanter, så babyen ikke kan rive sig nogen steder. Hvis du vælger at købe et badekar til at stå i brusekabinen, så vælg et stor størrelsen for barnet vil med garanti blive ved med at bruge det i mange år frem. Her kan Flexibath anbefales da det er i en holdbar kvalitet og kan foldes sammen så det ikke fylder så meget som f.eks. en balje.

Se også: Huskeliste til babyudstyr

Et badekar der står i brusekabinen gør, at du skal sidde på hug eller bukke dig, og her er en badestol til den beskedne pris, en ret god investering for din trivsel. Et termometer er heller ikke nødvendig, men kan være med til at sikre den rette badetemperatur for den lille.

Når du bader barnet, så husk aldrig at efterlade barnet alene da denne kan drukne selv på meget få centimeter vand. Og det gør sig også gældende hvis du har badekarret stående på stativ eller andet sted. Du skal altid være indenfor afstand til at gribe den lille hvis så.

Når du vasker den helt lille baby, så husk at holde babyen varm så denne ikke fryser. Selve vasken er ganske ligetil, hvor det er vigtigt at huske hudfolderne i arme, hage, lyske og knæ.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (2 votes)

Skriv en kommentar