Hatchimals julekalender

Julen er en hyggelig tid, hvor især julegaver til børn er noget, som der bliver set meget frem til hos mange små drenge og piger. Men også julens kommen er noget, der starter den hyggelige afslutning på året der gik. Og her er advent og julekalender nogle de ting, der skyder julen i gang.

En Hatchimals julekalender som på engelsk bliver kaldet Hatchimals Colleggtibles Advent Calendar, er gået hen og blevet meget populær. Det forholdsvis nye legetøj fra Spin Master som vel kopiere My Little Pony på en måde, og derfor forholdsvis noget som pigerne vil elske.

 

Hvad er Hatchimals julekalender?

Hvad får du med en Hatchimals Colleggtibles julekalender? Du får en klassisk papkasse, hvor du åbner låget, som derved kan virke som legeunderlag i forbindelsen med kassen på højkant. På kassens side finder du 24 klassiske låger, der gemmer på forskellige ting indenfor Hatchimals.

Forhandler Totalpris Læs mere
249,00 Find her
249,95 Find her
269,95 Find her
279,95 Find her

Specifikationer

  • Vægt 0,32 kg
  • Produktmål 30 x 30 x 5 cm

 

Indhold af julekalenderen?

Er der en dukke med Hatchimals julekalenderen?

Julekalenderen indeholder 24 sjove figurer og seje accessories.

Hatchimals julekalender indeholder:

  • 9 specielle jule-figurer
  • 1 æg
  • 14 accessories (reder, kælk, sløjfer, klistermærker)

 

Hvem er kalenderen for?

Kalenderen har velegnende aldersbestemmelse som velegnet til beregnet til 5-6 år.

De 4 årige piger kan dog også få stor glæde af kalenderen, især hvis de kender legetøjet fra. F.eks. æg der skal klækkes for der kommer en Hatchimal ud. Helt ligesom en 7 årig måske også vil elske den.

Forhandler Totalpris Læs mere
249,00 Find her
249,95 Find her
269,95 Find her
279,95 Find her

 

Hvorfor købe denne julekalender?

Hvis dit barn hvad end det er en dreng eller pige, elsker at lege med Hatchimals, eller måske bare er blevet forelsket i reklamerne på Disney Channel eller andet, så er denne kalenderen helt lige så spændende, sjov og overraskende som en Playmobil, Frozen, Lego eller LOL julekalender. Og det er grunden til, hvorfor du måske skal overraske dit barn med dette julekalender i år.

Alternativt kan du kigge på udvalget af Lego hvis din pige eller dreng elsker dette. Helt ligesom Ramasjang, Gurli Gris og alle de andre legetøjs julekalendere kan være året hit i 2019.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar