Højdemåler børn – 11 sjove (flotte) målestokke til at følge barnets udvikling

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Børneværelset kan indeholde mange ting som opbevaring til legetøj, klædeskab, børneseng og diverse andre ting. Her kan en højdemåler til væg eller ej, både pynte og være det sjove instrument til at følge barnets udvikling både for ham/hende selv og selvfølgelig forældre.

Udvalget er ret stort. Derfor har vi samlet nogle flotte og sjove højdemålere i træ til væg, med billeder  m.m. til at give dig inspiration. Og måske du finder den helt rigtige model, der kan dekorerer børneværelset.

 

Ferm Living højdemåler

Køb en Elegant højdemåler til børneværelsetFerm Living laver tidløst og elegante ting til hjemmet. De mange dækker også ting til børneværelset, hvor denne Ferm Living højdemåler der både kommer i mintgrønt, hvid og rosafarvet, kan være den elegante højdemåler der passer ind på pigen eller drengens værelse.

Måleren der giver dig mulighed for at føle barnets eller børnenes udvikling, kommer med en lædersnor i toppen, så den nemt kan hænges op. Ud for højden kan du nemt skrive dato og navn på mintgrønne eller rosafarvet papir.

 • Måler op til 170 cm
 • Pris 270 kr.

 

 

Sebra højdemåler i træ

Køb en højdemåler til barnetDu kender måske den populære Sebra seng og de andre ting til børn i høj kvalitet. Her finder du også denne stilfulde højdemåler i kejsertræ.

En let og flot højdemåler du finder i turkis og pink farver, som kan måle børn op til 140 cm. i højden. Måske den perfekte til at pryde børneværelset eller legeværelset, som kan være velegnet både til barselsgave, dåbsgave eller generelt gave til babyer og børn.

 • Måler op til 140 cm
 • Pris 130,- kr.

 

 

Giraf højdemåler fra Roommate

Køb en giraf målstok i træ til børneværelseEn anden sød højdemåler/målestok til børn kan være denne Roommate giraf højdemåler i pulverlakeret metal. Målestokken kommer i lyserød til pigerne og blå/grøn farve til drengene.

Du får en magnetisk højdemåler som du kan skrive på med en whiteboard pen, så du nemt kan følge med i udvikling af barnet eller børnene. Modellen kan måle fra 70 – 150 cm.

 • Måler op til 150 cm
 • Pris 400,- kr.

 

 

Peter Plys højdemåler

Køb en højdemåler med Peter PlysDisney Peter Plys højdemåler måler 55 x 128 cm er en anden mulighed, der kan være den søde ting til lege- eller børneværelset.

En enkel målestok der nemt og hurtigt kan sættes op. Peter Plys måleren går fra 60 – 150 cm.

 • Måler op til 150 cm
 • Pris 349,- kr.

 

 

Frost højdemåler

Giv Frost højdemålestok til pigenTil den lille pige der er forelsket i Elsa og Anna, som jo gælder ret mange, her kan denne højdemåler i Frost temaet måske være det helt rigtige. Helt ligesom legetæpper, figurer, skoleting og meget andet i temaet er et hit.

En enkel og nem måler at sætte op, og som går fra 24 – 150 cm. En enkel og stilfuld ting der kan pynte pigens værelse, og give hende mulighed for at følge med i sin egen udvikling.

 • Måler op til 150 cm
 • Pris 399,- kr.

 

 

Noahs Ark højdemåler

giv en måler med Noahs Ark temaEn anden model kan være denne målestok til børn i træ fra tyske Goki. Du får Noahs Ark tema der kan pryde på væggen med sit flotte udtryk og træ materiale.

Barnets højde kan måles op til 160 cm. hvor målestokken fysiske form er en meter lang.

 • Måler op til 160 cm
 • Pris 109,- kr.

 

 

Kids Concept højdemåler børn med billeder

Køb en højdemåler i træ med billederEn anden måler i træ kan være denne fra Kids Concept. Du får en måler med rammer til små billeder af barnet eller børnene.

En sød måler i hvidt træ der måler fra 70 – 160 cm. og som kan foldes sammen på midten med hængsler.

 • Måler op til 160 cm
 • Pris 279,- kr.

 

 

Wonderworld giraf måler

Køb en giraf måler til væggenWonderworld, Wonder Kids furniture har lavet denne søde og billige højdemåler med giraf motiv, hvor du også finder temaet indenfor Wallsticker fra Wonderworld.

Giraf højdemåleren kommer i et blødt stof med massivt gummitræ, og er velegnet fra 1 år og op. Du kan måle fra 80 – 150 cm.

 • Måler op til 150 cm
 • Pris 119,- kr.

 

 

Højdemåler i træ til væg

Køb en højdemåler i træ der passer ind med legetøjetEn elegant højdemåler til væg hvor du med stærkt dobbeltklæbende tape på bagsiden, hurtigt og nemt kan sætte højdemåleren i træ op på væggen i hjemmet.

Du får en stilfuld og enkel måler i træ, som kommer med egetræs front med graverede detaljer. Du kan måle barnet fra 55 – 165 cm.

 • Måler op til 165 cm
 • Pris 480,- kr.

 

 

Målestok til væg med små skyer

Køb små træ engle med numre til målestokDenne højdemåler/målestok i træ til væggen er lidt anderledes, da den består af små skyer med årstal. Det giver dig mulighed for at måle barnet hvert år, og sætte en af disse små skyer op for den respektive højde.

I takt med barnet bliver ældre, får du en flot udsmykning af vægge med de små skyer i træ. Denne type er velegnet ud fra udsmykningen, hvor du får en lidt anderledes højdemåler der pynter.

 • Kan måle op til 12 år
 • Pris 399,- kr.

 

 

Højdemålende enhjørning plakat

køb en målestok plakat til væggenEn plakat med enhjørning og højdemåler der nok mest er til piger, kan være den smarte udsmykning på værelset. Og samtidig den smarte måde frem for at tegne på dørkam eller væggen, til hvordan barnet kan følge med i sin egen udvikling. Det er vigtigt for børn, jo højere du bliver, jo ældre bliver du, og det at blive ”voksen” higer alle børn efter.

Egetræs magnet ramme medfølger med den søde enhjørning plakat med citat på.

 • Størrelse: 106 x 30 cm
 • Pris 179,- kr.

 

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar

Sending