5 prinsesse senge dit barn måske elsker

Ønsker du at gøre din lille piges drømme til virkelighed med en stilfuld og sjov seng? Hvis ja, så har vores udvalg af børnesenge noget for enhver smag.

Vælg mellem klassiske juniorsenge i enkle stilarter eller farverige modeller med biltema, der vil få et smil frem på ethvert barns ansigt. Hvis hun elsker prinsesser og hele dette tema, hvorfor så ikke vælge det perfekte lyserøde prinsesse seng der er egnet egnet til kongelige.

I denne guide finder du populære prinsesse senge der kan give hendes værelse en opgradering, så hun vil have det sjovt og godt hele natten lang i 2023 og år frem.

Disney prinsesse karat seng

Få din lille prinsesse til at føle sig som kongelig med denne Disney inspirerede karat seng. Sengen kombinerer kreativt design med praktiske funktioner som to skuffer til opbevaring af f.eks. legetøj.

Karatsengens udvendige mål er 157 x 171 x 85 cm. Det er en seng, som fylder en del, men vil gøre et stort indtryk i ethvert pigeværelse.

Der medfølger hverken madras eller sengetøj. Du kan dog købe modellen som en samlet pakke med seng inklusiv madras også.

 • Uden madras
 • Inklusiv lamelbund

Disney Princess karat juniorseng

Lad dit lille barns værelse blive et magisk kongerige med denne charmerende Disney Princess karatvogn juniorseng. Du får en seng der kan være den perfekte blanding af sjov og sikkerhed. Sengen har et LED-lys på kanten øverst i toppen af sengen, som hjælper til at øge tiltrækningskraften for pigen.

Sengen er udarbejdet af stærkt MDF materiale og kombineret med hyggelige tekstiler langs den øverste del,som vil gøre det ekstra hyggeligt og eventyrligt. Kombinerer med andre eventyrlige møbler som prinsesse børnebænk, borde og stole m.m.

Der medfølger ingen madras, hvor sengen passer til madras størrelser 140 x 70 cm.

Disney Frozen juniorseng m. opbevaring

Hvis dit barn elsker Frost med Elsa og Anna, kan en magisk Disney Frozen juniorseng måske gøre det at sove på egen værelse til verdens bedste ting.

Frost sengen er perfekt til overgangen fra barnesengen(ca. 18 mdr) og er designet til at holde dit barn sikkert og sundt om natten. Komplet med to praktiske opbevaringsskuffer, der giver masser af plads til tøj eller legetøj.

 • Uden madras
 • Madras mål: 140 x 70 cm
 • Størrelse: 142 x 77 x 63 cm

Disney Frost prinsesse seng med skuffer

Forvandl dit barns soveværelse med lidt magisk vinterland støv med denne Disney Frozen prinsesse juniorseng.

Sengen er identisk med forrige model, hvor denne model med Olaf mærke i sengengavlen, også har to store opbevaringsskuffer i stof. Sengen skaber et fortryllende sted at lege og sove. Ligesom med andre børnesenge og møbler, skal du samle sengen. Det er dog heldigvis både relativt nemt og hurtigt.

 • Uden madras
 • Madras mål: 140 x 70 cm
 • Størrelse: 142 x 77 x 63 cm

Babydreams juniorseng med prinsesse på hest

Babydreams juniorsengen fra Kocot Kids er designet til at give et sikkert og hyggeligt rum til dine små børn.

Prinsesse sengen er fremstillet af materialer af høj kvalitet og har afrundede kanter, der fremmer sikkerheden. Sengen er klassisk og tilføjer stil med dekoreret prinsesse på hesteryg.

Som en dejlig ting til at holde børneværelset ryddeligt,  er der en lang todelt skuffe, hvor legetøj og andre ting kan opbevares. Med dette stilfulde og praktiske møbel, kan du skabe en atmosfære, hvor unge hjerner kan udfolde sig frit.

 • Madras medfølger
 • Madrasmål: 140 x 70 cm
 • Størrelse: 144 x 80 x 61 cm
 • Maksbelastning: 100 kg
 • Materiale: Træ (spånplader)

Hvor mange kilo kan en børneseng holde til?

Hvad end du køber en børneseng i Ikea, Jysk, My Home, Coop, Bilka eller webshops, så vil en klassisk juniorseng ofte have en maksimal belastning mellem 75 – 100 kg.

Hvornår skal man skifte til juniorseng?

Overgangen til en juniorseng er en spændende milepæl i dit barns udvikling. Afhængigt af alder og fysisk størrelse sker det normalt omkring tre til otte års alderen. Juniorsenge giver mere plads. Juniorsenge er typisk 70-90 cm. brede og 140-160 cm. lange og ofte med sidegitter for ekstra sikkerhed.

Alternative senge?

Helt ligesom med barnevogne, skoletasker og alt andet, så finder du også et bredt udvalg af børnesenge med mange forskellige temaer, udformninger, materialer, priser og brands. En halvhøj seng kan ofte kombineres med ekstra legerum under sengeplads. Køjesenge er pladsbesparende og de fleste små børn elsker disse.

Andre senge er designet, så de kan ændres i takt med alderen. Her vil klassiske tremmesenge i mere eksklusive stil, ofte kunne bruges op til skolealderen.

Se også dette...

køb beste bilsenge til junior
Børneværelset

Bilsenge

Bilsenge til børn er utrolig populære, og det er ikke svært at se hvorfor. Hvilken barn der er vild med biler, vil ikke finde det

køb en sød højdemåler i træ til børn
Børneværelset

10 populære højdemålere til børn

Helt ligesom med børnestole, børneseng, legetøj og andet, så kan en højdemåler både pynte og være det hyggelige redskab til at følge barnets vækst. Det