15 populære parfumer til kvinder

Parfumer til kvinder i høj kvalitet og gode priser? For de fleste er det vigtigt at skille sig ud med egen duft. Det giver mulighed for at skabe egen identitet og blive “genkendt” på duften.

Der findes et stort udvalg af forskellige dufte. Derfor har vi fundet et lille udvalg af de bedste parfumer til unge som modne kvinder.

Udvalget af dufte nedenfor dækker både over de billige som noget højere prisklasser. De forskellige parfumer er alle populære og velkendte mærker der figurer på top 10 lister i 2023. Derfor finder du ikke forskellige dufte som Lancome Miracle parfume, Burberry parfume fra Matas og andre kendte. 

Hugo Boss The Scent For Her EDP

Boss The Scent For Her Eau de Parfum er en forførende og blomstret duft. Hugo Boss er populær både til mænd og kvinder indenfor tøj, tasker, sko og personlig pleje som parfume, og denne parfume er blevet ganske populær som bestseller mange steder.

Du får en duft beriget med udsøgte noter af fresia blomster, osmanthus blomst, ristet kakao og honningglaseret ferskner. Hvilket er med til at give en sød, blomstrede og frugtig duft.

Clean Rain Eau de Parfum

Clean Rain parfume giver dig en frisk og delikat duft af regnvejrsdag. Parfumen består af duftnoter af flydende moskus, træ, margueritter, påskeliljer, vandmynte og åkander. Det giver dig en dejlig, ren duft i en let og forfriskende form.

Clean produkter er uden parabaner, sulfater, animalske ingredienser, kunstige farvestoffer eller brug af dyreforsøg. 

Gucci Bamboo Eau de Parfume

Er du en moderne kvinde? Så passer denne parfume til dig. Den har en intens men blød duft. Duften er varm, sensuel og naturlig hvor den blandt andet er bestående af amber, vanilje, ylang ylang og andre lækre blomster mv.

Gucci er et Italiensk brand. Den første forretning blev åbnet i 1921 i Firenze. Med tiden blev det en af verdens førende mærker. Gucci levere tøj kollektioner til overklassen, men Gucci leverer også parfumer i verdensklasse. Gucci’s parfumer henvender sig til den kræsne og bevidste type, da de er meget kendt for deres sofistikerede dufte helt ligesom deres stil f.eks. i Gucci solbrille eller modetøj kollektioner.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Marc Jabos Daisy Eau So Fresh EDT er en populær parfume der bygger på den originale Daisy duft. Du får en boblende, frugtagtige duft der bringer minderne til et solrigt og glædesfyldt sted. Dejlige topnoter af rose, jasmin, æbleblomst, voilet blomst og beroligende litchi. Basenoter med en let træagtig duft med moskus og blomme.

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum giver en rebelsk duft af frihed indpakket i blide, feminine noter. YSL Libre står for frihed, og netop frihed og fest er basis for parfumen. Du får en kombination af sensuel, marrokansk appelsinblomst, moskussaft og fransk lavendelessen. Indpakning er en stilfuld flaske med guldkæder omkring halsen på flasken.

Calvin Klein Euphoria Eau de Parfume

Vil du have en sexet og sofistikeret parfume? Euphoria parfumen fra Cavin Klein har en særdeles feminin duft som skaber lidenskab og selvtillid. Den har en duft af lotus blomstre, saftig granatæble og sort orkidé. Denne parfume blev i 2005 af Calvin Klein perfumes.

Calvin Klein der er født den 19. november 1942, er en amerikansk designer. I 1968 lavede han sit eget tøjmærke “Calvin Klein”. Specielt er Calvin Klein kendt for at lave designertøj, herreundertøj, cowboybukser, tasker og så disse lækre parfumer.

Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme La Vie Est Belle EDP er en ikonisk duft som er blandt bestsellers på mange top 10 lister over dufte til kvinder.

Du får en blød og feminin duft der bygger det udsøgte iris og andre ingredienser som tonkabønner, vanilje, pære og klassiske noter af jasmin og appelsinblomst.

Dolce & Gabbana Pour Femme

Elsker du Dolce & Gabbane Femme? Nu er den blevet “genfødt”, dog endnu bedre. Det er en parfume, der vækker sanser og dvæler let i luften når du går. Det er en sensuel og moden parfume der er en kombination ad blidhed og styrke.

Dolce & Gabbana er et designer mærke startet af Domenico Dolce og Stefano Gabbana, som desuden er italiensk. I 1986 præsentere de deres første selvstændige kollektion der blev anerkendt verdenen over. Siden dengang har brandet introduceret en række eksklusive dufte der passer lige ind i de naturlige skønhedstips for kvinder.

Paco Rabanne parfume

En af de bedst sælgende parfumer til kvinder, er Paco Rabannes Lady 1 Million parfume, og den ligger stort set lige så højt på salgslisten indenfor parfumer til mænd.

En lækker luksus parfume der giver dig en feminin og elegant duft med sin stærke og langvarige holdbarhed. Duften giver dig snerten af neroli, hindbær, citry, orangeblomst, jasmin, honning, gardenia og patchouli. En af de super lækre parfumer til kvinder som er velegnet som gave til en kvinde på højde med f.eks. Ole Henriksen hudpleje i julegave.

Giorgio Armani Sí

Giorgi Armani Sí parfumen til kvinder kom ud i 2013 og giver dig en fremtrædende duftnote fra solbær, fresia og maj rose.

Selve duft basen udgøres af lyse trænoter, patchouli og vanilje.

En frugtrig og frisk parfume der er henvendt til kvinder i både den unge som mere modne alder.

Karl Lagerfeld Eau de Parfume

Er du også fan af Karl Lagerfeld? Parfumen her, er inspireret af Karls tilgang til mode- elegant, men med rock’n roll kant. Parfumen dufter af citron og lime, forstærket af fløjlsagtig fersken og en masse lækre bloster dufte. Den har en absolut forførende duft.

Karl otte Lagerfeld er født den 10 september 1933 i Tyskland. Han er en modeskaber fra Tyskland, som bla. har været chef for modehusene Chlöe og Chanel. Han er nu begyndt på sit eget mærke og i  dag producerer Karl Lagerfeld duftene i samarbejde med Tommy Hillfiger.

Kim Kardashian Fleur Fatale

Kim Kardashian kom ud med denne lækre parfume i efteråret 2014, som følger op på de tidligere, populære parfumer fra Kim Kardashians serien. Parfumen er designet efter Kim Kardashians Yndlingsblomst, som er den hvide rose.

Duften er en blanding af musk solbær, berganmont, viol, pæon, irirs, rav og hvid musk og andre blomster dufte. En rigtig varm og feminin duft.

Kim Kardashian (Kimberly Noel Kardashian West) (Født i 1980 i Los Angeles), kender vi fra tv programmet “Keeping Up With the Kardashians”. Hun er en yderst kendt kvinde, specielt fra de sociale medier. Kim kom i 2010 ud med sin første parfume.

Kim Kardashian Fleur Fatale

Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDP er en blomstrende og feminin  Eau de Parfume.

Med noter af pæreblomster, jasmin og gardenia der øjeblikkeligt fremkalder en sensuel aura omkring dig, er denne duft oplevelse elegant, intens og forførende i lige høj grad. Toppet med brunt sukker for en sød og samtidig blomstret appel, er denne duft perfekt til damer i alle aldre. 

Tommy Girl Neon Brights

Eau de Toilette, er det mere dig? Tommy Girl Bright Eau de Toilette kom ud i 2015. Den har en frugtagtig eksplosion af grønt æble, mandarin og og citron blomstre. I centrum af duften har vi Mangolia og kardemomme, og i bunden af duften har vi moskus, hindbær og vanilje mv.

Tommy Hilfiger er end kendt mærke med sit blå, hvide og røde logo over hele verdenen. Det er kendt for et meget stilbevidst og elegant design. Det har Tommy Hilfiger formået af videreføre til Tommy Hilfiger Parfumerne. Der er en Tommy Hilfiger parfume til enhver smag.

Ralph Lauren Big Pony Women Pink

Ralph Lauren Big Pony Women Pink Eau de Toilette 50 ml kan være dit must-have hvis du søger fortryllende og romantisk duft.

Denne ikoniske duft fra den berømte Ralph Lauren Big Pony-serie kombinerer noter af friske tranebær og varme tonkabønner, der tilsammen skaber en virkelig uimodståelig duft.

Det mest iøjnefaldende ved dette produkt er den smukke lyserøde flaske med et stort  “2” og et billede af en hest – alle de elementer, der gør denne tidløse klassiker så speciel. 

Vidste du det om parfumer?

Har du undret dig over, hvad forskellen er på Parfume, Eau de Parfume, Eau de Toilette og Eau de Cologne mv?

Det er mængden af parfume olie i en duft, der afgør hvad type er tale om. Parfume har en koncentration af parfumeolie på 5-30% og holder i 6-8 timer.

Eau de Parfume har en koncentration af parfumeolie på 8-15% og holder i 5-7 timer.

Eau de Toilette har en koncentration af parfumeolie på 4-8% og holder i 4-6 timer.

Eau de Cologne har en koncentration af parfumeolie på 3-5% og holder i 2-3 timer.

Parfume er den stærkeste koncentration og absolutte den dyreste variant. Eau de parfume er den andenstærkeste variant der kan købes for en mere overkommelig pris. Eau de Toilette er den mest overkommelige koncentration. Den kan også fås til en fornuftig pris. Eau de cologne har som sagt det laveste indhold af parfumeolie og ofte er den faktisk alkoholfri.

Vælg hvilken parfume?

Der findes mange forskellige dufte i både den tunge som lette duft. Her gælder det selvfølgelig om at vælge en duft i din egen smag. Helt ligesom du skal kigge på indhold i forhold til allergier m.m. Men du skal også vælge ud hvilken duft du vil afgive. Tunge dufte kan være ret skrappe, hvor den mere friske og lette duft er socialt acceptabel for flertallet.

Holdbarhed

Parfumer kan som udgangspunkt holde sig mellem 4-8 år, alt afhængig af påvirkning i forhold til opbevaring og ingredienser i parfumen. Du kan tjekke parfumens friskhed ved at spraye på et stykke køkkenrulle og tjekke om duften er harsk.

Dufte

Parfumer er sammensat af forskellige duftnoter. Disse noter kan opdeles i basenoter, hjertenoter og topnoter. Når disse 3 kategorier bliver sammensat, får du den dejlige parfumeduft der kan holde i mange timer.

Duftnoterne har forskellig virkning. Topnoter er mindre molekyler end de andre noter, hvilket giver en kraftig duft der holder de første 5-15 minutter.

Hjertenoter også kaldet midtnoter, tager over og giver mere dybde med duft der holder 20-60 minutter. Parfumen vil ofte bestå af 70% hjertenoter. Mens basenoter er de resterende tunge noter der holder op til 6-24 timer.

Bedste brug af parfume?

Parfume anvendes bedst ved brug på kroppens varmeste områder som håndled og hals.

Se også dette...

Fjern hår med Philips Lumea IPL
Skønhed

Fjern hår med Philips Lumea IPL?

Skønheden kræver mange daglige og ugentlige rutiner. Og en af de værre skønhedsrutiner er kropsbehåring. Hårfjerning kan være en omstændig proces hvor deres findes mange

brug ghd glattejern test
Skønhed

GHD glattejern guide

Hvilket GHD glattejern er bedst? Og hvorfor købe en ny styler/glattejern til den høje pris og kvalitet der er forbundet med det engelske brand? Hvorfor