Fjern hår med Philips Lumea IPL?

Skønheden kræver mange daglige og ugentlige rutiner. Og en af de værre skønhedsrutiner er kropsbehåring. Hårfjerning kan være en omstændig proces hvor deres findes mange ineffektive og smertefulde redskaber. Men der findes heldigvis også IPL systemer.

Philips Lumea IPL er den smarte måde at fjerne hår på. Her kan du vælge mellem Philips IPL Series og Lumea Advanced modeller. I denne lille guide finder du både de bedste IPL fra Philips, og svar på de gængse spørgsmål om hårfjernsning redskabet i 2021.

Philips Lumea Prestige IPL lysbaseret hårfjerner BRI955/00
kr. 4.499,00
Philips Lumea Prestige IPL hårfjernerlys BRI957/00
kr. 4.499,00

Hvad er IPL system til fjernelse af hår?

IPL forkortelsen står for Intense Pulsed Light, som er  systemet der fjerner hår på en relativ nem måde. IPL er blevet populært og har været brugt i mange år blandt forskellige professionelle skønhedsklinikker. Men med det elektriske Philips apparat kan du sagtens klare samme skønhedsrutine derhjemme.

I alt sin enkelthed virker systemet på den måde, at en Lumea hårfjerner påvirker dine hårrødder med lysimpulser. Håret omkring området der er udsættes for impulserne, hæmmes og falder af. Du kan bruge systemet både på krop og ansigt.

Philips Lumea IPL påvirker hårrødderne med blide lysimpulser, som skal bruges med jævne mellemrum for at opnå den glatte hud.

Philips Lumea IPL virker ikke for alle

IPL modellerne virker dog ikke for alle. Der er visse hårtyper, som alle eller nogle af modellerne ikke virker godt til.

Du skal bruge IPL apparatet til sorte, brune og naturlige mørkeblonde hår, hvor f.eks. Lumea Comfort ikke virker på gråt, hvidt, lysblondt eller rødt hår.

køb en philips IPL advanced

Hvor bruges IPL?

Områderne hvor du kan bruge systemet på, dækker over hage, overlæbe, armhulen, bikiniområdet, mave, arme og selvfølgelig ben.

Før du går i gang, skal du indstille til en af de forskellige lysenergi indstillinger, der selvfølgelig skal passe til din huds farve/pigment, som sensoren også måler efter ved begyndelse af behandling. Ved for mørk pigment vil den ikke udsende impulser.

Placerer spidsen fladt på din hud, og når lyset tænder, så trykker du på knappen og kører apparatet ned over huden 1 cm. ad gangen, indtil området er klaret. Ved de laveste indstillinger kan du ikke mærke noget, hvor de lidt stærkere indstillinger kan føles som en elastik mod din hud.

Hvilke Philips IPL modeller?

Philips udvikler hele tiden, hvor populære modeller Philips Lumea Comfort er udgået. I dag kan du vælge mellem Philips IPL 9000 og Lumea Advanced serier.

Flagskibet er Philips Lumea Prestige IPL lysbaseret hårfjerner der kan give glat, og hårløs hud i ugevis. En ledningsfri enhed der har automatisk hudtonedektektering. Der er 5 energi indstillinger og smartskin sensor til automatisk at tjekke din hudtone.

Du finder også andre populære modeller indenfor Lumea Prestige IPL og Lumea Advanced med eller uden lysbaseret IPL, hvor priser og funktioner er noget mindre.

Virker Lumea til at fjerne håret?

Det vil tage omkring fem til otte uger før den uønsket hårvækst er stoppet. Ud fra producentens egne test og diverse bruger anmeldelser, indtræffer virkningen efter omkring 5-6 ugers tid. Det kræver dog en masse tålmodighed, for seks uger er lang tid, og hvis du har store områder af hår der skal fjernes, så kræver det logisk nok en del arbejde, men man skal se på alternativerne og ikke mindst, resultatet.

Philips lover glat hud hver dag på den effektive og problemfrie måde, hvilket denne enhed der er tilpasset til det sikre hjemmebrug, faktisk opfylder på sin smarte enkle måde. Og så slipper man for irriterende alternativer til at fjerne uønsket hår i ansigt og krop.

Se de mest almindelige myter om IPL i denne video:

Se også dette...

køb de bedste parfumer til kvinderkøb de bedste parfumer til kvinder
Skønhed

15 populære parfumer til kvinder

Parfumer til kvinder i høj kvalitet og gode priser? For de fleste er det vigtigt at skille sig ud med egen duft. Det giver mulighed