Naturlige lange øjenvipper?

Du fantaserer om at få naturlige lange øjenvipper?

Lange smukke og sexet øjenvipper selv i disse dage, er noget som de fleste kvinder gerne vil have. Desværre er ret mange af os ikke født så heldige, at have lange vipper fra barns ben, så vi må ty til andre midler.

vi er dog heldig stillet i vores tidsalder, for du kan finde makeup produkter som serums der kan hjælpe med til at skabe naturlige øjenvipper, hvilket ikke var muligt for år tilbage.

Alternativet til de nye serums er at besøge en beautysalon og få sat nogle ekstra vipper på. Det holder dog kun i en tidsbegrænset periode. Og er som sådan også noget mere tidskrævende i forhold til at bruge de “nye” vækst serums.

Få længere øjenvipper med de serums du finder her, som måske kan være en øjenåbner for dig.

Se også: Hvilken mascara er den bedste?

 

Naturlige lange øjenvipper med M2 Beaute

naturlige lange øjenvipper kan opnås med det rette serum

M2 Beaute Activating serum produktet har væsentlige fordele. Disse kan du, hvis du er en kvinde uden lange øjenvipper, med meget stor sandsynlig bruge til din fordel. De gode egenskaber ved dette serum ser sådan ud:

  • Kraftige øjenvipper
  • Længere vipper
  • Fyldigere vipper
  • Mørkere toner
  • Bedre harmonisk sving i vipperne

Denne forbedring af øjenvipper sker ved, at M2 serummet både forøger og forlænger vækstfasen, samtidig med, at de gode plejende ingredienser styrker.

Grunden til at serummet er så godt, skyldes de gode aktive ingredienser og MDN kompleks der aktiverer den naturlige vækst i dine øjenvipper.

Du skal se denne video der kun varer et par minutter, hvor Lone har kørt en test af produktet. Her påviser hun fra eget brug, at serummet til at få længere vipper virker for hende.

 

Det er interessant korrekt?

Prisen for M2 ligger på 75,- kr. hvilket selvfølgelig kan virke dyrt, men alternativer løber op i endnu flere penge. I det relief er prisen faktisk god, især når du regner med at det holder over et års tid; Regn lidt på det, og så vil du kunne se fornuften, hvilket selvfølgelig forudsætter at du får noget ud af din investering.

Du skal selvfølgelig også gøre op med dig selv, om du er nervøs for brug af sådanne produkter, som du kan læse lidt om på DR.

 

Überlash eyelash serum kan være alternativet?

Et alternativ med de helt samme egenskaber, pris og resultat kan være Überlash Eyelash Enhancing serum. Det er også et vækstforum, der giver dig tykkere og fyldigere øjenvipper. Du påfører helt ligesom med M2 vækstserummet som en slags eyeliner dagligt, hvilket giver en naturlig vækst, som du bør få resultat ud af i løbet af 4-6 ugers tid.

Ifølge producenten så er det stort set ligegyldig hvor korte, tynde eller skrøbelige vipper du har, for du vil opnå et resultat med dette serum.

Forskellen mellem de to produkter er stort ikke til stede. Så det må være op til smag og behag hvilket serum der skal skabe de naturlige lange øjenvipper for dig.

Se også dette...

hvordan fjerner man rynker?
Skønhed

Hvordan fjerner man rynker?

Hvordan fjerner man rynker? De fleste kvinder accepterer nok rynker. Men de fleste drømmer også om at forebygge rynker under øjnene, panden m.m. på bedste