Hvilken mascara er den bedste til at fremhæve øjnene?

Hvilken mascara er den bedste til at fremhæve øjnene?

Mascara er nok en af de mest almindelige produkter indenfor skønhed som du finder blandt stort set alle kvinder skønhedsprodukter.

Der findes rigtig mange forskellige modeller og lever de op til at give volume eller længde?

Her giver vi et par gode bud på en lækker mascara. De udvalgte modeller kommer i forskellige priser og børste størrelser. Brug den nedenstående som inspiration til at finde en god eller måske ny mascara til dine øjne. Og måske du også bliver inspireret til at søge ideer til de naturlige lange øjenvipper.

Maybelline Lash Sensational mascara

En af de gode mascaraer til lange og fyldige øjenvipper der får fantastiske anmeldelser, er Maybelline Lash Sensational mascara. Du får skabt en flot vifte effekt med denne mascara der når dine vipper fra rod til spids.

Du får en vandfast mascara med en intens og dyb sort farve, der er nem at tage af igen. Børsten er god til at give den bedste dækning. Det sker ved at skille vipperne ad og komme ind helt ved vipperødderne og på den helt rigtige måde, sørge for fuld dækning. En blød og kurvet patenteret børste der virkelig skaber det gode resultat uden at klumpe. Og så er det samtidig en billig mascara.

Hvis du ønsker de forførende, lange og smukke vipper, så er dette patenteret produkt med buet børste fra Maybelline, absolut en mascara du skal overveje at investerer i.

Se denne engelske video der anmelder mascaraen, hvor du får mere dybdegående viden om brugen og produktet.

Maybelline Go Extreme

En af de sikre vindere til den bedste mascara kan være et andet Maybelline produkt. Denne Maybelline Go Extreme kommer med en dejlig børste med ekstra mange børstehår´. Den tørrer ikke hurtigt op, så du kan lægge flere lag, og samtidig kommer mascaraen helt ud til dine spidser.

Et perfekt valg til at skabe lækre ekstreme markante vipper der giver det fyldige look stort set helt uden at klumpe.

Du får en stor børste med en unik flot sort farve der kan fjernes med vand eller makeup fjerner, og du slipper for klumper, hvilket er et must ved det bedste mascara valg.

Lancôme Hypnôse mascara

En dobbelt så dyr mascara er Lancome Hypnose mascaraen der er en lille og praktisk klumpfri børste med god holdbarhed til smukke sorte vipper.

Det er en god lille børste der er perfekt til at få dækket alt. Selvom formlen er lidt tynd i forhold til de forrige modeller, bliver volumen ikke helt det samme, men her er holdbarheden dog en faktor der giver plus point.

En dejlig mascara til det dramatiske eller naturlige look der ikke drysser under øjnene, men koster væsentlig mere end de to andre.

Dior DiorShow Extase mascara

En anden super luksus mascara der dog også kommer i den dyre ende, er Dior Dioshow Extase til en pris omkring 250,- kr.

Du får en vidunderlig mascara der ikke bare giver dig det ønsket look af volume og længde, men giver dine vipper fylde indefra og ud, samtidig med, at de patenterede SR38-ceramider tilfører ekstra pleje til fylde og styrke.

Børsten er opbygget i to typer fibre, hvor de sorte elstatomer fibre tilføjer en lækker panoramaeffekt. Det andet lag fibre er guldnylon fibre der både holder på formen og giver hver eneste af dine øjenvipper en lækker fylde.

Max Factor 2000 Calorie mascara

En noget billigere kvalitets mascara er denne Max Factor 2000 Calorie i 9 ml. En populær mascara især blandt de unge, da den med sin volumegivende formel tilfører omkring 300% mere fyldige vipper uden problemer.

Mascaraen giver også en god langtidsholdbar effekt af mystik og dramatik der hverken klumper, tværer ud eller klistrer. Når den samtidig kan fjernes nemt og er velegnet til sarte øjne eller kontaktlinse brugere, så er det måske den helt rigtige billige mascara for dig.

Opnå det forførende, mystiske og dramatiske look med mascara

Dine øjenvippers funktion er beregnet til at holde partikler fra øjnene med sine buede vipper, og en ret god grund til ikke at bruge beskidte makeup børster. Øjenvipper på en kvinde er dog også en skønhedsudtryk, og hvorfor ikke skabe det smukke dramatiske look der forfører.

Du kan heldigvis skabe stort set hvilket som helt udtryk, det kræver bare den rigtige mascara. Her er udvalget stort. Og om børsten er stor, lille, buet, bøjet, tyk eller tynd, så kan de alle skabe det helt rette udtryk, hvilket vores udvalgte eksempler på gode mascaraer alle kan.

Det kræver selvfølgelig erfaring med hvilket mascara der har den rigtige børste størrelse til dig, helt ligesom fylden på mascaraen også kræver lidt test før du finder den rigtige. Her kan du teste de billige modeller som vi har fundet, og du vil med garanti elske en dem.

Når du har fundet den bedste mascara, så er det ret simpelt at lægge den perfekte makeup. Snyd dig til lange øjenvipper med mascara sådan her:

  • Brug en lille børste så du får de mindste øjenvipper med, hvor f.eks. Maybelline Lash Sensation er det perfekte valg. Kom så langt ind til huden som du kan, uden at ramme dig selv på øjelåget selvfølgelig.
  • Siksak med mascara børsten så du dækker fyldigt, og husk at tjekke for om du har skabt klumper ved ujævnt fordeling.

Se også dette...

hvordan fjerner man rynker?
Skønhed

Hvordan fjerner man rynker?

Hvordan fjerner man rynker? De fleste kvinder accepterer nok rynker. Men de fleste drømmer også om at forebygge rynker under øjnene, panden m.m. på bedste

hvilken hårtørrer er bedst
Skønhed

Hvilken hårtørrer er bedst?

Hvilken hårtørrer er bedst i 2023 som det uundværlige redskab i hverdagen? Hårtørreren er en vigtig del af den daglige rutine for mange mennesker, helt

Hvordan behandler man tør hud?
Skønhed

Hvordan behandler man tør hud?

Hvordan behandler man tør hud? For at forstå hvordan du behandler tør hud, skal du først vide og forstå hvad tør hud er, og hvorfor