Essie neglelak i god kvalitet der skaber de smukke negle

Kender du til problemet med ikke at kunne finde de fede neglelakker der giver det smukke, stilfulde eller hippe look?

Her kan Essie neglelak byde på de flotte farver og mønstre, som du kan dekorerer dine negle med og komme til at ligne en million. Essie er blevet mere og mere populært gennem tiden, både på grund af kvaliteten og sundhed men såmænd også fordi det ofte er billigt via tilbud og det almindelige prisleje.

Hvorfor Essie neglelak er det gode valg?

Der findes rigtig mange lækre mærker indenfor nail polish som f.eks. L’oreal, OPI neglelak og mange andre brands, men med Essie får du en god kvalitet der samtidig er i en god og ofte billig prisklasse.

Produkterne kommer i en høj kvalitet og så findes der et hav af forskellige farver, som du kan se på et online farvekort. En god kvalitet sætter både piger og kvinder pris på. Og her byder Essie på kort tørretid, lang holdbarhed, nem at påføre, over 300 forskellige nuancer og ikke mindst, er fri for toluene, formaldehyd og DBP.

Det med en sund neglelak er faktisk en rigtig god ting, for hvad nu hvis du er gravid? Derfor er det vigtigt, at neglelakken ikke indeholder DBP, toluene og formaldehyd. Og helt ligesom L’oreal, Revlon, OPI, Fnug, Sally Hansen m.m. indeholder Essie produkterne ikke disse ting. Det at have en neglelak der er fri for skadelige stoffer er vigtigt for sundheden under graviditeten, helt ligesom du også skal tage højde for dette ved fjernelse af neglelakken. Find lidt mere information om dette på dailystylediary.com lige her.

Se også: De 10 bedste parfumer til kvinder

Kender du ikke det populære Essie til negle?

Essie Weingarten fra 1950 har udviklet Essie neglelakken. Det er sket på basis af dejlige farver der strækker sig over 300 forskellige nuancer. Det bør dække enhver lejlighed både til afslappet og festlig brug.

Du får en række fordele med Essie som allerede beskrevet. Disse fordele er med til at give dig en af verdens mest populære neglelakker. De kommer godt nok i en dyrere prisklasse end de billige neglelakker, men kan dog købes fra 45 kr. stykket. Og det må siges være en helt god pris.

Neglelakken er skabt til det smukke ydre, struktur og balancen mellem farven og glansen. Dette er, hvad der skaber det smukke og fængende look. Dette spil i den flotte polish har været med at skabe populariteten verden over.

https://youtu.be/5P7Wx9ybi4c

Hvilket farver virker og hvordan skaber du det smukke look?

Det med at vælge farve kan være svært, især nu der er over 300 forskellige farve nuancer at vælge imellem.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt om farven skal være til fest eller hverdag. I hverdagen er det de mere neutrale farver som du skal foretrække. Til festlig lag kan farverne varierer. Her kan du lege med forskellige nuancer samtidig med, at du holder et stilfuld look. Adore, Leading Lady, Castaway, rød, pink og lignede farver er ret populære, som du kan se ved at klikke dig ind på de forskellige produkter.

Hvordan påfører du neglelak?

Dine negle og hænder skal være tørre og rene, før du går i gang med neglelakken.

Du skal altid huske at bruge lakfjerner inden du starter med at påføre neglelak. Det skyldes, at selv om der måske ikke sidder gammel neglelak, så fjerner du fedt, skidt og andet der kan ødelægge den nye polish.

Derudover så skal du bruge en basecoat inden du påfører et par lag af Essie neglelak, for derved forsegler du alle kanter. Hvis du vil gøre det godt, så slutter du af med at bruge en topcoat.

Se videoen her med hvordan du bruger Essie Repstile neglelakkerne for det flotte look.

Hvor finder du neglelakken til den gode pris?

Det kendte brand bliver solgt rigtig mange steder, hvor du finder det i 95 lande og flere end 250.000 forhandlere. I Danmark føres det ved forskellige førende fysiske forhandlere som Matas, Magasin og andre. Og online finder du det selvfølgelig også ved mange.

De bedste priser, når det ikke er på udsalg eller tilbud finder du ved disse forhandlere, hvor pris ofte starter ved omkring 39-45 kr. og opefter:

Giftig eller okay når du har små børn?

Hvis du har små børn, og gerne vil have smukke negle, så er det en god ide at sørge for neglelakken ikke indeholder skadelige stoffer. Små børn vil sutte på mors fingre og måske endda bide i neglene. Her er Essie heldigvis uden de tre “vigtigste” giftstoffer, som blev fjernet for mange år siden. Og så må det siges at være lidt af en smagssag, om du mener at neglelakken stadig indeholder skadelige ting.

Et godt husmor råd er at undgå glimmer modellerne. Disse har en naturlig tiltrækningskraft på børn, og er samtidig mere sart når de små skal tygge i mors fingre.

Alternativ neglelak mærke?

Essie er en god neglelak, for ellers ville brandet ikke være så populær på verdensplan men der findes selvfølgelig gode alternativer.

Opi neglelak er et godt alternativ, som også er populære både blandt de unge og noget mere modne kvinder. Prisen er samtidig lidt under Essie, og indeholder heller ikke de mest skadelige stoffer.

Sparitual er en vegansk neglelak som mange sværger til, hvor du får naturlig farve og veganske ingredienser. Mærket er uden DBP, Formaldehyd, Formaldehyd Resin eller Toulene, så den er både skånsom for miljøet og dig, hvor selv flasken er lavet af mere end 50% genanvendelig glas. Flasken er noget mindre end de fleste andre brands, og det er prisen selvfølgelig også.

Eos og Essie sammen?

Essie og Eos har samarbejde, som sikrer at du som forbruger, kan købe deres respektive produkter i samme serie. Det er selvfølgelig ikke kun for din skyld, men også så de sælger det mere og får brandet deres mærke. Ideen er dog god for dig som forbruger, for du kan få den gode neglelak og læbepomade i det matchende sæt der kan hjælpe til det smukke look og udstråling.

Se også dette...

brug en babyliss hårtørrer test til at finde bedste model
Skønhed

Babyliss Hårtørrer

En hårtørrer er noget de fleste kvinder bruger, hvad end det er til styling eller tørring af håret. Det kræver selvfølgelig en god hårtørrer og

brug en glattebørste test til at finde den bedste
Skønhed

Glattebørste test

Glattebørste? Er det ikke bare en børste med en glattejern eller omvendt? Det er et ikke brugbar produkt men nok nærmere endnu en ting der