Dejlige Burberry parfumer der måske imponerer

Er du træt af den duft/parfume som du altid har brugt, eller vil du bare gerne prøve noget andet?

Måske vælg en Burberry parfume til den rigtige duft? Måske det er i år, at du skal prøve at gå nye veje og prøve nye ting af. Det er naturligvis vigtigt, at finde den helt rigtige duft der passer lige netop dig blandt de forskellige parfumer til de gode priser.

Burberry kender du sikkert eller du har hørt om eller set deres velkendte ternede mønstre i deres kollektioner. Burberry blev grundlagt tilbage i 1856 af Thomas Burberry. Det er et engelsk modehus med vægt på det elegante, luksuriøse og kvalitet. Hvis du er kvalitetsbevidst kvinde kan  Burberry måske tilfredsstille dig. Du finder nemlig et stort udvalg af forskellige dufte. Og netop inspiration til det bedste udvalg i 2021 er, hvad du finder her.

Burberry Body for Her

Burberry Body for Her Eau de Toilette Spray er inspireret af Burberry ikoniske og klassiske trenchcoat med de verdensberømte tern.

En feminin og forførende duft i en elegant, tidløs og eksklusiv aroma af iris, fresia, fersken, vanilje og rose.

Du finder parfumen i 35, 60 og 86 ml. størrelser. Her i tabellen finder du prisen på 60 ml. hos de forskellige førende forhandlere.

Burberry My Burberry EDP

En lækker parfume der passer til kvinden der kun vil have top kvalitet.

Eau de parfume kommer i 30, 50 og 9+ ml flasker der giver den sensuelle og feminine duft for dig. En dejlig klassisk kvindelig duft der er på højde med f.eks. den populære Lancome Miracle parfume.

Burberry Summer Women

Burberry, Burberry Summer Women Eau de Toilette Spray på 100 ml. til 295 kr. er den fine og feminine duft der henvender til både til den unge og den mere modne kvinde der er kvalitets bevidst.

Burberry London for women

Du får med Burberry et stilrent design, og denne London parfume kommer med de klassiske engelske tern. Det er en af de bedste sælgende parfumer til kvinder, og det skyldes, den yderst feminine og elegante duft. Du får eksotisk poesi i form af kærlighed og storby i duftnoterne, der er blandet af det eksotiske sammen med den klassiske stilfulde rose.

Burberry Her

Du får en frisk, sød og ungdommelige parfume med denne Burberry for Her parfume. Parfumen kommer i enkelt og moderne design der egner sig som gave til hende. Den feminine flak kommer med en frisk og feminin duft der byder på frugtnoter som jordbær, kirsebær, hindbær, stikkelsbær, brombær, mandarin og citron. Det er tilsat violer, jasmin og sluttes af med cashmere, moskus, træ, rav, vanilje og patchouli.

Se også dette...

brug de rigtige tips til god hårpleje
Skønhed

Tips til god hårpleje

Alle drømmer om at have et tykt, blødt og glansfuldt hår, men hvad er vejen til det perfekte og velplejede hår? Når vi snakker hårpleje