5 eksklusive Sisley hudplejeprodukter du vil elske

Sisley hudpleje blev grundlagt i 1976 og er en fransk familieejet virksomhed. Du får eksklusive hudpleje produkter der helliger sig phyto-kosmetik som ikke bliver testet på dyr.

Du finder alle de sunde og naturlige plante ekstrakter kombineret med essentielle sikre olie ingredienser i produkterne som du kan læse mere om på Sisley Paris hjemmeside. Her kan du også blive opdateres på de sidste nyheder og finde råd om skønhedsprodukterne. Hvis du er gravid, så skal du dog tage højde for ingredienser med Sisley produkter helt ligesom med alle andre mærker.

Sisley Cleansing Gel

Sisley – Gentle Cleansing Gel With Tropical Resins 120 ml
DKK 489,00
SISLEY Gentle Cleansing Gel
DKK 395,00

Sisley Gentle Cleansing Gel med Tropical Resins til den effektive rens af din hud og genopretning af hudens glød. En eksklusiv cleansing gel på 120 ml. der indeholder ekstrakter af lægestokroser og tropisk harpiks med blødgørende og rensende egenskaber. Gele der fjerner overskydende talg, tilstopper ikke dine porer og indeholder sæbe.

Den bruges ved at du først fugter ansigtet med vand. Brug en lille mængde som du masserer ind i huden, og til sidst skyller du godt af med vand.

Sisley Grapefruit Toning Lotion

Sisley – Grapefruit Toning Lotion 250 ml
DKK 489,00
SISLEY Grapefruit Toning Lotion
DKK 523,00

Sisley toning lotion på 250 ml. er velegnet til kombineret og fedtet hud. Produktet er designet til at fjerne makeup, urenheder og holde din hud frisk. Grapefruit Toning Lotion bør bruges, så din hud er mere modtagelige for andre hudplejeprodukter. Helt ligesom dens primære formål; at holde din hud ren.

Sisley Black Rose Skin Infusion Crème

SISLEY Black Rose Skin Infusion Cream
DKK 1.294,00
SISLEY Black Rose Precious Face Oil
DKK 1.058,00

Sisley fugtighedscreme på 50 ml. med en lækker ingrediens der er velegnet til alle hudtyper. Black Rose Skin Infusion creme har lækker duft og god, let konsistens med indhold af antioxidanter, sort rose, sheasmør, camelina olie og rosenvand.

Fugtighedscremen skal bruges dagligt på tør og ren hud, hvor du skal masserer cremen blidt ind i huden på hals og ansigt. Alternativet kan være Foreo Luna Go.

Sisley Velvet Sleeping Mask

SISLEY Black Rose Skin Infusion Cream
DKK 1.294,00
SISLEY Black Rose Precious Face Oil
DKK 1.058,00

Sisley natmaske med safran er beroligende og genopbygger i løbet af natten. En maske der kan hjælpe din tørre hud ved at genvinde styrken i reparationsprocessen. Det sker ved at tilføre huden fugt og næring fra den behagelige konsistens i cremen.

Sisley Cucumber Moisturizer

SISLEY Moisturizer With Cucumber
DKK 793,00

Sisley fugtighedscreme på 50 ml. med en fin og silkeagtig formel. Her får du en aktiv ingrediens formula med agurk, mineralsalte og godt med aminosyrer. God moisturizer til at genoplive huden så den bliver smidig og blød. Et godt alternativ kan være de lækre Ren hudpleje produkter.

Hvem er Sisley?

Brandet i den eksklusive ende af hudpleje og kosmetik verdenen blev skabt I 1976 af greve Hubert d’Ornano i Frankrig. Det er en familieejet virksomhed der er drevet af forskellige d’Ornano generationer.

Konceptet bag det eksklusive brand var og er, at hele tiden bruge de teknologiske fremskridt til at skabe sundere, bedre og frem for alt, bruge det bedste fra naturens planter. For det er netop i phytokosmetologi og aromaterapi er firmaet har sin styrke.

Sisley tilbyder et bredt udvalg af produkter indenfor hudpleje, makeup og parfumer.

Helt ligesom det meste af branchen, bliver Sisley drevet som en virksomhed der arbejder på give co2 besparelser.

Se også dette...

Hvordan behandler man tør hud?
Skønhed

Hvordan behandler man tør hud?

Hvordan behandler man tør hud? For at forstå hvordan du behandler tør hud, skal du først vide og forstå hvad tør hud er, og hvorfor

hvilken hårtørrer er bedst
Skønhed

Hvilken hårtørrer er bedst?

Hvilken hårtørrer er bedst i 2021 som det uundværlige redskab i hverdagen? Hårtørreren er en vigtig del af den daglige rutine for mange kvinder helt

naturlige lange øjenvipper kan opnås med det rette serum
Skønhed

Naturlige lange øjenvipper?

Du fantaserer om at få naturlige lange øjenvipper? Lange smukke og sexet øjenvipper selv i disse dage, er noget som de fleste kvinder gerne vil