5 eksklusive Sisley hudplejeprodukter du vil elske

Sisley hudpleje blev grundlagt i 1976 og er en fransk familieejet virksomhed. Du får eksklusive hudpleje produkter der helliger sig phyto-kosmetik som ikke bliver testet på dyr.

Du finder alle de sunde og naturlige plante ekstrakter kombineret med essentielle sikre olie ingredienser i produkterne som du kan læse mere om på Sisley Paris hjemmeside. Her kan du også blive opdateres på de sidste nyheder og finde råd om skønhedsprodukterne. Hvis du er gravid, så skal du dog tage højde for ingredienser med Sisley produkter helt ligesom med alle andre mærker.

Sisley Cleansing Gel

Sisley Gentle Cleansing Gel med Tropical Resins til den effektive rens af din hud og genopretning af hudens glød. En eksklusiv cleansing gel på 120 ml. der indeholder ekstrakter af lægestokroser og tropisk harpiks med blødgørende og rensende egenskaber. Gele der fjerner overskydende talg, tilstopper ikke dine porer og indeholder sæbe.

Den bruges ved at du først fugter ansigtet med vand. Brug en lille mængde som du masserer ind i huden, og til sidst skyller du godt af med vand.

Sisley Grapefruit Toning Lotion

Sisley toning lotion på 250 ml. er velegnet til kombineret og fedtet hud. Produktet er designet til at fjerne makeup, urenheder og holde din hud frisk. Grapefruit Toning Lotion bør bruges, så din hud er mere modtagelige for andre hudplejeprodukter. Helt ligesom dens primære formål; at holde din hud ren.

Sisley Black Rose Skin Infusion Crème

Sisley fugtighedscreme på 50 ml. med en lækker ingrediens der er velegnet til alle hudtyper. Black Rose Skin Infusion creme har lækker duft og god, let konsistens med indhold af antioxidanter, sort rose, sheasmør, camelina olie og rosenvand.

Fugtighedscremen skal bruges dagligt på tør og ren hud, hvor du skal masserer cremen blidt ind i huden på hals og ansigt. Alternativet kan være Foreo Luna Go.

Sisley Velvet Sleeping Mask

Sisley natmaske med safran er beroligende og genopbygger i løbet af natten. En maske der kan hjælpe din tørre hud ved at genvinde styrken i reparationsprocessen. Det sker ved at tilføre huden fugt og næring fra den behagelige konsistens i cremen.

Sisley Cucumber Moisturizer

Sisley fugtighedscreme på 50 ml. med en fin og silkeagtig formel. Her får du en aktiv ingrediens formula med agurk, mineralsalte og godt med aminosyrer. God moisturizer til at genoplive huden så den bliver smidig og blød. Et godt alternativ kan være de lækre Ren hudpleje produkter.

Hvem er Sisley?

Brandet i den eksklusive ende af hudpleje og kosmetik verdenen blev skabt I 1976 af greve Hubert d’Ornano i Frankrig. Det er en familieejet virksomhed der er drevet af forskellige d’Ornano generationer.

Konceptet bag det eksklusive brand var og er, at hele tiden bruge de teknologiske fremskridt til at skabe sundere, bedre og frem for alt, bruge det bedste fra naturens planter. For det er netop i phytokosmetologi og aromaterapi er firmaet har sin styrke.

Sisley tilbyder et bredt udvalg af produkter indenfor hudpleje, makeup og parfumer.

Helt ligesom det meste af branchen, bliver Sisley drevet som en virksomhed der arbejder på give co2 besparelser.

Se også dette...

Hvilket krøllejern er bedst
Skønhed

Hvilket krøllejern er bedst?

Hvilket krøllejern er bedst i 2021? Gode krøllejern er nødvendigt, hvis du er en kvinde der ønsker at skabe de flotte krøller, så skal du

brug de rigtige tips til god hårpleje
Skønhed

Tips til god hårpleje

Alle drømmer om at have et tykt, blødt og glansfuldt hår, men hvad er vejen til det perfekte og velplejede hår? Når vi snakker hårpleje

brug ghd glattejern test
Skønhed

GHD glattejern guide

Hvilket GHD glattejern er bedst? Og hvorfor købe en ny styler/glattejern til den høje pris og kvalitet der er forbundet med det engelske brand? Hvorfor