Eksklusive Sisley hudplejeprodukter du vil elske

Sisley hudpleje blev grundlagt i 1976 og er en fransk familieejet virksomhed. Du får eksklusive hudpleje produkter der helliger sig phyto-kosmetik som ikke bliver testet på dyr.

Du finder alle de sunde og naturlige plante ekstrakter kombineret med essentielle sikre olie ingredienser i produkterne som du kan læse mere om på Sisley Paris hjemmeside. Her kan du også blive opdateres på de sidste nyheder og finde råd om skønhedsprodukterne. Hvis du er gravid, så skal du dog tage højde for ingredienser med Sisley produkter helt ligesom med alle andre mærker.

Sisley Cleansing Gel

Sisley Gentle Cleansing Gel med Tropical Resins til den effektive rens af din hud og genopretning af hudens glød. En eksklusiv cleansing gel på 120 ml. der indeholder ekstrakter af lægestokroser og tropisk harpiks med blødgørende og rensende egenskaber. Gele der fjerner overskydende talg, tilstopper ikke dine porer og indeholder sæbe.

Den bruges ved at du først fugter ansigtet med vand. Brug en lille mængde som du masserer ind i huden, og til sidst skyller du godt af med vand.

Sisley Grapefruit Toning Lotion

Sisley toning lotion på 250 ml. er velegnet til kombineret og fedtet hud. Produktet er designet til at fjerne makeup, urenheder og holde din hud frisk. Grapefruit Toning Lotion bør bruges, så din hud er mere modtagelige for andre hudplejeprodukter. Helt ligesom dens primære formål; at holde din hud ren.

Sisley Black Rose Skin Infusion Crème

Sisley fugtighedscreme på 50 ml. med en lækker ingrediens der er velegnet til alle hudtyper. Black Rose Skin Infusion creme har lækker duft og god, let konsistens med indhold af antioxidanter, sort rose, sheasmør, camelina olie og rosenvand.

Fugtighedscremen skal bruges dagligt på tør og ren hud, hvor du skal masserer cremen blidt ind i huden på hals og ansigt. Alternativet kan være Foreo Luna Go.

Sisley Velvet Sleeping Mask

Sisley natmaske med safran er beroligende og genopbygger i løbet af natten. En maske der kan hjælpe din tørre hud ved at genvinde styrken i reparationsprocessen. Det sker ved at tilføre huden fugt og næring fra den behagelige konsistens i cremen.

Sisley Cucumber Moisturizer

Sisley fugtighedscreme på 50 ml. med en fin og silkeagtig formel. Her får du en aktiv ingrediens formula med agurk, mineralsalte og godt med aminosyrer. God moisturizer til at genoplive huden så den bliver smidig og blød. Et godt alternativ kan være de lækre Ren hudpleje produkter.

Sisley Global Perfect Pore Minimizer

Sisley global perfect pore minimizer på 30 ml. kan hjælpe med at forfine din hudstruktur ved at reducerer talgproduktionen der hjælper til mindske hudens porer. Sisley hudpleje der kan bruges til alle hudtyper og efterlade et dejlig mat udtryk.

Brug denne perfekt pore minimizer hudcreme både morge og aften, hvor du du kan bruge sammen med andre produkter eller alene.

Sisley Express Flower Gel Mask

Sisley express flower gele maske til træt og livløs hud. Masken er fugtende og tonede med aktive ingredienser der giver dig en frisk følelse. Den er kåret i test som bedste fugtighedmaske i 2013 for at hjælpe fjerne spor af stress, træthed, fugte og tone din hud.

Brug den eksklusive maske i den dyre prisklasse på normal vis og opnå øjeblikkelig udhvilket og frisk udseende.

Sisley Super Soin Solaire Teintè Sun Cream

Sisley Soin Solaire Tinted solcreme SPF30 der hjælper din hud med beskyttende aktive ingredienser og uva-/UVB filtre.

Den eksklusive  solcreme og hudpleje i den dyre prisklasse bekæmper de frie radikaler og beskytter cellerne mod solens skadelige stråler. Cremen er samtidig nærende, fugtgivende og indeholder 5 nuancer til virker til forskellige hudfarver. Cremen er vand-resistent og naturlig parfumeret med essentielle salvie og merian olier.

Sisley Night Cream with Collagen and Woodmallow

Sisley natcreme med kollagen og katost der hjælper til at forebygge hudens aldrig. Du får en opstrammende creme med høj koncentration af opløseligt kollagen. I kombination med katost evne til at blødgørende, vil natcremen effektiv bekæmpe og lindre træt hud. 

Hvem er Sisley?

Brandet i den eksklusive ende af hudpleje og kosmetik verdenen blev skabt I 1976 af greve Hubert d’Ornano i Frankrig. Det er en familieejet virksomhed der er drevet af forskellige d’Ornano generationer.

Konceptet bag det eksklusive brand var og er, at hele tiden bruge de teknologiske fremskridt til at skabe sundere, bedre og frem for alt, bruge det bedste fra naturens planter. For det er netop i phytokosmetologi og aromaterapi er firmaet har sin styrke.

Sisley tilbyder et bredt udvalg af produkter indenfor hudpleje, makeup og parfumer.

Helt ligesom det meste af branchen, bliver Sisley drevet som en virksomhed der arbejder på give co2 besparelser.

Se også dette...

køb de bedste parfumer til kvinderkøb de bedste parfumer til kvinder
Skønhed

13 populære parfumer til kvinder

Parfumer til kvinder i høj kvalitet og gode priser? For de fleste er det vigtigt at skille sig ud med egen duft. Det giver mulighed

Brug bølgejern test til de bedste modeller
Skønhed

De bedste bølgejern til dit hår

Udvalget af varmestylere til krøller og bølger er stort. Du finder både krøllejern, curlers, crepejern og så bølgejern. I denne bølgejern test eller guide finder