Krøllecreme test(2019) • 5 gode produkter som krøllernes nye bedste ven

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Krøllecreme er måske lige præcist det, som dine krøller står og mangler som deres nye bedste ven. Måske du allerede bruger cremen, men produktet du bruger, lever måske ikke op til dine ønsker. Hårprodukter og udvalget indenfor disse er kæmpe stort. Og her er en af de nyere typer – krøllecremen.

En krøllecreme giver dig mulighed for at style og samle håret på en og samme tid. Det gælder “bare” om at finde det rigtige produkt. Derfor har vi her lavet en lille krøllecreme test ud fra testvindere, anbefalet og højt scoret anmeldelser ved uafhængige testsider. Hvis du ønsker at slippe væk fra sammenklasket krøller, så kan en af de nedenstående produkter måske være det bedste valg for dig i 2019.

 

Moroccanoil Curl Defining Cream

køb den gode moroccanoil krøllecreme til håret

Find cremen til 229,- kr. ved Beautycos

Hvis du vil have hårcremen der giver håret intens pleje og skaber definition, er Curl Defining cremen måske lige det produkt der skaber det for dig.

Du får en krøllecreme der eliminerer kruset hår og aktiverer krøllerne. Det giver den gode anvendelse til fald i håret. Produktet kan holde i timevis og giver dig faktisk hvad de lover, dog er prisen ikke i den billige ende.

 • Tæmmer dine krøller
 • Er nem at rede ud med en GHD hårbørste
 • Arganolie og protein formel til at pleje håret
 • Pris: 109,- kr. (75 ml.) ved forhandler: Nicehair

 

 

Wella SP Polished Waves Curl krøllecreme

god krøllecreme uden parfume

Find cremen til 184,- kr. ved Billigvoks

Hvis du har naturlig bevægelse i håret, kan du med Wella SP style dit hår stort, glansfuldt og flot. Det er på den rigtige måde, der definerer dine krøller på smukkeste vis.

Polished Waves Curl Cream fra Wella SP der giver dig det fleksible og stærke hold i håret. En populær krøllecreme blandt mange professionelle frisører, netop fordi den virker hver eneste gang.

Cremen er en let flydende, glat og gele-agtig konsistens, der er beriget med unikke polymerer. Det skaber en god beskyttende hinde på håret. Det er godt når der skal bruges et krøllejern eller andet stylingredskab.

Brug cremen ved at fordele lidt i dit håndklædetørre hår, og brug din Braun føntørrer eller anden model med diffuser.

 • Definerende
 • Anti-frizz effekt
 • Varmebeskyttende
 • Med aktive UV-filtre
 • Pris: 184,- kr. (200 ml.)

 

 

TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier

god Tigi krøllecreme uden parabener

Find cremen til 79,- kr. ved Nicehair

En noget billigere krøllecreme er denne Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier.

Cremen er et godt og billigere alternativ, hvis du ønsker hold og kontrol for det perfekte fald i håret. Du får en let fiber agtig creme med essentielle olier og beskyttelse i form af UV og varme beskyttelse af krøllerne. En lækker fugtgivende krøllecreme fra Tigi du kan finde på tilbud et par gange om året og spare endnu mere.

Perfekt creme uden parabener til både tørt og vådt hår, og en af de bedst sælgende Tigi produkter i Europa.

 • Good boost til krøllerne
 • Parabene fri
 • Giver fugt og glans
 • Drøj i brug
 • Pris: 79,- kr.

 

 

Trevor Sorbie krøllecreme

køb denne eller GHD krøllecreme til glat hår

Find cremen til 129,- kr. ved Nicehair

Krøllecreme til langt hår eller glat for den sags skyld, kan være den populære Trevor Sorbie. Cremen er blevet kåret testvinder ved Cosmopolitan som bedste krøllecreme hvilket du kan læse her.

Cremen samler krøller, mindsker krus i håret, tilfører glans og lever op til et godt plejeniveau som du kan stille som krav til den bedste creme. Derfor er netop denne model ganske populære både blandt yngre som ældre kvinder.

Du fordeler Trevor Sorbie Long Hair Curl Cream i dit fugtige hår og føntørrer håret. Så samler cremen din krøller til det flotte look, hvor krøllerne trækker sig sammen.

 • Fugtgivende fast-holds formel
 • Reparerer beskadiget hårstrå
 • Mild overfor farvet hår
 • Pris: 124,- kr.

 

 

Kérastase Crème D’Huile Oléo-Curl

køb krøllecreme med matas, nicehair, lookfantastic m.m.

Find cremen til 159,- kr. ved Nicehair

Kerastase giver dig den oliebaseret hårcreme i form af denne Kérastase Crème d’Huile Oleo-Curl creme.

Du vil opnå smidigt, sundt, glansfuldt og blødt hår med den nærende blanding i cremen. Den indeholder palmeolie og shorea, der netop er med til at give næring og skabe styrke, glans og vitalitet.

En god og eksklusiv creme der lige som de andre viste modeller, også er fugtgivende og termobeskyttende mod varme og uv-stråler.

Hvis du vil have mere definerende krøller der samtidig er lettere at arbejde med, så kan dette kvalitets produkt måske være det rigtige til din hårtype og temperament.

 • Til definerede krøller
 • Indeholder shorea og palmeolie
 • Pris 159,- kr.

 

Krøllecreme i fugtigt hår?

Efter du har vasket håret, så dug det tørt med et håndklæde før du tilsætter creme i dit krøllede hår.

Arbejd godt med creme fra roden til spidserne af håret, uden at du hiver i håret så krøllerne bliver trukket ud. Lad håret lufttørre eller brug den smarte løsning ved at føntørre med med soft styler.

Krøllecreme i tørt hår?

Du kan bruge alle cremerne til tørt hår. For dagen efter hvis du gerne vil genopfriske krøllerne, så påfører du bare en mindre mængde creme i håret. Der er stort set ingen forskel på om håret er tørt eller ej, for den gode krøllecreme vil tilføre nødvendig luft og fugtighed i krøllerne, så absolut en af de bedste hårprodukter som dit hår vil sætte pris på.

Se denne video hvor du finder meget mere inspiration om hvorfor og hvilken krøllecreme til lokkerne:

Fandt du svar?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar

Sending