De bedste bølgejern til dit hår

Udvalget af varmestylere til krøller og bølger er stort. Du finder både krøllejern, curlers, crepejern og så bølgejern. I denne bølgejern test eller guide finder du et udvalg af de populære stylere i 2021.

Vi har ikke selv testet modellerne, men fundet dem forskellige uafhængige test og anmeldelser. Her er de forskellige modeller kåret som testvinder eller anbefalet indenfor kvalitet, pris, design og brugervenlighed. Det giver dig den nemme oversigt, så du hurtigt danne dig et overblik over den rigtige styler til de store eller små bølger i håret.

HH Simonsen ROD VS9

HH Simonsen ROD vs9 kan bruges både til at skabe flotte krøller som bølger i håret. Et bølgejern i den dyre prisklasse der udmærker sig ved at være hurtig og nem til at skabe bølger i langt hår.

Rod VS9 bølgejernet har keramisk teflon-coating med turmalin så håret ikke hænger fast på pladerne. Og med ionisk effekt får du glat og blødt hår efter stylingen. Designet er ergonomisk, hvor styleren ligger godt i hånden både til styling og det sikre greb.

Du kan justerer temperaturen fra 120 til 230 grader. Opvarmningen er hurtig med en tid på ca. 25 sekunder. Ledningen er drejelig og på 3 meter.

 • Keramisk bølgejern
 • Teflon coating med turmalin

GHD Curve Classic Wave Wand – Velegnet til mellemlangt hår

GHD Curve Classic Wave Wand er et GHD krøllejern der også fungerer som bølgejern. Du får den velkendte høje kvalitet som du finder i GHD glattejern, krøllejern, hårtørrer eller crepejern. GHD krølle- og bølgejernet er særlig velegnet til dig med mellemlangt hår.

Dèt kombineret bølge- og krøllejern giver dig mulighed for at skabe store Hollywood bølger, hvor håret bliver skånet bedst muligt mod varme. Ligesom med andre GHD elektriske styling redskaber, kommer denne model også med den patenterede Tri-Zone teknologi. Det giver en god ensartet og fast temperatur, så stylingen bliver rigtig og god, første gang. GHD styleren har drejeledning på 2,6 meter.

Formen på styleren er lidt anderledes end normalen for bølgejern. For styleren er udformet som en oval formet syl. Det største ulempe ved produktet er prisen. For helt ligesom en Air hårtørrer eller glattejern, ligger GHD i den dyre prisklasse hvor denne koster omkring 1.200,- kr. med 2 års garanti. Overvej at kombinerer med de gode produkter fra denne krøllecreme test.

 • Krølle- & bølgejern
 • Til alle hårtyper
 • Keramisk overflade

Babyliss Easy Waves bølgejern - Et godt billig valg

Hvis du ønsker at opnå det samme som stjernerne, der dyrker boheme stilen med fald og bølger i lokkerne, kan du opnå dette vel hjælp af Babyliss Easy Waves bølgejernet. Du får et billigt bølgejern med god kvalitet i mellemklassen. Styleren er beregnet til at opnå det vilde og sexet look.

Babyliss bølgejernet der har opnået gode anmeldelser af brugere verden over, giver dig mulighed for at opnå volume, naturlig fald og flotte bølger i dit hår. Varmen i Babyliss Easy Wave kan nå en maks. temperatur på 200 grader i løbet af opvarmningstiden på ca. 45 sekunder. Det er ganske fint, dog noget længere end de fleste glattejern, glattebørster og mange krøllejern.

Anvendelse af Babyliss bølgejernet med indbygget bordstøtte og drejeledning er yderst nemt:

 • Altid brug i tørt og ikke fugtigt hår
 • Red dit hår før du går i gang
 • Tag noget hår og klem om det med bølgejernet i en kort stund og forsæt sådan
 • Til sidst, red håret og giv bølgerne noget hårlak

Du får en ganske god sikkerhed med minimal slid i håret. Dels fordi jernet har keramisk belægning og funktion med 3 forskellige temperaturtrin. Måske perfekt at kombinerer sammen med en Babyliss hårtørrer.

 • Keramisk bølgejern
 • Titanium belægning

HH SIMONSEN ROD Deep Waver VS5

Danske HH Simonsen der producerer elektriske hårstylere, kommer med denne Rod VS5 i en fin kvalitet i mellemklassen. HH Simonsen Rod Deep Waver vS5 styleren giver dig et kreativt bølgejern med rigtig mange muligheder til at skabe flotte bølger til det trendy look. Og en  lang drejeledning på 3 meter.

Hvis du ligesom så mange andre kvinder har problemer med statisk elektrisk hår, har styleren indbygget infrarød teknologi der eliminerer statisk elektricitet. Det er heldigvis standard ved de anerkendte mærker som Babyliss, Remington, GHD, OBH m.m.

Rod Deep Waver VS5 bølgejernet har en super hurtig opvarmningstid i forhold til andre modeller, da styleren når maksimal temperatur på bare 20 sekunder. Du kan vælge maksimal temperatur til styling på 160 grader. Husk at anvende et varmebeskyttende styling produkt til dit hår. Og husk altid holde krøllejernet i bevægelse for at undgå at brændet håret for hårdt, hvilket er noget som de fleste gode krøllejern gerne skulle undgå.

 • Keramisk bølgejern
 • Indbygget infrarød teknologi
 • Keramisk materiale & tourmaline coatet overflade

Cloud Nine Waving Wand

Cloud Nine krøllejern i cylinderform og bred størrelse. Varmestykket med diameter på 35 mm. er med til at skabe store krøller med volume. Men Waving Wand modellen er også velegnet til at skabe smykke bølger i håret.

Du får 3 temperaturindstillinger mellem 125-185 grader. Der er glat og keramisk belægning, auto dvaletilstand efter 30 minutter og en god lang ledning på 3 meter som kan roteres 360 grader. Der medfølger en varmeresistent taske.

 • Krøllejern
 • 35 mm diameter

OBH Wave Maker artist krølle- og bølgejern

OBH Wave Maker artist krølle- og bølgejern er i den billige prisklasse, men dog i sædvanlig fin kvalitet som du finder med andre OBH Nordica produkter.

Styleren kan både lave bøljer som krøller. Du får ikke samme høje kvalitet som med GHD eller andet, men dog et af de billigste bølgejern. Der er keramisk belægning, hvor den store ulempe er opvarmingstiden. Det tager omkring 2 minutter at få en konstant varme over hele pladen, så du kan style håret.

OBH styleren hr 5 temperaturindstillinger med en maksimal temperatur på 180 grader. Auto-sluk funktionen er på 2 timer og ledningen er på 2,8 metyer.

 • Bølge- og krøllejern
 • Opvarming 2 min

Babyliss Pro Ionic Hi-Def Waver

Babyliss Pro Ionic Hi-Def Waver i mellemprisklassen giver dig store, glatte bølger på et par minutter. Babyliss Pro BAB2469TTE styleren giver dig glat, blødt og blankt hår. Samtidig har styleren et godt ergonomisk håndtag der gør stylingen nem og afslappet.

Styleren har 3 keramiske titanium plader med en bredde på 19 mm. Du kan indstille temperatur digitalt mellem 150 – 200 grader. Opvarmningen og gode materialer der beskytter håret, er modellens fordele. Både opvarmning og genopvarmning er hurtigt med BabyLiss Pro bølgejernet.

Modellen er med iogenerator til at reducerer statisk elektricitet. Ledningen er drejelig og har en længde på 2,7 meter.

 • Skaber store og glatte bølger / krøller
 • Temperaturregulering 150 – 210 °C

Diva Professional Styling

Diva Professional Styling Mini Beach Waves er et billig bølgejern der kan skabe de flotte strand-krøller og bølger. Du får en keramisk styler i slank design, der har plader med argan-olie som hjælper til at efterlade håret blank og glat.

Opvarmningen tager 30 sekunder om at nå maksimal temperatur på 200 grader. Designet gør styleren velegnet som rejsemodel, da den fysisk fylder meget lidt. Og netop størrelsen og den fine kvalitet til prisen er grunden til, hvorfor du skal købe denne model.

 • Keramisk styler

Hvordan virker et bølgejern?

Bølgejernet der er opfundet efter crepejernet og krøllejernet, er styleren der kan give dig de flotte, pjuskede eller det eftertragtet cool beach-hair look med bølger.

Bølgejernet er opbygget med 3 rør. Disse rør klemmer sammen om håret. Og når du trækker bølgejernet hele vejen ned, skaber du bølgerne. Bølgejernet kan ikke skabe flotte slangekrøller eller lignede, men er det bedste redskab til at lave bølger. Og du laver sikkert også bølger hurtigere end du kan glatte håret med glattejernet, lave krøller med krøllejernet osv.

Du kan lave bølger med et glattejern, men det kræver at du har teknikken på plads. Det behøver du ikke med et bølgejern. Og det er grunden til, hvorfor du skal købe et bølgejern til at lave bølger.

Se også dette...

naturlige lange øjenvipper kan opnås med det rette serum
Skønhed

Naturlige lange øjenvipper?

Du fantaserer om at få naturlige lange øjenvipper? Lange smukke og sexet øjenvipper selv i disse dage, er noget som de fleste kvinder gerne vil

køb de bedste parfumer til kvinderkøb de bedste parfumer til kvinder
Skønhed

13 populære parfumer til kvinder

Parfumer til kvinder i høj kvalitet og gode priser? For de fleste er det vigtigt at skille sig ud med egen duft. Det giver mulighed