GHD glattejern guide

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Hvilket GHD glattejern er bedst? Og hvorfor købe en ny styler/glattejern til den høje pris og kvalitet der er forbundet med det engelske brand? Hvorfor ikke købe et billigere Babyliss glattejern der også glatter dit hår?

Stort set alle kvinder har brug for et glattejern. Og du kan vende det om og sige; Hvorfor nøjes med de billige glattejern der ikke giver den gode beskyttelse og måske ligefrem kan skade håret på sigt. Hvorfor ikke give håret den gode beskyttelse og smukke hår med den større investering som GHD trods alt.

Du finder rigtig mange forskellige modeller og brands som HH Simonsen, Babyliss, Braun, Revlon, Remington m.m. men GHD er dog det brand der ligger helt i top med hensyn til kvalitet. Derfor har vi lavet denne guide eller GHD glattejern test om hvorfor, hvordan du glatter dit hår rigtig, hvor og hvilken ghd glattejern der er det bedste for dig i 2019.

De 4 forskellige GHD stylers generationer

GHV VI

1 generation

køb en ghd classic iv styler

GHV V

2 generation

brug det gode kvalitets ghd iv styler

Eclipse

3 generation

Hvor varmt kan ghd glattejern blive?

Platinum

4 generation

Hvad kan ghd glattejern?

 

Hvorfor ghd glattejern?

Hvem forhandler ghd glattejern?Helt konkret skal du vælge at bruge lidt flere penge på at købe et kvalitets produkt som GHD. Det skal du fordi helt ligesom mange stylister, frisører og andre professionelle, så kan du også derhjemme opnå at få et hår der bliver skånet bedt muligt ved brug af et glattejern i den høje kvalitet, for kvalitet og pris hænger ofte sammen.

Udover at du skåner dit hår mange gange mere med et kvalitets produkt som f.eks. GHD, så får du også mange andre lækre detaljer med. Opvarmningen i GHD tager kun omkring 20-30 sekunder hvilket vel og mærke vil sige, en jævn fordeling af maks temperatur over hele varmepladen. Det opnår du ikke på samme måde med et 200,- kr. produkt. Og ofte skal du bruge et glattejern på de tidspunkter af døgnet, hvor du skal hurtig ud af døren.

At skåne dit hår med en god opvarmning betyder, at glattejernet skal holde en konstant varme under hele glatningen. Igen en ting som du kun opnår ved de dyrere glattejern i forhold til de billige. Og netop dette er den bedste argument for at bruge flere penge på et godt produkt.

Når du prøver en GHD styler, der også kan bruges som krøllejern, så vil du forstå forskellen mellem et godt kvalitets produkt og et almindelig billigt glattejern. GHD laver ikke hakker i håret ved glatning da varmepladerne er udstyret med en vippe funktion. Du vil heller ikke opleve en kort irriterende ledning. Med det engelske brand kører ledningen med rundt ved glatningen i forhold til andre billigere modeller, hvor ledningen vil begynde at sno og i sidste ende gå i stykker.

 

GHD og den konstante temperatur?

GHD har brugt tid og penge på at forske i hvad der er den optimale temperatur for at glatte håret. Her ligger temperaturen på 185 grader. Det er hvad end du har det store, korte eller måske tynde hår. Højere grader vil beskadige håret. Og lavere grader vil udtørre håret fordi du skal køre over flere gange. GHD påviste brugen af forkert varme ved at sammenligne deres flagskib Platinum 4 generations glattejernet med et andet brand på 220 grader, og her mindskede GHD styleren ødelæggelse af håret med 50%.

Du får selvfølgelig ikke muligheden for at justerer varmen mellem 120 og 220 grader som Babyliss, HH Simonsen, Braun og andre. Med du undgår også at beskadige og udtørre håret. For de andre producenter har ofte kun varmeindstillinger på deres produkter fordi kunderne ønsker det.

 

Styler eller glattejern?

Hvis du er forvirret over brugen af betegnelserne styler, fladjern og glattejern, så er det forskellige ord for den samme ting. Alle producenter på nær GHD kalder deres produkter for glattejern(for den totale forvirring, så bruges der også betegnelsen fladjern) men GHD kalder konsekvens deres glattejern for Styler, fordi de ofte også kan bruges som krøllejern(og er et engelsk produkt selvfølgelig). Dertil lægges den nye teknologi, for du finder også glattebørster som du kan se i denne glattebørste test.

 

Ghd glattejern hvad skal du vælge?

brug det bedste ghd glattejern til dit hår

Der findes forskellige typer, størrelser og modeller indenfor GHD stylers. Du finder de fire forskellige generationer, men også den nye optimeret IV Guld kommer i forskellige typer. Helt ligesom du finder forskellige mange forskellige special editions modeller i pink, hvid, blå og med en pris der varierer fra 800 kr. til 2000 kr.

 

GHD glattejern generationer

GHD kommer i fire forskellige generationer som er IV, V, Eclipse og Platinum.

 • GHD IV – 1 generation: Dette glattejern kom på markedet tilbage i 2007. Og som det ældste glattejern kan du faktisk finde det til en god billig pris. Du kan være heldig at finde gode tilbud ved forskellige forhandlere som Føtex, Matas, Elgiganten, Bilka og diverse online forhandlere.
 • GHD V – 2 generation: Efterfølgeren til VI er en bedre model, for den er selvfølgelig optimeret og videreudviklet fra sin forgænger. Her er Gold som er udviklet efter Platinum, en innovation model der bygger på IV. Det betyder, at du får forbedret varmeplader både til den gode glatning og også til beskyttelse af håret. Denne model kan du også finde i et stort udvalg af special editions hvor det ofte er farven på glattejernet der er største forskel.
 • GHD Eclipse – 3 generation: Eclipse blev en revolution fra de forrige modeller da den kom frem, for styleren kommer med Tri-Zone teknologi, der giver den forbedret varme i form af en konstant temperatur. Alt i alt et meget bedre glattejern end både 1 og 2 generation, men også væsentlig dyrere. Da Eclipse er afløst af Platinum, så finder du ikke Eclipse forhandlet ret mange steder mere.
 • GHD Platinum – 4 generation: Nyeste generation er Platinum der også er flagskibet mellem de forskellige generationer. Platinum er bygget på Eclipse modellen men bare gjort så mange gange bedre både med beskyttelse, glatning og brugeroplevelse.

 

GHD Stylers størrelser

GHD kommer i de 4 forskellige generationer. Men du finder også forskellige størrelser. Du finder nemlig GHD glattejern i 3 forskellige størrelser – mini, classic og max.

 • Mini: Denne størrelse glattejern er god til fint og kort hår, fladjernet kommer med med tynde plader, så du kan komme helt i dybden.
 • Classic: Størrelsen der er standard og som kan bruges til alle hårtyper og såmænd også til at skabe smukke krøller.
 • Max: Den store størrelse kommer med 4 cm. brede plader, som er god at bruge til det lange eller kraftige hår.

 

GHD Gold version?

For at gøre det lidt mere forvirrende med forskellige typer, størrelser og modeller, så finder du også GHD IV serien i en guld version. Forskellen er primært belægningen der får glattejernet til at glide bedre gennem håret. Grunden til dette ifølge flere professionelle brugere er, at pladerne fordeler varmen bedre og derfor får du følelsen af at Gold versionen giver en højere temperatur.

Det giver både en bedre glatning, en endnu bedre reducering at varmeskade og det bliver hurtigere at glatte håret. Pris forskellen er meget begrænset, så hvis du vil købe en GHD IV styler så køb Gold versionen.

 

Special editions

Du finder 3 størrelser og 4 forskellige generationer af modellerne fra GHD, men der bliver dog ofte også sendt special editions udgaver på markedet. Som regel kommer speciel edition udgaverne kun med specielle farver men et par af dem kommer også med ekstra tilbehør. Der er intet specielt ekstra med disse modeller, udover at du kan få et ret unikt glattejern i den cool farve der skifter hvert år i til hver sin limited edition.

 

Hvor køber og hvad koster ghd glattejern?

Hvis du er tvivl om hvor du kan købe GHD glattejern til den billige pris, så er USA, Tyskland eller England  absolut de billigste steder. Det at købe i udlandet kan dog ofte ikke betale sig med told, garanti, returnering og så vores forskellige standard i f.eks. strøm. Du får nemlig stylers købt i udlandet med engelsk stik, men heldigvis kommer de fleste GHD produkter med omformer så det danske stik sidder udenpå.

Du kan også købe brugte modeller på DBA eller simpelthen købe dit GHD glattejern ved en af de billigste forhandlere online som Nicehair, Beautycos eller måske Lookfantastic.dk der er lokaliseret i England ligesom GHD.

 

Hvilken GHD styler er den bedste?

Brug en ghd glattejern test til at finde det bedste

Hvis du vil have det absolut bedste GHD glattejern, så er det selvfølgelig den nyeste Platinum. Med Platinum får du både den nyeste teknik til den optimale glatning og samtidig bedste beskyttelse mod varmeskader, som forekommer ved brug af el apparater som bølgejern, hårtørrer og selvfølgelig glattejern.

Absolut en af de bedste glattejern på markedet men sjældent kåret som bedst i test, for det er samtidig også en af de dyreste modeller. Den høje pris og værdien er noget som du skal gøre op med dig selv, for de tre andre generationer af stylers er rigtig gode glattejern også.

 

GHD Classic IV Styler

 • det rette styler glattejern fra GHD er det bedste på markedet

  Find IV styleren hos Lookfantastic.dk

  Velegnet til alle hårtyper

 • Kan også bruges til krøller

GHD IV 1 generations styler er den ældste model og samtidig også den billigste blandt de forskellige elektriske GHD stylers. Det et godt nok det ældste men er dog et super godt produkt til opnå den hurtige og flotte glatning samt beskytte håret bedst muligt.

Det klassiske IV Styler fladjern har fået og får stadig gode anbefalinger og anmeldelser både af forbrugere og online skønhedsmagasiner. IV glattejernet reducerer statisk elektricitet ved hjælp af at afgive negative ioner, og hjælper med til at give et skinnede hår.

Glattejernet kan både glatte og style krøller. Og forbedrer stylingen ved hjælp af keramiske varmeplader. Funktionerne i glattejernet dækker over forbedret sikkerhed ved hjælp af sleep mode, der både kan aktiverer og slukke dit styling jern hvis ikke i brug indenfor en halv time.

Helt ligesom modellen kan tilpasse sig strømspænding i en stikkontakt, så du kan bruge glattejernet over det meste af verdenen.

Super hurtigt glattejern der kan opnå maks. temperatur på meget hurtig tid, så du kan style dit hår hurtigt om morgenen, hvor du sikkert har travlt med at komme ud af døren.

Forhandler Totalpris Læs mere
761,00 Find her
929,00 Find her
933,00 Find her
948,00 Find her
1.249,00 Find her
 • ​Velegnet: Volume, krus, fald og krøller
 • ION teknologi: Ja
 • Keramiske plader: Ja
 • Sleepmode: Ja
 • Opvarmningstid: 30 sek.
 • Ledning: 2,8 m.
 • Strømspænding: 110 – 240 V.

 

 

GHD Gold V Classic Styler

 • det klassiske glattejern bare med nano belægning

  Find Gold V Classic hos Nicehair.dk

  Gold er optimeret og strømlinet

 • God til både krøller og glatning

GHD V er 2 generation hvor Gold er en ny version i et optimeret strømlinet design. Med GHD Gold V Classic Styler jern er perfekt til at glatte din hår og med vippepladerne kan du også lave krøller.

Det nye i den opdateret version er de forbedret varmeplader. Her får du nano silver belægning, som ikke bare giver dig en mere skånsom glatning af håret, men også sørger for at jernet glider lettere og hurtigere gennem håret.

Ligesom med de andrfe GHD modeller får du også de gode funktioner som sikring indenfor 30 minutter med selvslukker og du kan bruge det overalt i verden ved hjælp af spændingomformer.

Hvis du vil have et kvalitets jern der giver dig den gode glatning af håret, så bør du overveje at bruge de ekstra kroner på GHD V, mini eller Max i Gold.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.099,00 Find her
1.119,20 Find her
1.295,00 Find her
 • ​​Forbedret varmeplader
 • Nano-silver belægning
 • ION-teknologi: ja
 • Opvarmningstid: 20 sek.
 • Temperatur på 185°C
 • Sleep-mode  30 minutter
 • 2.7 m. drejeledning
 • Indbygget spændingsomformer

 

 

GHD Eclipse glattejern

 • Brug en glattejern test til at finde den rigtige styler

  Elipse modellen er udgået

  Testvinder glattejern (dog udgået model)

 • Top kvalitet til privat & professionel brug

Eclipse er 3 generation og var revolutionerede da den udkom. Modellen der er blevet kåret som testvinder ved Allure, Beautybulletin og mange andre steder, giver dig høj kvalitet i design og teknik.

Eclipse styleren er en videreudvikling og optimering af GHD V styler. Her er designet blevet forbedret gevaldigt. Du får aerogol-isolering hvilket giver et køligere glattejern at røre ved. Helt ligesom du får bedre ergonomisk greb med Eclipse.

Eclipse er velegnet til alle hårtyper, og selv om modellen efterhånden er udgået alle steder, kan du være heldigt at finde et til en god pris på udsalg eller tilbud ved en af de forskellige forhandlere. Du får nemlig et glattejern i høj kvalitet som du vil blive glad for i mange år frem.

 • Velegnet til genstridig og kraftig hår
 • Velegnet til alle hårtyper
 • Opvarmningstid: 20 sek.
 • 6 sensorer til varmefordeling
 • Fast temperatur på 185 grader
 • Tri-Zone teknologi
 • Sleep-mode

 

 

GHD Platinum

 • Køb GHD Platinum glattejern

  Find Platinum hos Beautycos.dk her

  Topmodel

 • Høj kvalitet
 • Velegnet til alle hårtyper

Platinum er 4 generation glattejernet fra GHD som er videreudviklet fra Eclipse(og som Gold versionerne er blevet optimeret på). Platinum får gode anbefalinger og anmeldelser af brugere og professionelle. Du får top kvalitet der til gengæld også er den dyreste GHD styler.

Brugervenlighed, sikkerhed og ydelse er optimeret og giver høj kvalitet forhold til at skåne håret, ergonomisk brug og selvfølgelig det flotte resultat hvad end det et tykt eller langt hår.

Modellen giver dig selvføglelig også mulighed for at bruge det som krøllejern. Styleren kan glatte, krølle, bølge eller skabe volume. Teknisk kommer Platinum med den patenterede Tri-Zone teknologi og Safer for Hair.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.498,00 Find her
1.549,00 Find her
1.599,00 Find her
1.999,00 Find her
1.999,00 Find her
2.311,00 Find her
 • ​Velegnet til alle hårtyper
 • Kan glatte, krølle, bølge eller volume
 • Ergonomisk design
 • Tri-zone teknologi
 • Safer for hair teknologi
 • 20 sek. Opvarmingstid
 • 185°C fast temperatur
 • 2,8 m. drejeledning
 • Sleepmode

 

 

GHD V Gold Mini styler

 • Køb den nye GHD Gold serie stylers til privat brug

  Du finder Mini Gold hos Beautycos

  Velegnet til fint og kort hår

 • Optimeret strømlinet design

I GHd V Gold serien finder du mini styleren modellen der er god til det fine eller korte hår. Mini styleren har fået gode anmeldelser i tyske Testsieger og andre steder for brugervenlighed og den velkendte gode kvalitet. Her er Gold i den nyere strømlinet model med at give den høje kvalitet, hvor mini modellen kommer med 2 cm. brede varmeplader. Her kommer belægningen i gold med nano-silver til forbedring af varmen og et bedre glid gennem håret.

Mini styleren kommer med den bedre isolering af beklædningen så du ikke brænder fingrene. Og ligesom de fleste andre modeller og generationer, kan du også skabe fald, bølger eller flotte krøller.

Forhandler Totalpris Læs mere
1.031,00 Find her
1.044,00 Find her
1.245,50 Find her
1.274,00 Find her
1.399,00 Find her
1.599,95 Find her
 • Velegnet til kort og fint hår
 • 2 cm. brede varmeplaner
 • Keramiske plader
 • Nano-belægning
 • Sleepmode
 • 2,8 m. drejeledning

 

 

GHD Gold V Max Styler

 • Køb GHD Gold Max glattejern til tykt hår

  Find jernet til tykt hår hos Beautycos

  God til langt og tykt hår

 • Høj kvalitet

GHd Max Styleren er den bredeste med 4 cm. brede varmeplader. Helt ligesom mini og de andre GHD modeller, finder du også gode anmeldelser på Beautyheaven, GHDhair.com og andre steder. For modellen er helt ligesom de andre GHD Gold modeller i en høj klasse hvad angår kvalitet, design og brugervenlighed.

Max Styleren kommer med 4 cm. bedre varmeplader og giver derfor en større bredde med sin god varmefordeling. Det gør glattejernet velegnet til det tykke eller lange og måske genstridige hår. Den høje kvalitet i varmestyringen gør glatningen meget nemmere med GHD end f.eks. det billige Babyliss glattejern.

Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 Find her
1.019,00 Find her
1.024,00 Find her
1.099,00 Find her
1.119,00 Find her
1.128,00 Find her
1.128,00 Find her
 • God til det kraftige eller tykke hår
 • 4 cm. brede varmeplader
 • Keramiske plader
 • Neno-belægning
 • ION-teknologi
 • Sleepmode
 • 2,8 m. drejeledning

 

Hvordan bruger man ghd glattejern?   

Hvordan bruges ghd glattejern? Det gør du helt ligesom med andre glattejern. Vask håret og sørg for den gode tørring. Brug varmebeskyttelse og del håret op i 4 sektioner for glatningen, så du får klaret hele håret. Se denne video med step to step instruktion:

 

Hvordan laver du krøller med et ghd glattejern?  

Hvordan laver du krøller med et GHD glattejern, som jo er en ting du kan skabe med de gode kvalitets stylers. Se denne video fra den kendte blogger Ilirida der viser hvordan du skaber store krøller med en Platinum styler.

 

Fandt du svar?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar