Babyliss Hårtørrer

En hårtørrer er noget de fleste kvinder bruger, hvad end det er til styling eller tørring af håret. Det kræver selvfølgelig en god hårtørrer og måske du har bestemt dig for det franske brand?

Hvis du vil have den helt rigtige Babyliss hårtørrer, så skal du selvfølgelig finde fakta på hvad der adskiller de forskellige modeller.

I denne test / guide med de forskellige føntørrer finder du inspiration til tre af de bedste med hvert sit formål, som også kommer med børste eller diffuser.

Babyliss Pro 6610de

En rigtig god hårtørrer der faktisk kommer til en god billig pris også, er 6610de modellen som har været testvinder hos Bäst-i-test og Pricerunner.

I den svenske test fik føntørreren 9 ud af 10 i karakter for sine gode resultater, kvalitet, materiale og hvor prisen selvfølgelig spiller ind også.

Med Babyliss får du testet produkter indenfor alle slags elektriske skønhedsprodukter som trimmere, bølgejern, glattejern, barbermaskiner, krøllejern og selvfølgelig også hårtørrere. Her går noget af teknikken igen, hvor f.eks. ion-teknologi er standard ligesom motorkraften er på hele 2100 Watt hvilket kan give dig en god hurtig tørring der efterlader håret blødt og smukt.

Med en god pris køber du et godt kvalitets produkt der har den store fordel, at den er fysisk let, da den kun vejer 611 gram. Det gør det nemt at have med sig også, helt ligesom brugen er velegnet til både højre og venstre hånd.

 • Effekt 2100 Watt
 • Ion-teknologi mod kruset hår
 • Kommer med føn-næb
 • Velegnet til venstre og højre hånd

Babyliss Pro digital 6000E hårtørrer

Babyliss Pro 6000E er en kraftfuld og støjsvag hårtørrer der effektiv hjælper til at tørre mere. Modellen er ikke bare effektiv, men også dejlig brugervenlig med enkle knapper. Samtidig er den nem at holde ved på grund af lav vægt.

Babyliss Pro hårtørrer med digital motor giver et kraftfuld luftflow, som er med til at tørre håret helt tørt, ganske hurtigt. Der er 3 forskellige lufthastighed indstillinger hvor den ene er en turbofunktion.

Samtidig er den digitale teknik med til at dæmpe støjen, så du får en støjsvag model i forhold til mange andre.

Hvis man skal finde ulemper ved Babyliss modellen, så er det materialet i rammen, der kan virke lidt plastik agtigt i forhold til f.eks. GHD modeller.

Med til hårtørreren får du to mundstykker hvor det ene mundstykke er ganske tyndt med en bredde på 4 mm. Du får også en diffuser med til hårtørreren. Ledningen er ganske lang, så du ikke skal stå og kæmpe med en for kort ledning under føntørringen.

 • Motor: EC
 • Effekt: 2200 Watt
 • Hastigheder: 3
 • Varmeindstillinger: 2
 • Luftstrømning: 208 km/h
 • Vægt: 0,443 kg

Babyliss rejseføntørrer Voyage 5250E

Hvis du søger en rejseføntørrer til ferie eller forretningsrejserne, så kan du købe den bedste Babyliss model til kun 229,- kr. der er i samme prisleje som en Braun hårtørrer.

Du får en sammenklappelig hårtørrer, hvilket er dejlig praktisk og heldigvis blevet standard ved alle gode brands indenfor elektriske hårapparater.

Motoren er kun på 1200 watt, men da det er en rejsehårtørrer, så er denne et godt alternativ til de dårlige modeller som hoteller har, eller som den lette og nemme model til at tørre håret på ferien.

Det er en model der er beregnet til at tørre håret, hvilket ikke sker på helt samme nemme måde som f.eks. 6610de modellen, men dog tilstrækkelig hurtig med sin forbavsende høje ydeevne trods kun 1200 watt effekt. Farten på tørringen ligger omkring 50 km/t. hvilket giver dig en ganske hurtig tørring, og den kommer også med 2 hastighed/varmeindstillinger.

 • Effekt 1200 Watt
 • 2 hastighed/varmeindstillinger
 • Kold lufts funktion
 • 1,8 meter ledning
 • Taske og fønnæb medfølger
 • Sammenklappelig model

Babyliss Expert 2200 W D342E

Expert D342E hårtørreren er en billigere model end letvægteren 6610de som er den bedste indenfor Babyliss modellerne. Dog får du ganske god kraftig hårtørrer med D342E modellen, som giver dig en dejlig hurtig hårtørring.

Denne føntørrer er hurtigere end de andre Babyliss modeller med sin motor på 2200 Watt, og giver faktisk en 25% energibesparing i forhold til lignede modeller. Motoren er den store fordel ved denne model, og så at du sparer lidt over 100 kr. Den kraftige motor giver nemlig en lang levetid og en hurtig føntørring, og det er den store fordel ved denne model. 6610de modellen er dog mere støjsvag og lettere, som gør den anbefalingsværdig.

 • Effekt: 2200 Watt
 • Hurtig føntørring
 • Slidstærk motor
 • Energibesparende
 • 3 hastighed/Varmetrin
 • kommer med softstyler

Hvad skal du kigge efter for at finde den gode hårtørrer?

Når du skal finde en god føntørrer, så er der forskellige parametre som du skal tage højde for.

 • Kvalitet
 • Effekt
 • Vægt
 • Indstillingsmuligheder
 • Uden eller med diffuser eller børste
 • Kommer den med ledningsoprulning eller ej

Kvaliteten er logisk nok. Ofte er de helt billige modeller også i en noget dårligere kvalitet end de dyre modeller som f.eks. GHD Air. Babyliss er dog et velrenommeret firma indenfor elektriske hårprodukter, og det franske firma mange års erfaring med at skabe ordentlig kvalitet til fornuftige priser.

Effekt er vigtigt for brugen af din hårtørrer. Effekt giver dig nemlig svaret på hvor kraftig varmelegemet tørrer, som jo er afgørende for hvor hurtigt dit hår bliver tørret. Her skal du gå efter modeller der har en effekt på 2000 Watt eller over. Dog er en rejseføntørrer knap så kraftig ud fra sit formål, og her skal du satse på 1200 Watt eller over.

Udvalget af varmestylere til krøller og bølger er stort. Du finder både krøllejern, curlers, crepejern og så bølgejern. I denne bølgejern test eller guide finder du et udvalg af de populære stylere i 2023.

Vi har ikke selv testet modellerne, men fundet dem forskellige uafhængige test og anmeldelser. Her er de forskellige modeller kåret som testvinder eller anbefalet indenfor kvalitet, pris, design og brugervenlighed. Det giver dig den nemme oversigt, så du hurtigt danne dig et overblik over den rigtige styler til de store eller små bølger i håret.

BaByliss Deep Waver W2447E bølgejern

Billig Babyliss testvinder bølgejern til at skabe naturlige, fyldige og store krøller. Styleren er kåret som bedst i test mange steder for sin pris og ydelse til at varme hurtigt op, nem at håndterer og sit gode slut resultat.

Babyliss W2447E styleren har tourmalin keramiske varmeplader til bedre at beskytte dit hår mod slid og bedre resultat. Babyliss Deep Waver er varm på kun 30 sekunder, og kan reguleres mellem 3 forskellige varmeindstillinger mellem 160-200 grader. Der er autosluk og ledningen har en god længde på 2,5 meter.

Den har en tænd/sluk knap samt en indikatorlampe, som lyser når den er tændt. Den 2,5 meter lange og roterbare ledning gør stylingen endnu lettere, mens de store tourmalin-keramiske varmeplader giver et perfekt og krus-frit resultat.

Babyliss Pro Tourmaline Triple Waver

Babyliss Pro BAB2269TTE Tourmaline Triple Waver til at skabe bløde eller havfruebølger i dit hår. 

styleren har forskellige størrelser af spoler, hvilket kan hjælpe til at skabe det naturlige bølget hår.Jernet har 3 spoler øverst med 19 mm i midten og 22 mm størrelser yderst. 

Du kan regulerer temperaturen mellem 140-220 grader, så varmen kan tilpasses din hårtype og resultat. 

Der er bordstøtte til at hvile styleren på bordet, samt drejeledning så du nemmere kan style.

Remington CI91AW PROluxe 4-in-1

Remington PROluxe 4-in-1 Adjustable Waver med justerbar tromle der kan hjælpe med at skabe 4 forskellige bølgetyper. Brug styleren til at skabe løse strandbølger, populære havfruebølger, løse pjuskede bølger eller de dybe og definerede bølger.

Styleren har keramisk grip-tech belægning optiheat-teknologi og kan justerer varmen i 5 forskelllige instillinger op til 210°C, hvor du også kan låse på den optimale pro indstilling ved 185 grader som GHD har indført for årtier siden. Optimal varme nåes hurtig på 30 sekunder, som også findes ved de fleste andre stylere i denne “test”.

Remington bølgejernet har andre forskellige funktioner som tromlelås, automatisk sikkerhedsafbrydelse, temperaturlås, kølespids og en dejlig lang drejelig ledning på 3 meter.

HH Simonsen ROD VS9

HH Simonsen ROD vs9 kan bruges både til at skabe flotte krøller som bølger i håret. Et bølgejern i den dyre prisklasse der udmærker sig ved at være hurtig og nem til at skabe bølger i langt hår.

Rod VS9 bølgejernet har keramisk teflon-coating med turmalin så håret ikke hænger fast på pladerne. Og med ionisk effekt får du glat og blødt hår efter stylingen. Designet er ergonomisk, hvor styleren ligger godt i hånden både til styling og det sikre greb.

Du kan justerer temperaturen fra 120 til 230 grader. Opvarmningen er hurtig med en tid på ca. 25 sekunder. Ledningen er drejelig og på 3 meter.

GHD Curve Classic Wave Wand

GHD Curve Classic Wave Wand er et GHD krøllejern der også fungerer som bølgejern. Du får den velkendte høje kvalitet som du finder i GHD glattejern, krøllejern, hårtørrer eller crepejern. GHD krølle- og bølgejernet er særlig velegnet til dig med mellemlangt hår.

Dèt kombineret bølge- og krøllejern giver dig mulighed for at skabe store Hollywood bølger, hvor håret bliver skånet bedst muligt mod varme. Ligesom med andre GHD elektriske styling redskaber, kommer denne model også med den patenterede Tri-Zone teknologi. Det giver en god ensartet og fast temperatur, så stylingen bliver rigtig og god, første gang. GHD styleren har drejeledning på 2,6 meter.

Formen på styleren er lidt anderledes end normalen for bølgejern. For styleren er udformet som en oval formet syl. Det største ulempe ved produktet er prisen. For helt ligesom en Air hårtørrer eller glattejern, ligger GHD i den dyre prisklasse hvor denne koster omkring 1.200,- kr. med 2 års garanti. Overvej at kombinerer med de gode produkter fra denne krøllecreme test.

Babyliss Pro Ionic Hi-Def Waver

Babyliss Pro Ionic Hi-Def Waver i mellemprisklassen giver dig store, glatte bølger på et par minutter. Babyliss Pro BAB2469TTE styleren giver dig glat, blødt og blankt hår. Samtidig har styleren et godt ergonomisk håndtag der gør stylingen nem og afslappet.

Styleren har 3 keramiske titanium plader med en bredde på 19 mm. Du kan indstille temperatur digitalt mellem 150 – 200 grader. Opvarmningen og gode materialer der beskytter håret, er modellens fordele. Både opvarmning og genopvarmning er hurtigt med BabyLiss Pro bølgejernet.

Modellen er med iogenerator til at reducerer statisk elektricitet. Ledningen er drejelig og har en længde på 2,7 meter.

 • Skaber store og glatte bølger / krøller
 • Temperaturregulering 150 – 210 °C

Babyliss Easy Waves bølgejern - Et godt billig valg

Hvis du ønsker at opnå det samme som stjernerne, der dyrker boheme stilen med fald og bølger i lokkerne, kan du opnå dette vel hjælp af Babyliss Easy Waves bølgejernet. Du får et billigt bølgejern med god kvalitet i mellemklassen. Styleren er beregnet til at opnå det vilde og sexet look.

Babyliss bølgejernet der har opnået gode anmeldelser af brugere verden over, giver dig mulighed for at opnå volume, naturlig fald og flotte bølger i dit hår. Varmen i Babyliss Easy Wave kan nå en maks. temperatur på 200 grader i løbet af opvarmningstiden på ca. 45 sekunder. Det er ganske fint, dog noget længere end de fleste glattejern, glattebørster og mange krøllejern.

Du får en ganske god sikkerhed med minimal slid i håret. Dels fordi jernet har keramisk belægning og funktion med 3 forskellige temperaturtrin. Måske perfekt at kombinerer sammen med en Babyliss hårtørrer.

 • Keramisk bølgejern
 • Titanium belægning

Cloud Nine Waving Wand

Cloud Nine krøllejern i cylinderform og bred størrelse. Varmestykket med diameter på 35 mm. er med til at skabe store krøller med volume. Men Waving Wand modellen er også velegnet til at skabe smykke bølger i håret.

Du får 3 temperaturindstillinger mellem 125-185 grader. Der er glat og keramisk belægning, auto dvaletilstand efter 30 minutter og en god lang ledning på 3 meter som kan roteres 360 grader. Der medfølger en varmeresistent taske.

 • Krøllejern
 • 35 mm diameter

HH SIMONSEN ROD Deep Waver VS5

Danske HH Simonsen der producerer elektriske hårstylere, kommer med denne Rod VS5 i en fin kvalitet i mellemklassen. HH Simonsen Rod Deep Waver vS5 styleren giver dig et kreativt bølgejern med rigtig mange muligheder til at skabe flotte bølger til det trendy look. Og en  lang drejeledning på 3 meter.

Hvis du ligesom så mange andre kvinder har problemer med statisk elektrisk hår, har styleren indbygget infrarød teknologi der eliminerer statisk elektricitet. Det er heldigvis standard ved de anerkendte mærker som Babyliss, Remington, GHD, OBH m.m.

Rod Deep Waver VS5 bølgejernet har en super hurtig opvarmningstid i forhold til andre modeller, da styleren når maksimal temperatur på bare 20 sekunder. Du kan vælge maksimal temperatur til styling på 160 grader. Husk at anvende et varmebeskyttende styling produkt til dit hår. Og husk altid holde krøllejernet i bevægelse for at undgå at brændet håret for hårdt, hvilket er noget som de fleste gode krøllejern gerne skulle undgå.

 • Keramisk bølgejern
 • Indbygget infrarød teknologi
 • Keramisk materiale & tourmaline coatet overflade

OBH Wave Maker artist krølle- og bølgejern

OBH Wave Maker artist krølle- og bølgejern er i den billige prisklasse, men dog i sædvanlig fin kvalitet som du finder med andre OBH Nordica produkter.

Styleren kan både lave bøljer som krøller. Du får ikke samme høje kvalitet som med GHD eller andet, men dog et af de billigste bølgejern. Der er keramisk belægning, hvor den store ulempe er opvarmingstiden. Det tager omkring 2 minutter at få en konstant varme over hele pladen, så du kan style håret.

OBH styleren hr 5 temperaturindstillinger med en maksimal temperatur på 180 grader. Auto-sluk funktionen er på 2 timer og ledningen er på 2,8 metyer.

 • Bølge- og krøllejern
 • Opvarmning 2 min

Hvordan du vælger bølgejern?

Den rigtige styler til dit behov? Der findes mange forskellige typer bølge-, crepe- eller krøllejern der kan lave bølget fald i det mellemlange og lange hår. Derfor skal du selvfølgelig også vælge ud fra forskellige kriterier.

Helt ligesom med andre stylere, så skal bølgejernet give bølger i håret, beskytte dit hår og være nem at anvende. Derfor skal du kigge efter funktioner der kan understøtte disse ting. Hurtig og jævn opvarmning er vigtigt i forhold til anvendelse og beskyttelse af håret. Mulighed for temperaturindstillinger kan være en dejlig funktion i forhold til fint eller tykt hår, hvor fast temperatur på 185 grader dog ofte har vist sig at være den bedste temperatur.

Keramisk belægning er et must i forhold til beskyttelse, og er heldigvis blevet standard i stort set alle modeller. Du skal dog huske at kombinerer med en varmebeskyttende spray, så du ikke får varmeskader i håret.

Hvordan virker et bølgejern?

Bølgejernet der er opfundet efter crepejernet og krøllejernet, er en styler der kan give dig de flotte, pjuskede eller det eftertragtet cool beach-hair look med bølger.

Bølgejernet er opbygget med 3 rør. Disse rør klemmer sammen om håret. Og når du trækker bølgejernet hele vejen ned, skaber du bølgerne. Bølgejernet kan ikke skabe flotte slangekrøller eller lignede, men er det bedste redskab til at lave bølger. Og du laver sikkert også bølger hurtigere end du kan glatte håret med glattejernet, lave krøller med krøllejernet osv.

Du kan lave bølger med et glattejern, men det kræver at du har teknikken på plads. Det behøver du ikke med et bølgejern. Og det er grunden til, hvorfor du skal købe et bølgejern til at lave bølger.

Hvad er forskellen på bølge- og krøllejern?

Et bølgejern har 3 rør til at klemme sammen om håret, som derved vil skabe bølgerne. Teknik lig med krøllejernet, hvor krøllejernet laver 360 grader krøller, hvilket bølgejernet ikke kan.

Se også dette...

hvilken hårtørrer er bedst
Skønhed

Hvilken hårtørrer er bedst?

Hvilken hårtørrer er bedst i 2023 som det uundværlige redskab i hverdagen? Hårtørreren er en vigtig del af den daglige rutine for mange mennesker, helt

brug ghd glattejern test
Skønhed

GHD glattejern guide

Hvilket GHD glattejern er bedst? Og hvorfor købe en ny styler/glattejern til den høje pris og kvalitet der er forbundet med det engelske brand? Hvorfor