Smart makeup opbevaring til dine produkter

Du kender sikkert til at makeup produkterne ofte flyder rundt på badeværelset, soveværelset, ved sminkebordet eller i skuffer. Det både roder og gør det ofte også vanskeligt at finde de rigtige ting, når du skal hurtigt ud af døren. Derfor kan du gøre livet nemmere for dig selv med en nem og hurtig organisering af dit makeup.

Brug denne nemme oversigt med makeup opbevaring i forskellige former, materialer og priser. De forskellige kasser og bokse kan både pynte som være ganske praktisk i 2021.

UMBRA Glam makeup holder
DKK 225,00
Sigma Dry’n Shape Tower® Full Set
DKK 602,00
Nomess clear twin organizer klar
DKK 127,00
Nomess clear box med låg stor
DKK 172,00
Nomess clear box med låg mellem
DKK 179,00
Makeup holder klar akryl – Pirouette
DKK 269,00
Matchbox opbevaring – medium
DKK 400,00
Clear Box – Nomess
DKK 240,00
Momabox 9 – Crystal
DKK 55,00
Nomess Clear Twin Organizer – 2 rum
DKK 170,00
JOX Bordkabinet Hvid One Size
DKK 229,00

Hvorfor købe opbevaring af makeup?

Som allerede beskrevet, så hjælper akrylbokse og andet med at holde orden på dine børster, pensler, eyeliner m.m. Helt ligesom populære modeller som Nomess, House Doctor eller Organizer også bruges som smykkeopbevaring og andet.

Dyr som billig opbevaring er beregnet til at holde styr på tingene og give dig mulighed for hurtigt at kunne finde de rigtige ting. Men samtidig skal kurve, kasser og andet også tage sig godt ud. Og som du kan se i udvalget ovenfor, finder du forskellige typer helt på højde med magasinholdere, knager og andet til boligen.

Akrylbokse til makeup

Akrylkasser / bokse købes ofte i klar, malet plastik eller træ materialer. Her finder du mange forskellige typer som det tidligere konkursramte Nomess med sine mange klare akrylbokse i runde som firkantede former.

Akrylkasser og bokse kan ofte sammensættes efter behov, helt ligesom de kan bruges som indsatser i skuffer med opdelinger i rum til dine pensler, Essie neglelak og alt det andet i arsenalet.

Smykkeskrin kasser

Du kan både bruge rigtige smykkeskrin eller de forskellige makeup bokse der ofte er fremstillet i balsatræ og designet som et smykkeskrin.

Begge muligheder giver dig både den praktiske som dekorative måde til opbevare diverse makeup og accessories.

Kurve opbevaring

Helt ligesom med akryl opbevaring til makeup, kan du bruge kurve i forskellige størrelser og former. Det kan være en DIY løsning, der kan tage sig godt ud i soveværelset, badeværelset eller andet sted hvor du har dit makeup.

Kurve kan være en billig løsning, hvor du ofte kan finde gode priser og udvalg hos Jysk, Ikea, Bilka eller online hos forhandlere som Nelly.

Kommode

Hvis du har et stort udvalg af sminke og makeup, kan du overveje at købe en billig kommode med skuffeindsatser til opbevaring af makeup pensler, børster m.m.

Glas som den gratis løsning

Du kan vælge at bruge diverse gamle syltetøjsglas og andet til den gratis opbevaring. Der bruges mange forskellige størrelser glas til diverse fødevarer og daglige forbrugsvarer. Og hvorfor ikke rense og bruge disse som dekorativ opbevaring.

Makeup punge

Et alternativ der bør nævnes, er makeup punge. Typen er beregnet til dig der er eller skal på farten, og har brug for at friske makeuppen op i løbet af dagen.

Hvordan du bør opbevare dit makeup?

Du bør opbevare dit makeup rigtig i forhold til hygiejne og holdbarheden på produkterne. Som grundregel bør du vaske dine hænder inden de eventuelt kommer i kontakt med makeuppen. Corona har lært os alle vigtigheden af håndhygiejne, da hænderne er den største smittekilde til at overføre bakterier.

En anden vigtig ting i forhold til holdbarheden af dit makeup, tandpasta, madvarer og meget andet, er at låget altid skal på produktet igen efter brug. Mange af os har en tendens til at gøre tingene lidt for hurtigt, frem for at bruge et sekund på at skrue låget på produktet igen.

Efter brug af diverse pensler, børster og svampe, bør du rense produkterne i shampoo 2-3 gange om måneden. Derved forbedrer du chancerne for at undgå overførsel af bakterier der kan give uren hud.

Fra tid til anden, skal du også gøre makeup opbevaring som akrylbokse eller makeup punge rene. Det hjælper lige vidt at rense penslen, hvis den sættes til opbevaring i skidt.

Tør og kølig opbevaring af makeup hjælper på levetiden. Det kan lyde skørt og nok også lidt for overdrevent. Men makeup holder længere ved kølig og mørk opbevaring f.eks. i køleskab eller i en mørk skuffe.

Hvordan du renser pensler?

Det er hurtigt og ganske nemt at gøre makeupsvampe og pensler rent. Først bruger du lunken vand til at gøre penslen våd. Dernæst tager du noget shampoo og kør penslen blidt rundt i den rene hånd. Tilsidst skyller du efter, så skidtet ryger af penslen eller svampen.

Nogle svampe bliver måske ikke renset helt nok med denne fremgangsmåde. Her kan du ved hjælp af en vaskepose, smide svampen i vaskemaskinen på 60 grader.

Se også dette...

Fjern hår med Philips Lumea IPL
Skønhed

Fjern hår med Philips Lumea IPL?

Skønheden kræver mange daglige og ugentlige rutiner. Og en af de værre skønhedsrutiner er kropsbehåring. Hårfjerning kan være en omstændig proces hvor deres findes mange

brug ghd glattejern test
Skønhed

GHD glattejern guide

Hvilket GHD glattejern er bedst? Og hvorfor købe en ny styler/glattejern til den høje pris og kvalitet der er forbundet med det engelske brand? Hvorfor

køb de bedste parfumer til kvinderkøb de bedste parfumer til kvinder
Skønhed

13 populære parfumer til kvinder

Parfumer til kvinder i høj kvalitet og gode priser? For de fleste er det vigtigt at skille sig ud med egen duft. Det giver mulighed