Smart makeup opbevaring til dine produkter

Du kender sikkert til at makeup produkterne ofte flyder rundt på badeværelset, soveværelset, ved sminkebordet eller i skuffer. Det både roder og gør det ofte også vanskeligt at finde de rigtige ting, når du skal hurtigt ud af døren. Derfor kan du gøre livet nemmere for dig selv med en nem og hurtig organisering af dit makeup.

Brug denne nemme oversigt med makeup opbevaring i forskellige former, materialer og priser. De forskellige kasser og bokse kan både pynte som være ganske praktisk i 2023.

Bellwood kurv hvid – UMBRA
Original price was: kr. 300,00.Current price is: kr. 265,00.
Holder i klar akryl – firkantet
kr. 55,00
Glam Organizer – UMBRA
kr. 450,00
Cargo box i hvid – Alessi
kr. 375,00
Smoke akryl kasse – Neon Living
kr. 349,00
Akryl kasse kvadratisk – smoke
kr. 399,00
Opbevarings boks – klar
kr. 150,00
Koziol kurv BOXXX S – sand
kr. 60,00
Holder klar akryl Binz – iDesign
kr. 140,00
Akryl holder til læbestifter
kr. 50,00
Akrylholder med inddeling
kr. 100,00
Akryl holder med låg
Original price was: kr. 160,00.Current price is: kr. 135,00.
Bahne – tandkrus klar akryl
kr. 100,00
Makeup box Tower YAMAZAKI – sort
kr. 675,00
UMBRA opbevaringsskrin Moona lys træ
Original price was: kr. 550,00.Current price is: kr. 479,00.
UMBRA Cascada akryl opbevaring
kr. 279,00
Akryl holder med 3 rum
kr. 90,00
Akryl holder med låg
kr. 150,00
Bakke Tower YAMAZAKI – hvid
kr. 100,00
Makeup holder klar akryl – Pirouette
kr. 269,00
UMBRA Allira opbevaring – smoke glas
kr. 269,00
Bakke klar akryl – kvadratisk
kr. 119,00
Akryl holder med 2 rum til badeværelset
kr. 100,00
Kosmetik akryl holde med låg
kr. 199,00
Opbevaringsholder i klar akryl til neglelak
kr. 160,00
Make-up holder klar akryl 3 skuffer
kr. 200,00
Lang akryl holder
kr. 180,00
Klar akryl holder kvadratisk – 10×10 cm
kr. 120,00
YAMAZAKI Tosca opbevarings kasse – small
kr. 250,00
Diamond store smykkeskrin – klar akryl boks
kr. 250,00
Akryl holder med 2 skuffer
kr. 220,00
Make-up holder i klar akryl
kr. 159,00
Nomess Clear tool box – kontor og makeup
Original price was: kr. 329,00.Current price is: kr. 250,00.
Akryl kasse kvadratisk – klar
kr. 399,00
Kurv i lys grå melange
kr. 329,00

Hvorfor købe opbevaring af makeup?

Som allerede beskrevet, så hjælper akrylbokse og andet med at holde orden på dine børster, pensler, eyeliner m.m. Helt ligesom populære modeller som Nomess, House Doctor eller Organizer også bruges som smykkeopbevaring og andet.

Dyr som billig opbevaring er beregnet til at holde styr på tingene og give dig mulighed for hurtigt at kunne finde de rigtige ting. Men samtidig skal kurve, kasser og andet også tage sig godt ud. Og som du kan se i udvalget ovenfor, finder du forskellige typer helt på højde med magasinholdere, knager og andet til boligen.

Akrylbokse til makeup

Akrylkasser / bokse købes ofte i klar, malet plastik eller træ materialer. Her finder du mange forskellige typer som det tidligere konkursramte Nomess med sine mange klare akrylbokse i runde som firkantede former.

Akrylkasser og bokse kan ofte sammensættes efter behov, helt ligesom de kan bruges som indsatser i skuffer med opdelinger i rum til dine pensler, Essie neglelak og alt det andet i arsenalet.

Smykkeskrin kasser

Du kan både bruge rigtige smykkeskrin eller de forskellige makeup bokse der ofte er fremstillet i balsatræ og designet som et smykkeskrin.

Begge muligheder giver dig både den praktiske som dekorative måde til opbevare diverse makeup og accessories.

Kurve opbevaring

Helt ligesom med akryl opbevaring til makeup, kan du bruge kurve i forskellige størrelser og former. Det kan være en DIY løsning, der kan tage sig godt ud i soveværelset, badeværelset eller andet sted hvor du har dit makeup.

Kurve kan være en billig løsning, hvor du ofte kan finde gode priser og udvalg hos Jysk, Ikea, Bilka eller online hos forhandlere som Nelly.

Kommode

Hvis du har et stort udvalg af sminke og makeup, kan du overveje at købe en billig kommode med skuffeindsatser til opbevaring af makeup pensler, børster m.m.

Glas som den gratis løsning

Du kan vælge at bruge diverse gamle syltetøjsglas og andet til den gratis opbevaring. Der bruges mange forskellige størrelser glas til diverse fødevarer og daglige forbrugsvarer. Og hvorfor ikke rense og bruge disse som dekorativ opbevaring.

Makeup punge

Et alternativ der bør nævnes, er makeup punge. Typen er beregnet til dig der er eller skal på farten, og har brug for at friske makeuppen op i løbet af dagen.

Hvordan du bør opbevare dit makeup?

Du bør opbevare dit makeup rigtig i forhold til hygiejne og holdbarheden på produkterne. Som grundregel bør du vaske dine hænder inden de eventuelt kommer i kontakt med makeuppen. Corona har lært os alle vigtigheden af håndhygiejne, da hænderne er den største smittekilde til at overføre bakterier.

En anden vigtig ting i forhold til holdbarheden af dit makeup, tandpasta, madvarer og meget andet, er at låget altid skal på produktet igen efter brug. Mange af os har en tendens til at gøre tingene lidt for hurtigt, frem for at bruge et sekund på at skrue låget på produktet igen.

Efter brug af diverse pensler, børster og svampe, bør du rense produkterne i shampoo 2-3 gange om måneden. Derved forbedrer du chancerne for at undgå overførsel af bakterier der kan give uren hud.

Fra tid til anden, skal du også gøre makeup opbevaring som akrylbokse eller makeup punge rene. Det hjælper lige vidt at rense penslen, hvis den sættes til opbevaring i skidt.

Tør og kølig opbevaring af makeup hjælper på levetiden. Det kan lyde skørt og nok også lidt for overdrevent. Men makeup holder længere ved kølig og mørk opbevaring f.eks. i køleskab eller i en mørk skuffe.

Hvordan du renser pensler?

Det er hurtigt og ganske nemt at gøre makeupsvampe og pensler rent. Først bruger du lunken vand til at gøre penslen våd. Dernæst tager du noget shampoo og kør penslen blidt rundt i den rene hånd. Tilsidst skyller du efter, så skidtet ryger af penslen eller svampen.

Nogle svampe bliver måske ikke renset helt nok med denne fremgangsmåde. Her kan du ved hjælp af en vaskepose, smide svampen i vaskemaskinen på 60 grader.

Se også dette...

Hvordan behandler man tør hud?
Skønhed

Hvordan behandler man tør hud?

Hvordan behandler man tør hud? For at forstå hvordan du behandler tør hud, skal du først vide og forstå hvad tør hud er, og hvorfor