Hvordan fjerner man rynker?

Hvordan fjerner man rynker? De fleste kvinder accepterer nok rynker. Men de fleste drømmer også om at forebygge rynker under øjnene, panden m.m. på bedste vis, så du får lidt yngre og mere elastisk hud. Derfor findes der rigtige mange forskellige og også gode hudplejeprodukter. Det giver en stor skønhedsindustri med producenter, saloner, stylister og kirurger der for det meste lever rigtigt godt af industrien. Og hvordan virker det?

Hvad du kan bruge mod rynker og hvad der ikke virker, er, hvad vi prøver at vise her med disse hudpleje skønhedstips.

Hvorfor får vi rynker?

Rynkerne dannes ud fra din ansigtsmimik, miljøet og så selvfølgelig i takt med alderen. Hudens bindevæv mister gradvis sin elasticitet og styrke, som er med til at gøre huden tyndere og mere tør. Din livsstil har også indflydelse på hvor hurtigt rynkerne komme. Den nemme måde er at kigge på de dårlige vaner der kan ødelægge din hud som kvinde – Få mere viden på Netdoktor om rynker her.

Se også: Lækre Murad hudpleje serier

Hvordan undgår du rynker?

At undgå den naturlige ældning kan ikke lade sig gøre. Ligegyldigt hvor meget der bliver skudt ind i kinderne, panden osv. så kan du ikke bekæmpe naturens gang. De små fine linjer vil komme, men du kan dog modvirke ældningsprocessen ved naturlige skridt. Her er den vigtigste ting at holde sig væk fra UV-lys.

Når solen er stærkest mellem 12-15:00 på dagen, så bør du holde dig væk fra solen, bruge solcreme og UV-tøj på stranden.

Solcreme er den bedste creme til at undgå rynker. Det gælder hele året rundt, og selv om det vil være lidt hysterisk, så kan du med fordel bruge en dagcreme eller makeupcreme der indeholder faktor 15 eller 30. Faktor 50 er selvfølgelig den bedste, men dog også noget mere besværlige at bruge i hverdagen. Og for meget solcreme er heller ikke sundt, så brug det med omtanke.

Vælg en solcreme der passer til dig, for solcreme kan forårsage andre hudproblemer som fedtet hud, acne m.m.

Hvilke produkter/ingredienser virker mod rynker?

For det første, så er der mange gode produkter der giver den gode effekt på huden. Problemet er dog, at der ikke findes nogen lovkrav om påviselig dokumentation for en effekt på de forskellige produkter. Alle producenter skriver og reklamerer for en effekt. Men hvor meget dun kan tage det for gode vare, er for mange produkter nok mere tvivlsomt.

Hvad der virker mod rynker og kræver daglig brug, er produkter indeholdende de rigtige stoffer.

  • C-vitamin: Det er en god antioxidant der samtidig kan stimulerer dannelse af kollage fibre i læderhud. Derudover kan c-vitamin virker anti-inflammatorisk.
  • Coenzym: Coenzym Q10 er næringsstoffet hjælper cellerne til at regulerer energiproduktionen. Det er en antioxidant, som kan hjælpe til at reducerer fine linjer og beskytte mod solskader.
  • Hyaluronsyre: Hyaluronsyre kan hjælpe til gendannelse af væv og helings processer, da det findes i hudens bindevæv.
  • Hydroxyser: De syntetiske udgaver er poly hydroxysyrer, alpha hydroxyrer og beta hydroxysyrer. Bliver brugt som exfoliering til at fjerne det øverste lag af døde hudceller.
  • Retinol: Retinol er en slags A-vitamin, som ret ofte er brugt i forskellige hudcremer. Denne creme stimulerer nydannelsen af kollagen, genopbygger elastisk og udtynder det yderste hornlag.

Hvad du skal kigge efter i forhold til hudplejeprodukter?

Hvis du vil have gode produkter til huden, som f.eks. de lækre Sisley eller Foreo Luna Go produkter, så sørg for at tjekke om produkterne indeholder de fem gode ingredienser til at sund hud, for disse ting kan rent faktisk gøre noget godt for din hud.

En dermaroller kan også bruges. Du får en rynkereducerende effekt med en dermaroller. Problemet er dog, at hvis du ikke styr på at køre nåle henover huden, kan du rent faktisk danne ar. Det er selvfølgelig kun hvis du gør det alt for overdrevent og hidsigt.

De gode tips til en smuk hud er sund livsstil uden rygning m.m. og så at beskyttede huden især mod solen som er største “synder” i forhold til at gøre din hud ældre hurtigt. En lækker hudpleje i julegave kan reducerer og hjælpe huden, men de små fine linjer vil altid komme.

Se også dette...

naturlige lange øjenvipper kan opnås med det rette serum
Skønhed

Naturlige lange øjenvipper?

Du fantaserer om at få naturlige lange øjenvipper? Lange smukke og sexet øjenvipper selv i disse dage, er noget som de fleste kvinder gerne vil

køb en braun hårtørrer
Skønhed

Braun Hårtørrer

Er du udkig efter en god billig hårtørrer, og her overvejer du måske en Braun hårtørrer? Du får en ganske god hårtørrer til en billig