Uldnattøj børn – Nødvendigt til den kolde årstid

Når sensommeren går på hæld og varmegrader efterhånden er en saga blot, så er det tid til noget uldtøj til baby eller barnet.

Uldnattøj til børn bliver nødvendigt når vi rammer sidst i september. Her vil børnene begynde at fryse mere i det tynde nattøj hvilket især gælder pige eller drengen der konsekvent sparker dynen af sig om natten. Der er klare fordele ved uldundertøj til børn og babyer.

Uldnattøj kan dække over den langærmet body, uldtrøje og måske uldstrømpebukser. Disse styles kan være dækkende for ham eller hende der sover uden dyne eller som skal holdes varm gennem de kolde vinternætter.

100% uld nattøj?

Det perfekte uldtøj til børn? Uldnattøj til baby kan komme i 100% uld eller i en blanding hvor typen kun kommer i 50% uld og 50% bomuld, lycra eller andet. Her vil 100% merinould være noget dyrere end tøjet der kommer i blandings-uld.

Udvalget i 100% uld er det dyrere og samtidig også kun i et mindre udvalg. Her kan det være lidt af en prøvelse af finde forskellige sæt nattøj. At købe 5 sæt ens par kan selvfølgelig være smart nok, men de små børn har ofte en ejendommelig vilje til at være på tværs med tøjvalg. Derfor kræver det ofte at du har mere at vælge imellem. Et skrigende barn der lige pludselig hader blå nattøj, kan hurtig løses ved at spørge om det andet sæt i en farve – er bedre. Det gør hele sove ritualet noget nemmere.

Se også: Spar penge på børnetøj?

Uldtøj

Uld er et noget finere materiale der ikke kan tåle høje temperaturer. Helt ligesom uld ikke er vild med de enzymer du finder i normal vaskemiddel, da det nedbryder ulden af animalsk materiale. Her skal du huske at købe noget uldvaskemiddel når tøjet skal renses. Selv om uld ret ofte er mere eller mindre selvrensende.

Bodyer

Du finder heldigvis bodyer rigtig mange steder. Hvor du kan være heldig at finde noget godt, flot og billigt i f.eks. Føtex. Helt ligesom du finder udvalget mange andre steder. Her finder du ofte det største udvalg online. Kids-world en forhandler der ikke bare har det store udvalg og konkurrencedygtige priser men også de lækre mærker der giver den flotte stil.

Celavi laver en lækker stil med deres forskellige motiver mens en brand som Smallstuff kommer mere i den stilrene og enkle udtryk. Begge brands laver forskellige modeller der passer til drengen eller pigen.

Se også dette...