Spar penge på børnetøj (Tips) Hvorfor ikke gøre det billigst muligt?

Spar penge på børnetøj (Tips) Hvorfor ikke gøre det billigst muligt?

Tøj til børn fra baby og opefter, er en stor udskrivning på budgettet. Børn vokser og fra baby alderen og op, tager den lille dreng eller pige nogle ryk i udviklingen, som betyder, at det eksisterende tøj er ved at være for småt.

Spar penge på børnetøj med enkle tips hvor du kan gøre udgiften til dit barns tøj, noget mindre ved at bruge disse i hverdagen.

Køb brugt

Hvis i har fået lille ny baby, så vil tøj udgifterne blive store. Babyen vil vokse og vokse, hvor barnets tøj hurtigt skal udskiftes fordi det bliver for småt hvilket burde stå i alle gode råd til førstegangsforældre.

Køb brugt børnetøj hvor det nemmeste er, at bruge en af de mange køb/salg/bytte grupper på Facebook. Der er oprettet grupper over stort set alle lokalområder i Danmark, hvor du kan finde mulighed for billigt brugt børnetøj der ofte er i en god stand.

Køb brugt er en god mulighed for at spare penge på børnetøj og samtidig få kvalitets tøj.

Sælg gammelt tøj

Hvis du køber brugt tøj kan du sælge det igen samme sted, når barnet vokser ud af det.

Alternativet til sælge tøjet er at give det væk eller donerer det til velgørenhed med Røde Kors containere på genbrugspladsen.

Tag et billede af tøjet og smid det op i grupper på Facebook, forums, DBA, Ebay og andre steder hvor folk køber og sælger brugt.

Læs også: Det perfekte uldtøj til børn

Bytte

Bytte gammelt børnetøj til andre ting hvilket også kan være børnetøj der passer, er en anden mulighed for at spare lidt på tøjbudgettet til barnet.

Udsalg

Den normale måde at spare penge på, er selvfølgelig at finde børnetøjet til billigere pris end normalt. I dag har butikkerne dog udsalg eller tilbud stort set hele året rundt, så januar eller Black Friday er nok sjældent tidspunkter der giver ekstraordinære besparelser.

Du vil ofte spare penge på at besøge Outlets, hvor du kan finde besparelser på både de udenlandske som danske brands indenfor tøj til børn. Det er noget du passende kan gøre når huskelisten til babyudstyr shoppes.

Lej børnetøj

Det er ikke super udbredt, men du finder dog mulighed for at leje børnetøj flere steder. Det kan spare dig penge men det gælder om at læse betingelser godt igennem.

Abonnementsløsninger som er det mest udbredte, er sjældent den gode besparelse nu firmaet også skal tjene penge, hvor du er den eneste de kan tjene på. Men i forhold til din situation og økonomi kan det måske betale sig.

Se også dette...