Clinique Smart Repair Serum til alle hudproblemer

Clinique Smart Repair Serum er intelligent serum på markedet i Danmark. Serumet kan anvendes til alle hudtyper ifølge firmaet bag, Clinique.

Anvendelse for dette serum er at reparere alle skader, hvilket både gælder de synlige og især de skader som du ikke lige kan se med det blotte øje. Clinique der er kendt for høj kvalitet og pris indenfor skønhedsprodukter, har lavet det smarte serum i 10, 30 og 50 ml. størrelser.

Prisen for 50 ml. produktet kan du se her:

Hvad gør repair serum?

Clinique Smart Custom-Repair SerumDen intelligente serum fungerer på den måde, at det optager de aktive ingredienser på den bedst mulige måde ved at berolige huden først.

Indholdet i serummet der udgør forskellige ingredienser, bruges til at dække de forskellige hudtyper og problemer helt ligesom Foreo Luna Go og andre hudprodukter kan være gode i hverdagen.

Hvad ingredienser er der i Clinique smart serum?

Clinique produkter indeholder ingredienser som rødalger, koffein og lakridsrod-ekstrakt der er til for at styrke din huds cellefornyelse og samtidig stimulerer huden.

Derudover indeholder det smarte serum også vindrue ekstrakt som klarer pigmentpletter, salicylsyre til eksfoliering, hvedekim, hyaluronsyre, bygekstrakt og agurkeekstrakt der giver huden den livsnødvendige fugt og smidighed til at genopbygge og forblive sund.

Virker dette serum?

Ifølge Clinique er dette serum i stand til at vide hvornår og hvad din hud har brug for, hvilket diverse test som du kan finde rundt omkring også beskriver. Her siger de fleste at huden føles mere glødende og serummet synker hurtigt ind i huden.

Clinique egen kliniske forsøg over en 12 ugers test, har givet synlige forbedringer som:

  • Hudens fasthed
  • Glød
  • Rynker
  • Fine linjer
  • Pletter
  • Ujævn farve i huden

Måske dette serum er det gode køb til dig eller måske som den lækre hudpleje i julegave hvor prisen dog ligger i den højere ende. Produktet gennemgås i dybden i denne test som du kan se i videoen.

Hvordan bruger du clinique smart serum?

Brugen af Clinique Smart skal gøres 2 gange dagligt, hvilket vil sige morgen og aften.

Brugen af serummet gøres sådan:

  • Brug serum hver morgen og aften
  • Påfør to pump i hele ansigtet med opadgående bevægelser
  • Anvend den overskydende serum på din hals

Et godt tip nu vi bevæger mod de varmere tider, er at bruge en god solbeskyttelse om morgenen for at opnå endnu bedre resultat.

Du kan som sagt købe det intelligente Clinique serum i forskellige størrelser, hvor prisen for 50 ml findes hos disse forhandlere:

Se også dette...

køb de bedste parfumer til kvinderkøb de bedste parfumer til kvinder
Skønhed

15 populære parfumer til kvinder

Parfumer til kvinder i høj kvalitet og gode priser? For de fleste er det vigtigt at skille sig ud med egen duft. Det giver mulighed