Behagelige høje sko til kvinder

Det er svært at kategorisere høje sko til kvinder – er de guds gave til os, eller er det fra djævlen selv?

Høje sko kan få mange personers dankort til at blive rødglødende. Men lige så flotte som skoene kan være, lige så ubehagelige kan de også være at gå i. Dine fødder bliver ømme, får vabler og det bliver bare meget hurtigt en dårlig oplevelse.

Heldigvis findes der brands der går op i, at høje sko skal være behagelige og lige så fantastiske som alle andre høje sko, og dem skal vi se nærmere på her.

BUBBLEROOM Antonella Sparkle High Heel Black 38
kr. 315,00
BUBBLEROOM Francesca Plateau High Heel Black 38
kr. 315,00
BUBBLEROOM Celia Ancle Boots Black 36
kr. 349,00
GANT Hampshire Long Shaft Boot G45-cognac 39
kr. 1.919,00
Bianco Divided Pump 101 Black 38
kr. 549,00
Bianco Ellie Knit Boot Black 4 40
kr. 699,00
Michael Michael Kors Padma Strap Bootie 001 Black 38
kr. 1.999,00
BUBBLEROOM Sandy Sandal Cream 37
kr. 329,00
BUBBLEROOM Sandy Sandal Light lilac 39
kr. 285,00
SELECTED FEMME Esther Wedge Espadrilles Black 37
kr. 479,00
ONLY Lava Nubuck PU Heeled Cognac 41
kr. 349,00
ONLY Cali-3 Quilted Pump Black 40
kr. 339,00
VERO MODA Frinna Sandal Black 41
kr. 339,00
VERO MODA Frinna Sandal Oatmeal 40
kr. 339,00
BUBBLEROOM Ivy Sandal Black 39
kr. 285,00
UGG Yarrow Wedge Black Suede 36
kr. 769,00
BUBBLEROOM CC Leather Heeled Boots Black 39
kr. 769,00

Populære mærker

Som du kan se i udvalget ovenfor, så findes der rigtige mange populære brands. Her finder du et par af de populære mærker indenfor sko der både er gode at gå i, og så også skaber et flot og moderne stil.

Sargossa

Køb de behagelige og billige Sargossa sko med hælSargossa er et mærke, et dansk mærke endda, som ønsker at skabe høje sko der er i perfekt balance med design og komfort. Nanna Liv, som står bag mærket Sargossa, har gået meget op i at de høje sko skal have en fantastisk balance når du går med dem. Filosofien er den, at jo bedre balance du har, jo mindre bliver dine fødder udfordret når du går i dem, hvilke vil reducere muligheden for vabler. Derudover er der en lille pude under sålen som gør underværker. Denne lille pude går ikke på kompromis med balancen og samtidig er det den der skaber magien og gør de høje sko behagelige.

Sko fra Sargossa er typisk i prisklassen 1.500 kr. til 2.500 kr.

Se også: Find solbrillen som kvinde

Gabor

Køb de flade pumps fra GaborHer er der et skomærke med fokus på det traditionelle design. Høje sko fra Gabor er håndlavet mesterværk med den nyeste teknologi, hvilket afspejles i både hvor begagelige de er, men også hvordan der er kælet for detaljerne.

Visionen er at skønhed kommer indefra. Dette skal tolkes som i at hvis du har smerter når du går med høje sko, så vil du også give et utilfreds udtryk. Derfor handler det om at gøre sko så behagelige som muligt, samtidig med at de skal være flotte, og så vil du afspejle det samme.

Sko fra Gabor er typisk i prisklassen 499 kr. til 2.000 kr.

Geox

Køb en høj hæl fra GeoxAf høje sko der skal være behagelige og pæne samtidig, har Geox i flere omgange været i kamp om førstepladsen. Ligesom med Gabor, dog med andre ord, er Geox vision at fodtøj er fundament for at have det godt.

Geox er et mærke der er kendt for at dine fødder kan ånde rigtig godt. Dette er for at du ikke skal gå hen og få det varmt, svede og eventuelt glide i dine høje sko, hvilket hurtigt kan resultere i uheld eller vabler. Geox anvender en helt speciel materialekombination som ingen andre, som de helst heller ikke vil dele ud.

Prisklassen for sko fra Geox er typisk mellem 450 kr. og 1.800 kr.

Roccamore

Køb de eksklusive ankelstøvler fra RoccamoreEndnu en dansker har slået sig igennem i skobranchen, og her er der tale om Frederikke. Omtalt, er sko fra Roccamore de mest behagelige høje sko i verden – men om det er noget Frederikke selv har været ude og plante i folks munde, skal vi ikke kunne sige.

Hendes høje sko er dog behagelige, det skal hun have, og de er endda så behagelige at de er berettiget til at være i den hårdeste liga for behagelige høje sko.

Typisk prisklasse for sko fra Roccamore er mellem 1.900 kr. og 2.700 kr.

Ecco

Brug Ecco sko med hæl i god pasformDu har hørt om mærket før. Du har muligvis haft nogle sko fra Ecco også, men måske ikke lige sko der var høje. Den er god nok, Ecco laver også høje sko, og er rigtig skarp i feltet. Ecco er et rigtig stort brand, der har remedierne til at spurte ind i kampen om de mest behagelige høje sko.

Maskiner, udstyr, og gode forretningsaftaler gør, at Ecco kan skabe nogle helt unikke sko til en rigtig fin pris.

Priser på høje sko fra Ecco er typisk mellem 700 kr. og 2.000 kr.

Prøv dem

Nu er det bare at komme ud og prøve disse lækre høje sko fra de 5 brands. Du behøver ikke at købe dem (hvis du altså kan modstå), men bare prøve dem. Så ved du hvad du har af valgmuligheder næste gang du skal finde høje sko du kan gå i mere end én gang.

Se også dette...