Basistøj til børn – Hvad du kan have brug for(til barnets garderobe)?

Hvad er basistøj til børn og baby? Først og fremmest er basistøj det vigtige som der er behov for. Her gælder det ikke så meget tøj til pynt, men tøjet som der altid skal være rent af i babyens eller barnets garderobe.

Børnehavebarnet skal have trusser, undertrøje, strømper, leggings m.m. Her tænker du nok, at det er jo alt sammen tøj? Og det kan være rigtigt, men der findes dog også en del styles som måske er mere til pynt end nødvendigvis gavn.

Se også: Hvilket regntøj skal dine børn have?

Hvad har du brug for til baby eller barn?

 

hvad er basistøj til drenge og piger

Det basale tøj der er brug for gælder undertøj, nattøj, strømper, bukser/leggins, bluser og t-shirts. Alt afhængig af årstid og vejr, er der selvfølgelig brug for det varme uldundertøj til vinteren. Hvor de lette sommerkjoler eller shorts bliver nødvendigt til sommer og forår på de varme dage.

Overtøj og fodtøj er også nødvendigt til årstiderne, så garderoben bliver fyldt rigeligt op. Her findes der rigtig meget forskelligt tøj, hvor vi har koncentreret os om nogle lækre brands i forskellige priser.

Se også: Spar penge på børnetøj?

MarMar Copenhagen

Med MarMar får du lækkert børne basistøj i et stilrent udtryk. Kollektionerne til de mindre børn kommer i afdæmpende farver og rene linjer der signaler både en flot stil men også et sødt udtryk. Her kan du kombinerer med deres udvalg af mere sprælske farver, hvis du ønsker et anderledes look.

Især bluser og bodyer fra MarMar er super lækre til barnet. Her kommer de i en dejlig blanding af modal og bomuld til en god pasform og tøjet holder sig flot i rigtig lang tid. Klart en fordel da meget tøj hurtigt kan se slidt ud efter intens børnebrug.

Freds World basistøj

Hvis du søger noget basistøj i den lidt sjovere legende stil, er Freds World måske det rigtige brand. Green Cotton står bag brandet der er tøj af økologiske tekstiler.

Tøjet kommer i en noget billigere pris end MarMar og mere varierende valg af klare farver frem for det neddæmpet. Du finder selvfølgelig de faste farver i sortimentet som stort set alle brands byder på.

Freds World byder på lækre modeller indenfor langærmede og kortærmede bodyer, bluser, kjoler og bukser.

Mini A Ture tøj

Mini A Ture er et noget dyrere brand der giver en sød stil til barnet. Materialerne er valgt ud fra social bevidsthed vedrørende produktion, dyrevelfærd, miljø og sikkerhed.

Du får en flot og enkel stil med Mini A Ture tøj. Basisfarverne er valgt ud fra det neddæmpende i nuancer hvor nogle styles er tilsat motiver i det søde og diskrete look.

Tøjet er væsentlig dyrere end Freds World men deres bodyer er ganske søde og dejlige for barnet.

Se også dette...

Det perfekte uldtøj til børn?
Mode

Det perfekte uldtøj til børn?

Det perfekte uldtøj til børn? Uldtøj er decideret vigtigt når vi snakker om beklædning til børn og ikke mindst de nyfødte af slagsen. I forhold

brug tips til at holde tøjet rent
Mode

Tips til at holde tøjet rent

Du kan holde dit tøj rent på mange andre måder end blot at vaske det i vaskemaskinen. Her vil du få en masse tips til