pakkekalender

Julen kommer altid snigende ind på en. Og før du får set dig om, så bliver det 1 december. Her skal årets pakkekalender/julekalender være klar. Og udover adventsgaver der ofte skal være klar i november, så er pakkekalenderen til børn det vigtigste.

Vi har samlet et udvalg af forskellige pakkekalendere til voksne, børn og midt imellem, hvor den færdige pakkekalender er denne nemmere løsning end den hjemmelavede version.

Find mere inspiration til den specifikke alder eller køn her

Pakkekalender til børn – pakkekalender til ham – pakkekalender til hende

 

Den hjemmelavet eller færdige pakkekalender?

Skal du vælge den færdige eller hjemmelavet kalender? Først og fremmest er modtageren udslagsgiven for, hvad der er det bedste valg.

Hvis det er en pakkekalender til bedsteforældre, så kan en færdig julekalender med chokolade som Summerbird eller måske Johan Bülow kalender med lakrids, være det rigtige. Hvor kalenderen til kæresten eller dit barn, måske vil blive bedre hvis du laver den selv.

Problemet med en hjemmelavet julekalender er, at du skal finde på 24 gode ideer til kalendergaver. Det lyder nemt, men det kan faktisk være ret tidskrævende. Derudover, vil det være svært at gøre en hjemmelavet kalender billigere end de færdige versioner. Fordelen ved at lave din egen julekalender til drengen, pigen eller kæreste, er, at du ofte får en kalender med bedre ting.

Fordelen ved en færdig kalender er, at det er hurtigt og nemt. Du kan finde inspiration her nedenfor, og så er det eller bare at købe den online og få sendt den hjem til dig. Brug indholdsfortegnelse til at vise udvalget til voksne eller til børn.

 

Pakkekalendere til børn

Ideerne her nedenfor henvender sig til de mindre børn. Når barnet rammer tweenager alderen, vil adventsgaver måske være det bedre valg, helt ligesom søndagsgaver er bedre end en pakkekalender til teenagere.

Pixi julekalender

køb en god julekalender til børnHvis du søger en pakkekalender ide til den helt lille, som måske ikke er klar på det med at åbne en ny pakke hver dag i december, så kan denne Pixi julekalender måske være det rigtige.

Pixi kalenderen indeholder 24 små indpakkede pixibøger med historier til aldersgruppen, og kalenderen koster 179,- kr.

Find Pixi kalenderen til 179,- kr. ved Gucca her

 

 

Disney julekalender

Giv den sjove julekalender fra Disney til børnEt alternativ til Pixi julekalenderen, kan være denne Disney julekalender med 24 indpakkede Disney bøger i hardback.

En sjov og enkel julekalender med 24 små bøger der kan fornøje barnet fra 1 til 24 december. Og måske det bedre valg end Haribo, M&M og lignede julekalendere med slik.

Find Disney kalenderen til 249,- kr. ved Saxo her

 

 

Den færdige kalender til piger

Køb de sjove kalendergaver til pigens pakkekalenderDu finder forskellige typer af færdige pakkekalendere ved Føtex, Matas, Netto, Bilka m.m. hvor det ofte er brand legetøj eller slik.

Du kan også vælge den sammensatte julekalender med forskellige ting. Her vil udvalget ved Pakkekalender.dk, hvor du finder specifikt til 2-3 år og op til 9-11 år, måske være det helt rigtige.

Find til forskellige aldersgrupper til piger ved Pakkekalender.dk her

 

 

Den færdige julekalender til drenge

Køb den sjove pakkekalender til drenge fra 4-9 årHelt ligesom med piger, så finder du også den færdige kalender til drenge ved Pakkekalender.dk.

Udvalget er dækkende for aldersgrupperne der starter ved 2 år, og går op til omkring tweens alderen, hvor søndagspakkerne nok er mere velvalgte.

Find kalendere til forskellige aldersgrupper ved Pakkekalender.dk her

 

 

Lego julekalender

Køb en sjov Lego pakkekalender til drengeLego kommer med mange forskellige bud på en legetøj julekalender. Du finder forskellige muligheder med Lego Friends til pigerne, og Politi, Sørøver m.m. som nok primært henvender sig til drengene.

Hvis dit barn er vild med Lego, kan en kalender med 24 låger der gemmer på små ting, måske være det fedeste at få.

Find forskellige sjove Lego kalendere ved Legen.dk her

 

 

Playmobil

Køb en Playmobil pakkekalender til drengeHelt ligesom Lego kan en Playmobil julekalender måske være perfekt. Her finder du temaer som brand, heste, jul og andet, som kan være perfekt til pigen eller drengen, der elsker Playmobil frem for Lego.

Prisen starter ved omkring 170,- kr. for den billigste og omkring 300,- kr. for den dyreste model.

Find forskellige sjove kalendere fra Playmobil ved Eurotoys her

 

 

Frost julekalender

Giv pigen den sjove Frosen pakkekalenderDe små piger er skudt i Elsa og Anna. Her kan en af de forskellige Frozen julekalendere måske være årets fedeste julekalender.

Julekalenderen indeholder små plastik ting. Det at de forskellige ting kommer med billede af Anna og Elsa, gør, at pigen højest sandsynlig vil elske kalenderen (og nok mere end forældrene).

Find de forskellige sjove Frosen kalenderen ved Eurotoys her

 

 

Brandman Sam

Køb en af de kendte børne julekalendere til decemberHvis du har en pige eller dreng, der er forelsket i Ramasjang, så er Brandmand Sam måske en af yndlingsserierne.

Til ham/hende kan du give Brandman Sam julekalenderen i år, hvor kalenderen giver drengen eller pigen små plastik ting hver dag i december.

Find de forskellige kalendere med den seje brandmand her

 

 

Gurli Gris julekalender

Giv Gurli Gris julekalender til pigerEn anden yndling fra Ramasjang til de små, er Gurli Gris.

Den lettere irriterende serie for voksne er et hit ved de små. Og hvorfor ikke glæde drengen eller pigen med en smart Gurli Gris pakkekalender.

En af de sjove legetøjs kalendere med tema og små ting som legetøj til december.

Find den sjove Gurli Gris kalender til 279,95 kr. her

 

 

Ramasjang pakkekalender

Køb Ramasjang julekalender 2018 til børnHvad indeholder Ramasjang pakkekalender?

Helt ligesom så mange andre, så er indholdet forskellige små plastik ting. Og objektivt set på det, små plastik ting virker mere eller mindre værdiløse for voksne.

Men for de små er det ret stort at få den ”ikoniske” julekalender fra verdens bedste børne tv-kanal.

Find og læs mere om julekalenderen ved DR her

 

 

Hatchimals julekalender

Giv den anderledes julekalender til børnHatchimals er blevet stort gennem de sidste par år. Og i år finder du så også en julekalender med Hatchimals.

Kalenderen indeholder små ting som klistermærker, ferie huler, figurer m.m. som ikke er meget anderledes end Ramasjang, Frozen og lignede kalendere.

Find Hatchimals kalenderen til 280,- kr. ved Eurotoys

 

 

My Little Pony julekalender

Giv My Little Pony julekalender til pigenMange piger er skudt i My Little Pony legetøj. De små heste med prinsesse navne og nykker er et hit. Og hvorfor ikke som årets julekalender med 24 låger.

Her får du en kalender, der på højde med mange af de andre legetøjs kalendere, indeholder små plastik ting til hver af julens 24 dage.

Du finder kalenderen til piger ved eurotoys til 200 kr. her

 

 

Paw Patrol julekalender

Giv drenge den sjove Paw Patrol pakkekalender til decemberPaw Patrol er en anden favorit serie fra DR. De små hunde og deres fører, klarer mange opgaver for menneskeheden.

Her kan kalenderen give de sjove accessioner for den lille, hvor hver låge gemmer på en lille ting, som måske er verdens sjoveste ting i december.

Find Paw Patrol julekalendere til 149 kr. eller 249 kr. ved Eurotoys

 

 

Rasmus Klump julekalender

giv den sjove julekalender med kendt temaRasmus Klump er måske ikke så populær blandt nutidens børn, som de måske var for dig hverken som barn eller voksen.

Men dog kommer Rasmus Klump på børnekanalerne, og måske din lille pige eller dreng er forelsket i den søde bjørn? Her kan denne kalender måske give ham eller hende ekstra julelys i øjnene.

Find Rasmus Klump kalenderen til 249,- kr. ved Eurotoys her

 

 

Schleich julekalender

giv den sjove julekalender med bondegårds dyr fra SchleichDet tyske legetøj er ikke på højde med Lego, Playmobil og lignede. Men det finder dog mere og mere indpas i Danmark.

Du får nemlig sjove heste, dyr, bondegård og andet, som giver mange timers sjov. Og hvorfor ikke også som årets julekalender med bondegårdstema eller heste.

Find de forskellige Schleich julekalendere til 299,- kr. her

 

 

Spiderman julekalender

Giv Spiderman som årets legetøj julekalender til drengeSpiderman er en helt blandt de små som de store drenge. Og her kan en julekalender med den ikoniske klatrer, måske være den fede julekalender til drengen.

Indholdet dækker over små ting, men temaet mere end indholdet er dog ofte, hvad der tiltrækker.

Find Spiderman kalenderen til 249,- kr. ved Eurotoys her

 

 

Hamas Midi julekalender med perler

giv den sjove julekalender med perlerTil pigen eller drengen der elsker at lege med perler, kan denne kalender være mere givtigt end Spiderman, Frozen og lignede kalendere med små plastik ting.

Du får forskellige plader, perler og andet som kan udfordre motorikken og kreativiteten med denne Hamas Midi kalender.

Find kalenderen med perler m.m. til 149,- kr. ved Rito her

 

Færdig pakkekalender til voksne

Hvis du søger en god, fræk eller sød julekalender til din mand, kone, kæreste, far, bedstemor eller anden voksen person, kan udvalget her måske være den gode inspiration til at finde det helt rigtige.

 

Chili Klaus julekalender

giv den stærke Chili Claus pakkekalenderChili Klaus er blevet berømt for at spise chili, og også at producerer, markedsføre og sælge chili. Det har givet denne julekalender med forskellige chili.

Kalenderen kan være den perfekte julekalender til mænd eller den store eller lille teenager der elsker det stærke.

Du finder kalenderen med chili ved Webshoppen her

 

 

Ciaté neglelak julekalender

Køb en neglelak julekalender til teenagepigenTil teenagepigen, den yngre eller den noget ældre kvinde, kan du give denne skønhedsjulekalender med neglelak.

Ciaté kalenderen er en af de billigste modeller indenfor makeup & skønhed med 24 låger, der indeholder forskellige neglelak.

Find kalenderen med neglelak til 379,- kr. ved Billigparfume her

 

 

BodyShop julekalender

giv hende en skønheds pakkekalenderBodyShop julekalenderen er et populært valg blandt unge som ældre kvinder. Julekalenderen fra BodyShop kommer i 3 forskellige modeller.

Her er prisen for den billigste 595,- kr. og indeholder forskellige skønheds kalendergaver som makeup, cremer, neglelak og andet. Det kan måske være den gode overraskelse til hende.

Find de forskellige kalendere ved BodyShop her

 

 

Hemline julekalender med sytilbehør

giv mor en julekalender med sytilbehørEn god ide som en anderledes hobby pakkekalender til mor, pigen, bedstemor eller anden person, kan være denne Hemline julekalender.

Du får en anderledes julekalender der kommer med forskellig sytilbehør. Måske det helt rigtige til julen, som den anderledes julekalender til at forkæle farmor, mor eller pigen der vil lære at sy.

Find julekalenderen med sytilbehør til 289,- kr. ved Rito her

 

 

Pakkekalender til kvinder

Giv hende den sjove pakkekalender med lækkerierDu kan også vælge at give en lidt gammeldags pakkekalender som denne.

Kalenderen indeholder et bredt sortiment af forskellige ting målrettet til kvinder.

Den kommer i forskellige priser fra 500 kr. og opefter.

Find kalenderen specifikt til hende i forskellige priser ved Maggies her

 

 

Færdig kalender til mænd

find de gode kalendergaver til mændDu finder selvfølgelig også en færdig kalender til mænd, hvad end det er den 18 årige unge mand, far eller din bedstefar.

Kalenderen der kommer i en billig, mellem og dyr prisklasse, byder på 24 forskellige ting der dækker bredt.

Et godt valg hvis du vil give ham noget lækkert til ganen og maven i december.

Find de forskellige kalendere til mænd ved Maggies her

 

 

Lækker chokolade julekalender

Køb en eksklusiv chokolade pakkekalender i gaveDen klassiske chokolade julekalender har eksisteret stort set altid.

Og du finder et bredt udvalg som Peter Beier, Kinderæg og mange andre typer.

Hvorfor ikke give en kalender som denne eksklusive kalender, der kommer til en fornuftig pris, og samtidig indeholder udsøgt chokolade.

Find chokolade julekalenderen til 249,- kr. ved SjovHilsen.dk her

 

 

Smageklubben med rom, gin, whisky julekalender

Køb en whisky pakkekalender til mandenTil måske primært mænd, kan du vælge at give den eksklusive kalender med whisky, rom eller gin.

Ved Smageklubben finder du de eksklusive julekalendere til mænd. Du får forskellige smage i anonyme flasker, hvor indholdet er det udsøgte i forskellige varianter til alle 24 juledage i december.

Find det forskellige eksklusive udvalg ved Smageklubben her

 

 

Julekalender med skægolie

køb en pakkekalender med skægolie til hamTil den unge eller ældre mand der vil eller dyrker skæg, her er personlig pleje produkter til skæg nødvendig.

Og hvorfor ikke også til jul?

Giv ham denne julekalender med skægolie i forskellige varianter. En noget anderledes og unik ide, som måske kan være en overraskelse.

Find kalenderen med skægolie til 389,- kr. ved Coolstuff her

 

 

Øl pakkekalender

Køb manden en øl julekalender til decemberEn anden ide der indeholder sjove gaver til pakkekalender, kan være denne Brygmesteren fra Thisted Bryghus.

Du får en kalender med 24 forskellige udsøgte øl, der måske er det helt rigtige at give bedstefar, far, ægtemand eller anden.

Du finder mange forskellige typer af julekalendere med øl, men modellen fra Thisted er super populær og bliver hurtigt udsolgt.

Find kalenderen blandt andet ved Thisted Bryghus her

 

 

Pakkekalender til par

find de gode kalendergaver til mændTil de ældre eller noget yngre par, kan du give denne kalender der er tilpasset indhold til et par.

Hvad end det er det unge kærestepar eller ældre ægtepar, kan gaverne her måske være det, der giver den gode forkælelse i december.

Du finder kalenderen til par i to forskellige priser ved Maggies.dk her

 

 

Pukka julekalender

Giv den søde te julekalender til morGiv en te pakkekalender til konen eller manden der elsker at drikke te.

Du får en fin og billig kalender med 24 økologiske Pukka te-breve i forskellige smage.

En dejlig forkælelse som hun eller han kan nyde på de mørke morgener eller aftner i julen.

Find Pukka kalenderen til 99,- kr. ved Nicehair her

 

 

Amorelie erotisk julekalender

Køb den frække julekalender til voksneHvis du vil give den noget mere frække julekalender til hende eller ham du har romantisk forhold til, kan det være denne Amorelie julekalender.

En smuk udseende julekalender i et flot design der indeholder frække ting til soveværelset.

Overrask med det frække til ham eller hende, vel og mærke, hvis denne er til det.

Find den frække kalenderen til 1.399,- kr. ved Coolstuff her

 

 

Sinful fræk julekalender

Køb den erotiske julekalender fra SinfulEn anden erotisk pakkekalender til kæreste eller partner, kan være denne fra Sinful.

Den førende forhandler indenfor voksenlegetøj i Danmark kommer hvert år med denne super populære kalender.

Den bliver hurtigt udsolgt, så hvis du vil overraske kæresten, lad være med at vente til sidst i november.

Du finder kalenderen til 699,- kr. ved Sinful her

 

 

Summerbird Julekalender

Giv Summerbird julekalender til forældreSummerbird er det eksklusive chokolade. Her finder du forskellige gaveideer der kan bruges til reception, fødselsdage, housewarming og selvfølgelig også til julen.

Den eksklusive chokolade byder på den populære Summerbird skuffe julekalender der kan være et hit til par, da hver dag giver 2 stykker udsøgt chokolade.

Find den eksklusive chokolade julekalender til 449,- kr. her

 

 

Lakridspibe julekalender

Giv lakrids pibe kalenderen til børn og voksneEn af de populære og noget billigere slik julekalendere, er den traditionelle lakridspibe julekalender der kan gøre sig både til børn, teenagere og voksne med smag for lakrids.

Kalenderen indeholder 24 piber. Og hvis dit lille barn eller teenager elsker denne lakrids, så er det en sød gestus til drenge eller piger.

Du finder kalenderen stort set i alle supermarkeder som Føtex, Bilka, Netto, Brugsen m.m.

 

 

Declor advent calendar

Giv den lækre skønhedskalender til kvinderDeclor giver dig denne skønhedsjulekalender der indeholder hudpleje produkter.

En kalender med 24 forskellige hudpleje ting. Den kan give hende en ny spændende overraskelse hver dag i julen, når hun står op eller måske kommer hjem fra arbejde.

Indpakningen er næsten gaven i sig selv, for æsken med indhold er både æstetisk og elegant.

Du finder kalenderen med hudpleje til 629,- kr. ved Nicehair

 

 

Kalender med specialiteter

Giv den udsøgte julekalender med italienske specialiteterTil ham eller hende der elsker de dejlige nydelser i livet, her kan du give denne kalender med forskellige lækre specialiteter.

En udsøgt og eksklusiv ting at modtage, hvor tingene er vidt forskellige til ganen og maven.

Perfekt til par, ældre som unge voksne der skal forkæles i december.

Du finder to forskellige størrelser ved Maggies her

 

 

Kalender med chokolade, te og kaffe

find de gode kalendergaver til mændEn anden kalender med forskellig indhold, kan være denne kalender der kommer med te, kaffe og chokolade delt over de 24 juledage.

Et godt valg hvis han eller hun elsker disse ting, og derfor kan blive forkælet med forskellige ting hver dag gennem julen.

Du finder forskellige typer af kalendere og priser ved Maggies her

 

 

Johan Bülow julekalender

Køb den eksklusive lakridskalender til julDet udsøgte lakrids fra Bornholm, kommer selvfølgelig også som en julekalender.

Kalenderen har efterhånden eksisteret i en del år. Perfekt som kalenderen til kvinden eller manden der elsker udsøgt lakrids.

En flot og elegant indpakning med 24 låger med det eksklusive lakrids.

Find kalenderen blandt andet ved KunDetBedste.com her

 

Vælg advent, pakke- eller julekalender?

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer til forkælelse af barnet eller den voksne. Her finder du typerne:

  • Adventskalender
  • Julekalender
  • Pakkekalender

Dybest set, er de tre ting det samme. Adventskalender er fra det engelske ord som betyder pakkekalender. Og julekalender er det, der opfandt den anden type. For en julekalender startede ud med at være en papside med låger af pap. Disse 24 låger dækkede over en tegning/billede. Med tiden blev julekalenderen forandret, så lågerne dækkede over legetøj eller slik. Og siden har det udviklet sig, så en julekalender ikke er den typiske slik eller Lego kalender, men også et udvalg med stort set alt andet som i den viste inspiration ovenfor.

Pakkekalender til børn hvornår?

En ny kalendergave hver dag i julen, er en sød og super hyggelig ting for både de små som forældre. Men du kan ikke give en pakkekalender til baby dog. Det tidligste start tidspunkt for at give barnet en pakkekalender/julekalender med slik eller legetøj, er omkring 2 års alderen.

Først omkring 2 år vil pigen eller drengen forstå det med kalendergaver. Her vil julesokken der indeholder en gave hver dag til åbning om morgenen, være det kloge valg. En Lego kalender eller pakkekalender der hænger på væggen med 24 gaver, kan være for fristende, og give barnet lyst til at alle pakker/låger skal åbnes her og nu.

Ved 3 års alderen vil barnet have bedre forståelse for, at det kun er én gave per dag. Det gør, at der er chance for at han/hun ikke vil tømme Haribo, Kinder, Smarties eller anden kalender på en gang.

En julesok er en glimrende tradition. Den forpligter bare for dig som forælder. Du skal huske at putte en ny kalendergave i sokken hver aften. Det det at stå med en lille pige eller dreng en morgen, som er i totalt vildrede om hvorfor julemanden ikke har lagt en gave – Det kræver hurtig tænkning. Helt ligesom det ikke går, at have glemt at købe 24 kalendergaver.

Lav din egen pakkekalender?

Julesokken eller den hjemmelavet pakkekalender kræver 24 kalendergaver og indpakning. Der er ulemper og fordele ved at lave din egen. Du kan lave den billigere end den færdige kalender. Men ofte vil den dog blive dyrere, for ting til børn eller kæresten ender ofte med at være mere brugbare, som også koster det mere pr. pakke.

Hvis du vil lave en billig kalender til de små børn, kan du købe et færdig sæt legemad af træ og dele ud på 24 pakker. Og måske er årets julegave et legekøkken. Alternativt, kan du lave en kalender med slik ideer som chokolade, vingummi, lakrids osv.

Den stort set gratis pakkekalender til kæresten, kan være en kalender der indeholder 24 tjenester fra dig til ham eller hende.

Hvordan pakkekalenderen opstod?

Den ”rigtige” julekalender tog sit indtog omkring året 1930. Her blev den tyske tradition indført i Danmark, hvor den første julekalender type var en datokalender med 24 vers bag en paplåge med 24 numre på.

Med tiden blev julekalenderen udviklet. Og omkring tiden efter 2 verdenskrig, kom der forskellige pakkekalendere med ting i. Op gennem årene indtil nu, har konceptet, størrelse, indhold og priser udviklet sig, så du i dag finder et kæmpe udvalg af både spiselige, drikke, legetøj, skønhed, voksenlegetøj og andet.

Adventsgaver som alternativ

Adventsgaver også kaldet søndagsgaver/pakker, er alternativet til legetøjs kalenderen. For omkring tweenager alderen gider børnene ikke de små ting, men vil hellere have en større ting. Her er 4 gaver til de fire adventssøndage oplagt til teenageren, men også som den dejlige glæde til de voksne, hvad end det er til kæresten, bedsteforældre eller anden.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar

Sending