40 populære julekalendere til mænd

Man bliver aldrig for gammel til en pakkekalender. Og derfor kan du også købe et stort udvalg af forskellige julekalendere til børn og voksne. Hvis du søger en pakkekalender til ham, har vi fundet de populære julekalendere til mænd som inspiration.

Brug denne hurtige og nemme oversigt som inspiration til at finde den søde forkælelse til manden, som han kan hygge med i julen 2023.

De bedste julekalendere til mænd

Disse fire populære / bedste julekalendere til ham har været populære i mange år. Det sikre valg indenfor noget sødt til tanden, til ganen eller måske som den frække julekalender til kæresten.

Ingen produkter fundet

Det store udvalg af julekalendere 2023

Vinuniverset – Vin julekalender
kr. 895,00
HERBIE GIN – Adventskalender med Gin
kr. 250,00

Vælg pakkekalenderen der passer til ham

Som du kan se i udvalget af færdige pakkekalendere, så dækker udvalget ret bredt. Derfor gælder det om at finde en kalender der passer til hans smag og temperament.

  • Pakkekalendere med spiritus: I dag findes der rigtige mange jule- og adventskalendere med spiritus. Gin, rom, whisky, cognac, portvin, Unterberg, rødvin eller kombineret adventskalender med gin, rom, brændevin og portvin til hver af de fire adventssøndage.
  • Til den søde tand: Summerbird chokolade, Karamelleriet, Bülow lakrids, Wally & Whiz økologiske vingummi, marcipan julekalender, økologiske marshmallows, Jelly Beans, chokoladetrøfler, popcorn eller måske en julekalender med flæskesvær. Du finder noget til alle smage både som billig og mere eksklusiv pris der er velegnet som pakkekalender til hende og ham.
  • Øl julekalender: Thisted Bryghus, Skagen Bryghus, Grauballe Bryghus og mange andre mini bryggerier lancerer advents- og julekalendere med øl. Et sikker hit til manden der elsker en god specialøl efter endt arbejdsdag eller andet.
  • Den frække julekalender til ham: Hvis du vil spice julen op med romantik, kan du overraske kæresten eller din partner med en fræk pakkekalender. Sinful julekalenderen der kan købes i standard og luksus udgave, er et hit til par af forskellige køn. Du finder dog også andre romantiske eller erotiske julekalendere med voksenlegetøj til soveværelset.
  • Pakkekalender med delikatesser: Delikatesser er måske den rigtige, færdige pakkekalender til ham. Her finder du mange forskellige kalendere som økologisk myslikalender, Baily trøfler, marmelade kalender, krydrede delikatesser, bornholmske delikatesser og andet i gave til ham.
  • Hobby: Til manden der elsker at sidde og sysle med samlesæt, kan du give en af de mange forskellige samlesæt julekalendere med biler. Du kan også give andet som f.eks. en julekalender med garn.
  • Personlig pleje: Hvis du søger en sjov og anderledes julekalender til manden med skæg, så giv ham en julekalender med skægolie. En populær model på højde med Matas julekalender og andre beauty kalendere som den nyere Man Stuff skønhedskalender til mænd.
  • Den sjove julekalender: Giv en sjov julekalender til handymanden med forskellige værktøj. Eller måske den populære Chili Klaus julekalender der bliver nyudgivet hvert år. Unterberg bælte med 24 små flasker er også en sjov ide til manden, så han kan nyde en Unterberg hver dag fra 1 til 24 december. Du kan også vælge en sjov og billig julekalender med Get Boring Stuff Done kalenderen der byder på 24 låger af pap, hvor hver dag består af en rengøringsopgave – Det giver et rent hjem i julen. Strømpekalenderen er en anden sjov ide, hvor du får en kalender med 24 strømper til hver dag i december. De små Funko Pop figurer findes i populære temaer som Harry Potter, Star Wars og andet, hvilket kan være den anderledes julekalender til samleren.
  • Kaffe & te: Te og kaffejulekalendere er populære, hvor Magasin kaffe julekalenderen har været et hit i mange år. Køb en sød, lækker og billig te julekalender der findes i mange forskellige varianter. Hvilket også gør sig gældende indenfor kaffe julekalendere.

Hjemmelavet julekalender til mænd

Hvis du ikke føler for en færdig julekalender, kan du vælge en hjemmelavet pakkekalender til ham. At lave din egen julekalender har den store fordel, at du kan give det helt rigtige indhold til ham. Og det gør sig gældende både for en gratis, billig eller dyr kalender.

Ulempen ved at lave en hjemmelavet julekalender til ham, er at finde på 24 kalendergaver. Det kan samtidig blive dyrt, hvis hver ting koster fra 40-50 kr.

Du kan kombinerer dyre, gratis og billige ting. Hvis han som de fleste gør, elsker noget sødt, øl eller delikatesser, kan du købe dejlige og billige ting i supermarkedet. Bag nogle låger kan du fylde op med gratis ting i form af tjenester som romantiske eller praktiske gøremål, hvis kalenderen f.eks. er til din kæreste.

Indpakningen i form af papir, numre og hvor gaverne skal hænge fra/opbevares, vil også tage lidt tid. Du kan dog vælge en smart løsning ved at købe en tom men færdig pakkekalender, hvor du kan fylde f.eks. øl i. Du kan også vælge at købe din egen tekst julekalender, hvor du udfylder lågerne.

Lav din egen julekalender skabelon

Du kan købe forskellige lav-selv julekalender kasser, hvor du skal fylde op med drikkevarer eller andet. Her kan du vælge at købe den populære lav-din-egen øl julekalender, hvor du kan købe 24 forskellige velsmagende øl til ham der nyder god øl. Det kan samtidig være en sjov julegave til ham, eller velegnet som gave til hende der elsker øl.

Du kan også vælge at købe en kasse med 24 rum i 3 forskellige størrelser. Her kan du fylde op med søde ting, øl og andet som han vil elske. Der findes forskellige typer, som du kan se i udvalget her:

Ingen produkter fundet

Hvad koster en pakkekalender?

De billigste julekalendere til mænd starter fra ca. 100 kr. som med en Pukka te julekalender m.m. Prisen for kalendere ligger dog typisk fra 300 – 1000 kr. Du kan købe enkelte eksklusive julekalendere op til 2000 kr.

Forskel på adventskalender og julekalender?

En julekalender kaldes advent calendar på engelsk. Men vi har også advent med de 4 søndage, hvor adventsgaver / søndagsgaver har været tradition at give som alternativ til kalendergaver. Derfor kan du i dag købe adventskalender med 4 låger; i forhold til julekalenderen der indeholder 24 låger med indhold.

Pakkekalendere med kun 12 låger?

De senere år er der begyndt at komme pakkekalendere med kun 12 gaver frem for 24 kalendergaver bag lågerne. Typen med 12 låger bygger på de 12 dage mellem Jesus fødsel og ankomsten af de 3 vise mænd(fra den 25 dec til den 6 jan.).

Se også dette...

find ideer til pakkekalender til hende
Gaver

65 populære julekalendere til kvinder

I julen skal der hygges, og hvorfor ikke forkæle med en pakkekalender til hende der kan være din partner, søster, bedstemor, veninde eller anden kvinde.