Pakkekalender til ham

Julen er hyggelig. Og selv om den ligger i december måned hvor det både kan være vådt, koldt og mørkt, så giver december måned ofte dejlige minder. For selv om vejret er dårligt, så hygger vi med de forskellige traditioner som adventsgaver, julegaver, julefrokoster, æbleskiver, marcipan og selvfølgelig julekalender på tv og i gave form.

For julen byder på både julekalender til børn som den frække, romantiske eller lækre pakkekalender til ham og hende. Og netop pakkekalendere til mænd, er, hvad du finder masser af inspiration til her.

Vi har nemlig fundet et udvalg af mange forskellige julekalendere i både de spiselige, drikkelige og praktiske versioner. Det giver dig den nemme og hurtige måde at finde pakkekalender til teenageren, far, kæreste eller måske bedsteforældre.

 

Rom pakkekalender til ham

Giv ham den eksklusive Rom julekalender fra SmageklubbenNoget lækkert til ganen er noget, som de fleste mænd sætter pris på. Og hvorfor ikke noget udsøgt rom som denne kalender fra Smageklubben.

Du får en eksklusiv julekalender med 24 stk. 100 ml. flasker rom i premium smag. Med de forskellige udsøgte flasker, medfølger der en konvolut til hver med beskrivelse, smagsnote og oplysninger om den pågældende rom.

Find rom kalenderen ved Smageklubben til 1.795,- kr. her

 

 

Julekalender med gin

Køb en premium gin pakkekalender til mændAlternativet til rom julekalenderen, kan være den samme version med gin.

Denne gin pakkekalender fra Smageklubben kommer tilsvarende med 24 x 100 ml. flasker. Her får du 24 forskellige udsøgte gin smage. En sikker indpakning i flotte gaveæsker med plads til 4 flasker i hver. Desuden kort med oplysninger om de forskellige smage og smagsnoter.

Du finder kalenderen til 1.795,- kr. ved Smageklubben her

 

 

Pakkekalender chokolade, te og kaffe

find de gode kalendergaver til mændSøger du en kalender med noget brugbart med udsøgt?

Så kan det måske være, at denne pakkekalender med te, kaffe og chokolade er helt rigtig.

Du får en julekalender til manden der kan lide både te og kaffe, hvor chokolade nok er noget de fleste har hang til.

Find kalenderen med kaffe, te og chokolade ved Maggies her

 

 

Pakkekalender med specialiteter

Giv den udsøgte julekalender med italienske specialiteterHvis du mangler en kalender med godt til maven, kan denne model med specialiteter måske være den perfekte gave til din mand, far, bedstefar eller anden.

Kalenderen med specialiteter kommer i version til 689,- kr. og en version til 889,- kr.

Her dækker indholdet over forskellige ting som Genovese pesto, honning, The, trøfler, Blocher, kaffesirup, Mariager kryddersalt, chokolade m.m.

Find kalenderen med specialiteter fra 689,- kr. her

 

 

Sinful frække julekalender

Køb den erotiske julekalender fra SinfulSøger du en pakkekalender til din kæreste/partner, som måske skal være i den frække version? Her er Sinful julekalender med frækt voksenlegetøj, måske det helt rigtige til et mere romantisk december måned.

Julekalenderen indeholder erotisk legetøj, som er målrettet til manden og selvfølgelig også til par brug.

En anderledes ide men måske også det rigtige, hvis han vel og mærke er til voksenlegetøj.

Du finder den populære kalender til 795,- kr. ved sinful her

 

 

Amorelie julekalender

Køb den frække julekalender til voksneEn anden erotisk julekalender til hende og ham, kan være denne Amorelie pakkekalender med voksenlegetøj til soveværelset.

Kalenderen der kommer i en yderst elegant og flot indpakning, kommer med forskellige remedier, legetøj og andet til de frække par og single ting i soveværelset.

Oplagt til sjov hvis din kæreste/partner er til voksenlegetøj.

Find den eksklusive kalender til 1.395,- kr. ved Coolstuff her

 

 

Chili julekalender

giv den stærke Chili Claus pakkekalenderEn pakkekalender til teenageren, den unge som ældre mand med hang til stærke sager, kan Chili Claus julekalenderen måske være perfekt.

Kalenderen indeholder chili, hvor forskellige varianter kan give julen ekstra kolorit ud i varme følelser.

Hvis han er vild med chili, så kan det være en noget anderledes og unik julekalender til kæresten, sønnen eller anden hankøn.

Besøg Chili Claus webshop hvor du også finder kalenderen

 

 

Julekalender med skægolie

køb en pakkekalender med skægolie til hamHvis du vil give en julekalender til en mand med skæg, så giv ham noget der plejer dette.

Du kan nemlig give ham denne julekalender med skægolie der dækker alle 24 juledage i december.

Du får en kalender der indeholder 24 små flasker fra The Bearded Man Company. Her kommer der forskellige dufte i olier som blødgører skægget og giver det en smuk sund glans.

Find den anderledes kalenderen til ham ved Coolstuff

 

 

Chokolade julekalender

Køb en eksklusiv chokolade pakkekalender i gaveDen klassiske julekalender er med chokolade. Her finder du forskellige billige som dyre modeller, hvor de fleste kommer som julekalender til børn.

Men de mere eksklusive versioner er beregnet til voksne, og det gælder selvfølgelig også mænd.

Denne chokolade julekalender kommer med 24 stykker udsøgt kvalitet i den højere klasse, som måske kan være perfekt som gave til bedstefar, far, søn eller anden mand.

Find chokolade kalenderen til 249,- kr. ved Sjovhilsen her

 

 

Adventsflaske

giv hende den gode adventsflaske til julDen noget anderledes adventskalender til mænd, kan være denne adventsflaske. Der er 24 juledage, hvor flaskens side er nummeret fra 1 til 24.

Giv ham denne flaske, som kan være en næsten hjemmelavet pakkekalender til mænd. Du kan nemlig fylde det helt rigtige alkohol som han nyder, i flasken. Og det giver ham en slurk af hans yndlingsdrink hver eneste dag i julen.

Find den sjove adventsflaske til 119,- kr. ved Coolstuff her

 

 

Luksus pakkekalender til mænd

køb ham den eksklusive julekalenderHvis du vil give ham en kalender der forkæler hverdagen, kan du give ham denne luksus pakkekalender til mænd ved Pakkekalender.dk.

Kalenderen der koster 799,- kr. kommer med forskelligt indhold som gadgets, personlig pleje og lækre ting som brændte mandler, fin chokolade, lakridskaramel m.m.

Du finder kalenderen til mænd ved Pakkekalender.dk til 799,- kr. her

 

 

Pakkekalender med bornholmske specialiteter

giv ham en julekalender med Bornholm specialiteterBornholm er en smuk ø, men den byder også på forkælelse til maven. Det kan du give til en mand med den kalender der indeholder forskellige lækre ting fra solskinsøen.

Kalenderen med specialiteter fra Bornholm byder på ting som trolde-te, fuldkorn pasta, bitter, Svaneke bolcher, akvavit, Nexø rugchip og meget andet. De 24 gaver leveres i en flot indpakning med nummer og uden bånd.

Find kalenderen med specialiteter til 699,- kr. her

 

 

Værktøj julekalender til ham

køb den sjove pakkekalender til mændEn helt type julekalender til ham, kan være denne kalender med forskelligt værktøj. Du får en ret unik julekalender til manden der ikke er handyman, men dog har brug for værktøj, enten fordi han lige er flyttet hjemmefra, eller måske som et hint om der skal laves noget gør-det-selv.

En sjov julekalender til den unge mand der indeholder værktøj som polsøger, bitssæt, bidetang, skruenøgle, nedstryger, målebånd, fugepistol og meget andet.

Find kalenderen til 995,- kr. ved Sjovhilsen her

 

 

 

Julekalender til mænd med øl, vin og chokolade

køb en special julekalender til hamEn klassisk julekalender til unge som ældre mænd, kan være denne version med forskellige lækkerier som øl, vin og chokolade.

Kalenderen der kommer i forskellige prisklasser, dækker over indhold som specialøl, kaffe, karameller, trøfler, honning, marcipan, juleøl, marmelade, blandede bolcher og andre ting til gane og mave.

Find kalenderen til mænd i forskellige priser ved Maggies

 

 

Pakkekalender med chokolade specialiteter

køb en special julekalender til hamChokolade kan være i den udsøgte version som Summerbind og lignede eksklusivt chokolade. Men du kan også vælge at give kalenderen der byder på forskellige chokolade typer.

Giv denne julekalender med chokolade specialiteter der dækker over trøfler, marcipanhjerte, Cooture milk chokolade, SimonColl, chokolade flasker, hvid chokolade, lakrids med chokolade og meget andet udsøgt.

Du finder denne type kalender til 749,- kr. her

 

 

Pakkekalender til de fine smagsløg

giv en gourmet julekalender til hamHelt ligesom slik, chokolade eller alkohol, så finder du også forskellige typer kalendere med der forkæler de fine smagsløg.

Denne pakkekalender til unge, gamle, mænd eller kvinder, kommer med forskellige kulinariske oplevelser som chokomellow, Aioli barbeque, kanelhonning, Svaneke bolcher, lakridsbites, chilibeans, Balsamico vineddike, kanelhonning og meget andet.

Du finder kalenderen til 699,- kr. ved Pakkekalender.dk her

 

 

Kalender med italienske specialiteter

giv ham den lækre kalender til julEn anden type med kulinariske lækkerier, kan være denne julekalender med italienske specialiteter, som er velegnet både til kvinder og mænd.

En populær kalender med forskellige ting fra støvlelandet, som mange af os elsker. Her får du en kalender med indhold som Oliven—tapenade, Salé per carne, pasta, Focaccine, Fondentenero choko, Crostini hvidløg/oregano, Limoncelli kager og meget andet.

Find kalenderen med specialiteter til 699,- kr. ved Pakkekalender.dk her

 

 

Brygmesterens øl julekalender til teenagere & mænd

Giv ham den populære øl pakkekalenderEn øl pakkekalender til ham vil være et hit både til den unge som ældre. Her kan det være den sjove ting til teenageren som det være den anderledes kalender til din far, søn eller kæreste.

Kalenderen fra Thisted Bryghus er yderst populær, og du skal være hurtig ude, da den ofte bliver udsolgt omkring midten af november. Du finder kalenderen med øl ved mange forhandlere online og i butikker.

Du finder kalenderen mange steder, som ved Thisted Bryghus her

 

 

 

Johan Bülow lakrids julekalender

køb den udsøgte lakrids julekalenderTil manden der elsker det eksklusive lakrids fra Bornholm, her vil den efterhånden klassiske Johan Bülow julekalender med lakrids, måske være den gode overraskelse.

Kalenderen kommer i en flot og elegant indpakning, hvor du finder 24 låger, der dækker over det udsøgte og populære lakrids. En god forkælelse til når han kommer hjem fra skole eller arbejde.

Find kalenderen med lakrids ved Kundetbedste.com her

 

Hvordan finder du den helt rigtige type til ham?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du finder den helt rigtige model til ham, så overvej hvad han kan lide? Er han til slik, chokolade, whisky, værktøj eller andet, så er det logiske valg at finde noget indenfor dette.

Du skal selvfølgelig finde en julekalender indenfor dit budget. Her kan du overveje at lave en kalender selv til f.eks. kæresten, som både kan laves gratis, billig og eksklusiv med perfekte kalendergaver.

Ulempen ved at lave en kalender selv, er, at det kan kræve en del arbejde i tid og kreativitet.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar

Sending