Pakkekalender til hende

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Hvis du skal overraske den unge eller ældre kvinde med noget forkælelse til jul, er adventsgaver eller en pakkekalender til hende en af de traditionelle og hyggelige ting som vi glæder hinanden med.

13 pakkekalendere til hende

Vi har fundet et udvalg af forskellige populære julekalendere til kvinder og piger i alle aldre. Det kan gøre arbejdet både nemt og hurtigt for dig, da du får det nemme overblik, så du kan tage udgangspunkt til at finde den helt rigtige type i gave.

Brug en af de nedenstående modeller til at glæde din kone, kæreste, mor, datter, teenager, veninde eller anden unge, modne som ældre kvinde med.

 

Giv hende den skønne julekalender fra BodyShopBodyshop julekalender

The Body Shop kommer med deres nye kalender, der dækker over tre forskellige udgaver fra 395 til 995,- kr. Her er den billigste velegnet til især de unge piger og damer, hvor de andre modeller i The Enchanted serien er til de mere modne kvinder.

Se de forskellige kalendere ved BodyShop her

 

 

Giv den eksklusive Rom julekalender fra SmageklubbenRom kalender fra Smageklubben

Hvis du vil forkæle hende med eksklusiv rom, kan du give hende rom julekalenderen fra Smageklubben. Kalenderen kommer til en høj pris, men giver dig også indhold af 24 x 100 ml. flasker med premium rom.

En eksklusiv julekalender der også findes som gin julekalender. Indpakningen består af gaveæsker med fire flasker i hver æske.

Find den eksklusive kalender ved Smageklubben her

 

 

Giv hende den udsøgte te julekalenderJulekalender med te

The English Teashop giver dig denne julekalender med forskellige økologiske te-blandinger i små poser.

Kalenderen der bygger på Fair Trade, fokus på CO2 m.m. kan være en kalender der giver hende en ny lækker te hver morgen, hvilket måske er den helt rigtige start på de mørke og måske kolde december dage.

Find kalenderen hos Med24.dk her

 

 

Køb den erotiske julekalender fra SinfulDen frække Sinful julekalender

Hvis du vil give den frække julekalender, er den populære kalender fra Sinful med voksenlegetøj, måske den helt rigtige kalender til hende.

Sinful kalenderen indeholder forskellig legetøj og accessories til at skabe mere sjov liv i soveværelset, og kan være den perfekte ting til hende, der gerne vil prøve legetøjet til voksne.

Du finder kalenderen ved Sinful her

 

 

Køb en beautykalender til hendeHOTmakeup beauty kalender

Der findes mange forskellige skønhedskalendere, hvor denne Hotmakeup julekalender kan være den søde tanke til hende.

Kalenderen indeholder 24 låger med forskellig kosmetik og tilbehør som bronzing oil, øjenskygge, neglelak, pensel, læbestift med mere.

Find kalenderen til 599,- kr. ved Nicehair her

 

 

Giv den sukkerfri chokolade julekalenderChokolade julekalender uden sukker

Aalborg Chokoladen fremstiller udsøgt håndlavet chokolade ud fra opskrifter der er gået i arv fra et af Aalborgs fineste konditorier. Og de laver også forskellige chokolade julekalendere, hvor denne kommer uden sukker.

Kalenderen indeholder 24 stk chokolader der er fremstillet uden brug af sukker.

Find kalenderen ved Med24 lige her

 

 

Køb en skønhedskalender til kvinderNicehair julekalender

En anden type pakkekalender til hende indenfor skønhed, kan være denne Nicehair udgave. Kalenderen kommer med 24 gaver der består af forskellige accessories, hår- og hudpleje.

Kalenderen kommer med et blandet udvalg indenfor skønhed, hvor du finder mærker som Clinique, Dermalogica, Moroccanoil m.m.

Find Kalenderen ved Nicehair her

 

 

Giv kaffe julekalender i gaveThe Brew Company kaffe julekalender

Hvis du søger en julekalender til din mor, bedstemor, veninde eller anden der nyder en daglig kop kaffe, kan du give denne fra The Brew Company.

Kalenderen kommer med udsøgte aromaer der giver hende to kopper daglige kaffe. Det kan være det helt perfekte til den gode start om morgenen i december.

Find kalenderen hos Med24.dk her

 

 

Køb en lakrids julekalender til bedstemorJohan Bülow julekalender

Johan Bülow er kendt for deres høje kvalitet i lakrids. Hvis du kender en person eller par der elsker det høje kvalitets lakrids, kan du give denne/dem julekalenderen fra Johan Bülow.

Kalenderen kommer med en blanding af lakrids og chokolade bag de 24 låger, hvor du finder to stykker lækkerier bag hver låge.

Du finder kalenderen til 300,- kr. ved Kitchenone her

 

 

Køb Karamelleriet julekalender til parKaramelleriet julekalender

Hvis du vil give en anderledes julekalender med søde ting i den udsøgte kvalitet, kan du overveje denne kalender med udsøgte håndlavet gourmet karameller.

Karamelleriet er kendt for deres høje kvalitet indenfor karameller. Og hvorfor ikke forkæle hende der elsker udsøgt slik, med denne julekalender?

Du finder kalenderen med karameller her

 

 

Køb den udsøgte marcipan og chokolade julekalenderLuksus marcipan chokolade

Chokolade julekalender er en klassisk ting at give til unge som ældre, hvor udvalget er temmelig stort. En af mulighederne kan være denne julekalender med kvalitets marcipan og chokolade.

Kalenderen kommer i indpakning med 24 stykker håndlavet chokolade med håndskrevne tal til at dække fra 1 december til juleaften.

Find kalenderen ved De9muser her

 

 

Giv en Maybelline julekalender til den unge dameMaybelline Countdown Advent Calendar

Fra Maybelline får du denne Countdown beauty julekalender. En af de forskellige skønheds ideer indenfor pakkekalendere.

Kalenderen kommer med forskellige favoritter indenfor Maybelline kollektionerne, hvor du finder Baby Lips, Color Sensational Læbestift, Lash Sensational mascara m.m. i udvalget af tolv forskellige produkter.

Find kalenderen ved Lookfantastic her

 

 

Giv den udsøgte vingummi julekalender til bedsteforældreWally and Whiz kalender

En anderledes julekalender med premium vingummi fra Wally and Whiz. Du får en flot kalender der kan pynte med sine 24 skuffer, der hver indeholder to stykker håndlavet vingummier.

En flot og sød julekalender med de bedste ingredienser uden gluten, alkohol, laktose og animalske produkter.

Find kalenderen ved Kitchenone her

 

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar

Sending