65 populære julekalendere til kvinder

I julen skal der hygges, og hvorfor ikke forkæle med en pakkekalender til hende der kan være din partner, søster, bedstemor, veninde eller anden kvinde.

Du kan købe alverdens færdige pakkekalendere eller vælge at at lave din egen kalender. Der er fordele og ulemper ved begge typer, men den færdige kalender er en nem løsning der samtidig kan indeholde stort set alting.

Vi har fundet et udvalg af populære pakkekalendere der hitter både til hende og ham. Brug oversigten som den nemme og hurtige inspiration til at finde det rigtige i gave til hende i 2023.

Bedste pakkekalender til hende i 2023

Disse fire populære / bedste julekalendere til hende er populære indenfor beauty, noget til livsnyderen, den frække julekalender til hende og selvfølgelig noget lækkert til den søde tand.

Ingen produkter fundet

Det store udvalg af julekalendere 2023

Vinuniverset – Vin julekalender
kr. 895,00
HERBIE GIN – Adventskalender med Gin
kr. 250,00

Vælg blandt de færdige pakkekalendere til hende

Der findes rigtig mange julekalendere med en stor variation af forskellig indhold. De fleste beauty julekalendere er fremstillet til hende, men der kommer flere og flere kalendere der er velegnet som julekalendere til ham. Vælg ud fra hendes præferencer, hvor de typiske kalendere ofte dækker over dette indhold:

 • Det søde indhold: Chokolade julekalendere er den klassiske julekalender til børn og voksne, som nok var den første type julekalender med indhold frem for låger med tekst eller billede. I dag kan du købe mange forskellige typer med lakrids fra Bülow, økologisk chokolade fra Summerbird, veganske popcorn, Det udsøgte Wally & Whiz vingummi, Karamelleriets populære karamel julekalender, Jelly Belly Beans julekalender med det amerikanske slik og mange andre julekalendere til den søde tand. Udvalget er velegnet til de fleste unge som ældre mennesker.
 • Skønhedskalender: Matas julekalender, Body Shop julekalender, L’Oreal, Essie og mange andre fremstiller beauty julekalendere til kvinder. Nok den populæreste type at give i gave til kone, mor, veninde og andre der skal forkæles med beauty produkter. Udvalget er rigtig bredt, hvor du kan købe julekalender med neglelak, cremer, makeup eller de mange forskellige kalendere med forskellige beauty produkter til hår, hud og negle.
 • Te og kaffekalender: Hende der elsker sin daglige kop kaffe på kapselmaskinen, her kan du give den populære kaffe julekalender med kapsler. Du kan også give en give en af de mange andre typer med kaffe. Helt ligesom te-elskeren kan forkæles med det store udvalg af eksklusive som billige julekalendere med te.
 • Garn & syning: De senere år har budt på forskellige julekalendere til hobby brug. Her er broderi, syning eller garn julekalender blevet rigtig populær og bliver hurtigt udsolgt. Hvis du mangler en sød julegave til mor eller anden der elsker at strikke, kan denne type være helt perfekt.
 • Fræk julekalender: Søger du en anderledes pakkekalender til kæresten / partner, hvorfor så ikke en romantisk eller erotisk pakkekalender med voksenlegetøj og accessories. Sinful julekalenderen der kan købes i standard og premium model, er fremstillet til par af forskellig køn. Kalenderen kan sætte mere kolorit på december, hvis hun er med på legetøj.
 • Gin, rom eller vin: Til livsnyderen der elsker kvalitet, kan du give en af de mange forskellige jule- og adventskalendere med gin, rom, portvin, Unterberg eller måske rødvin. Udvalget er stort, og her gælder det selvfølgelig om at vælge det foretrukne spiritus.
 • Delikatesser: En færdig pakkekalender til hende kan også købes med delikatesser, hvilket dog dækker over mange forskellige ting. Du kan købe julekalender med Baily trøfler, en myslikalender, krydderier, delikatesser fra Bornholm, Chili Klaus, marmelade eller andet lækkert i gave til din veninde, bedstemor, kæreste eller andet.

Hjemmelavet julekalender til hende

I stedet for at købe en færdig pakkekalender, kan du vælge at lave din egen pakkekalender til hende. Fordelen ved at lave din egen kalender er, at du kan skabe en kalender med indhold af 24 ideer der passer perfekt til modtageren.

Ulempen ved en hjemmelavet kalender er, at det tager væsentlig længere tid at finde 24 kalendergaver og sørge for rigtig indpakning. En anden ulempe kan også være prisen, for 24 gaver kan ofte blive meget dyrere end købe en gin adventskalender til 250 kr.

Lav en gratis julekalender

Du kan lave en gratis julekalender, hvor indpakning dog nok koster. Indholdet kan dække over tjenester som massage, rengøring, tøjvask, havearbejde, morgenmad på sengen eller måske mere romantiske ting, hvis kalenderen er til din kæreste.

Kalendergave ideer

Hvis du skal lave en hjemmelavet julekalender, skal du have fundet 24 gaveideer. Som inspiration kan du bruge disse ideer:

 • Slik: Til den søde tand kan du købe hendes yndlingslakrids eller måske vingummi i supermarkedet. Skumfiduser, lakridspibe og andet kan købes enkeltvis, og er samtidig i en fornuftig pris i forhold til meget andet.
 • Chokolade: De fleste elsker chokolade, og det kan købes både i eksklusive som billige priser.
 • Håndcreme: En god og billig håndcreme er noget de fleste skal bruge gennem den kolde vinter, og de fleste kvinder sætter pris på en god creme.
 • Læbepomade: Læbepomade er et andet skønhedsprodukt der er perfekt til december og den kolde tid. Lipgloss er måske lige hende, hvilket også kan være godt bag en af de 24 låger.
 • Te: Hvis hun elsker en god te, kan noget nyt eller yndlings te være perfekt bag en eller flere låger.
 • Varme sokker: Hvis hun lider af kolde fødder, kan et par billige og varme sokker glæde i december.
 • Duftlys: Til en hyggelig aften kan duftlys glæde hende der elsker disse.
 • Garn/sy: Til hende der elsker at strikke, sy eller brodere kan du give noget til dette.
 • Spiritus: Hvis hun sætter pris på en god gin eller andet, kan du købe de små flasker med hendes yndlingsdrik.
 • Skønhedsprodukter: Balsam, shampoo eller cremer skal alle mennesker bruge.
 • Massageolie: Til weekenden kan du forkæle hende med massageolie og 30 minutters nakkemassage fra dig.
 • Pynt: Noget julepynt eller almindelig pynt til hjemmet.
 • Hjemmesko: Et par dejlige hjemmesko kan holde fødderne varme i december.

Adventskalender?

Som alternativ til julekalenderen med 24 låger, kan du give en af de mange forskellige adventskalendere med indhold der dækker de 4 adventssøndage.

Du kan købe adventskalendere med spiritus, vingummi, chokolade, vin og meget andet. Fordelen ved adventskalendere frem for julekalendere er en lavere pris. Samtidig er indholdet ofte større end tingene i en julekalender.

På engelsk hedder en julekalender ”advent calendar”. Og i dag bruges ordet adventskalender ofte også om julekalendere, hvilket er lidt misvisende.

Pris for pakkekalendere?

Hvad koster en pakkekalender til voksne? Prisen er typisk fra 300 – 1000 kr. hvor du dog kan finde billigere som dyre kalendere.

Se også dette...

køb færdig pakkekalender til ham
Gaver

40 populære julekalendere til mænd

Man bliver aldrig for gammel til en pakkekalender. Og derfor kan du også købe et stort udvalg af forskellige julekalendere til børn og voksne. Hvis