Pakkekalender til hende

Hvis du skal overraske den unge eller ældre kvinde med noget forkælelse til jul, er adventsgaver eller en pakkekalender til hende en af de traditionelle og hyggelige ting som vi glæder hinanden med.

Vi har fundet et udvalg af forskellige populære julekalendere til kvinder og piger i alle aldre. Det kan gøre arbejdet både nemt og hurtigt for dig, da du får det nemme overblik, så du kan tage udgangspunkt til at finde den helt rigtige type i gave.

Brug en af de nedenstående modeller til at glæde din kone, kæreste, mor, datter, teenager, veninde eller anden unge, modne som ældre kvinde med.

 

Giv hende den skønne julekalender fra BodyShopBodyshop julekalender

The Body Shop kommer med deres nye kalender, der dækker over tre forskellige udgaver fra 425 til 995,- kr.

Her er den billigste Body Shop julekalender velegnet til især de unge piger og damer, hvor de andre modeller i The Enchanted serien er til de mere modne kvinder.

 

 

Giv den eksklusive Rom julekalender fra SmageklubbenRom kalender fra Smageklubben

Hvis du vil forkæle hende med eksklusiv rom, kan du give hende rom julekalenderen fra Smageklubben. Kalenderen kommer til en høj pris, men giver dig også indhold af 24 x 100 ml. flasker med premium rom.

En eksklusiv julekalender der også findes som gin julekalender. Indpakningen består af gaveæsker med fire flasker i hver æske.

 

 

Giv hende den udsøgte te julekalenderJulekalender med te

The English Teashop giver dig denne julekalender med forskellige økologiske te-blandinger i små poser.

Kalenderen der bygger på Fair Trade, fokus på CO2 m.m. kan være en kalender der giver hende en ny lækker te hver morgen, hvilket måske er den helt rigtige start på de mørke og måske kolde december dage.

 

 

Køb den erotiske julekalender fra SinfulDen frække Sinful julekalender

Hvis du vil give den frække julekalender, er den populære kalender fra Sinful med voksenlegetøj, måske den helt rigtige kalender til hende.

Sinful kalenderen indeholder forskellig legetøj og accessories til at skabe mere sjov liv i soveværelset, og kan være den perfekte ting til hende, der gerne vil prøve legetøjet til voksne.

 

 

Køb en beautykalender til hendeHOTmakeup beauty kalender

Der findes mange forskellige skønhedskalendere, hvor denne Hotmakeup julekalender kan være den søde tanke til hende.

Kalenderen indeholder 24 låger med forskellig kosmetik og tilbehør som bronzing oil, øjenskygge, neglelak, pensel, læbestift med mere.

 

 

Giv den sukkerfri chokolade julekalenderChokolade julekalender uden sukker

Aalborg Chokoladen fremstiller udsøgt håndlavet chokolade ud fra opskrifter der er gået i arv fra et af Aalborgs fineste konditorier. Og de laver også forskellige chokolade julekalendere, hvor denne kommer uden sukker.

Kalenderen indeholder 24 stk chokolader der er fremstillet uden brug af sukker.

 

 

Køb en skønhedskalender til kvinderNicehair julekalender

En anden type pakkekalender til hende indenfor skønhed, kan være denne Nicehair udgave. Kalenderen kommer med 24 gaver der består af forskellige accessories, hår- og hudpleje.

Kalenderen kommer med et blandet udvalg indenfor skønhed, hvor du finder mærker som Clinique, Dermalogica, Moroccanoil m.m.

 

 

Giv kaffe julekalender i gaveThe Brew Company kaffe julekalender

Hvis du søger en julekalender til din mor, bedstemor, veninde eller anden der nyder en daglig kop kaffe, kan du give denne fra The Brew Company.

Kalenderen kommer med udsøgte aromaer der giver hende to kopper daglige kaffe. Det kan være det helt perfekte til den gode start om morgenen i december.

 

 

Køb den eksklusive lakridskalender til julJohan Bülow julekalender

Johan Bülow er kendt for deres høje kvalitet i lakrids. Hvis du kender en person eller par der elsker det høje kvalitets lakrids, kan du give denne/dem julekalenderen fra Johan Bülow.

Kalenderen kommer med en blanding af lakrids og chokolade bag de 24 låger, hvor du finder to stykker lækkerier bag hver låge.

 

 

Køb Karamelleriet julekalender til parKaramelleriet julekalender

Hvis du vil give en anderledes julekalender med søde ting i den udsøgte kvalitet, kan du overveje denne kalender med udsøgte håndlavet gourmet karameller.

Karamelleriet er kendt for deres høje kvalitet indenfor karameller. Og hvorfor ikke forkæle hende der elsker udsøgt slik, med denne julekalender?

 

 

Køb den udsøgte marcipan og chokolade julekalenderLuksus marcipan chokolade

Chokolade julekalender er en klassisk ting at give til unge som ældre, hvor udvalget er temmelig stort. En af mulighederne kan være denne julekalender med kvalitets marcipan og chokolade.

Kalenderen kommer i indpakning med 24 stykker håndlavet chokolade med håndskrevne tal til at dække fra 1 december til juleaften.

 

 

Giv en Maybelline julekalender til den unge dameMaybelline Countdown Advent Calendar

Fra Maybelline får du denne Countdown beauty julekalender. En af de forskellige skønheds ideer indenfor pakkekalendere.

Kalenderen kommer med forskellige favoritter indenfor Maybelline kollektionerne, hvor du finder Baby Lips, Color Sensational Læbestift, Lash Sensational mascara m.m. i udvalget af tolv forskellige produkter.

 

 

Giv den udsøgte vingummi julekalender til bedsteforældreWally and Whiz kalender

En anderledes julekalender med premium vingummi fra Wally and Whiz. Du får en flot kalender der kan pynte med sine 24 skuffer, der hver indeholder to stykker håndlavet vingummier.

En flot og sød julekalender med de bedste ingredienser uden gluten, alkohol, laktose og animalske produkter.

 

 

Giv hende den sjove pakkekalender med lækkerierKalender med lækkerier

En pakkekalender med forskellige lækkerier der er målrettet til kvinder.

Kalenderen indeholder et bredt sortiment af forskellige ting som slik, chokolade, vin, juleting og meget andet. Måske den perfekte overraskelse til mor, kone, søster, veninde eller anden person.

 

 

forkæl hende med en beauty julekalenderLookfantastic julekalender

Der findes mange forskellige beauty julekalendere i lige så forskellige prisklasser. Og i det store udvalg finder skønhedskalenderen fra den engelske forhandler Lookfantastic.

Kalenderen kommer med forskellige produkter fra Elemis, Rituals og Morphe. De forskellige beauty produkter gemmer sig bag de i alt 25 låger.

 

 

overrask kæresten med den erotiske pakkekalenderOrion erotisk julekalender

Erotisk pakkekalender til par eller singler der indeholder 24 forskellige frække ting til det romantiske liv.

Orion Luxurious Advent Calendar 2019 indeholder voksenlegetøj og ting til massage. Helt ligesom de andre populære frække kalendere til kæresten, skal du nok kun give denne type, hvis du er sikker på at hun er til dette.

 

 

giv julekalender med neglelak til pigenJulekalender neglelak

Til pigen eller kvinden der elsker at pynte negle, kan du give denne lille julekalender med forskellig neglelak og udstyr.

Technic Nail Care Advent Calendar indeholder 18 stk neglelak, sølv dekorperler, sort dekorperler, neglebåndsskub og en neglebåndskniv.

 

 

overrask med den sjove harry potter figurer pakkekalenderFunko Pop Harry Potter

Overrask pigen der elsker Harry potter, med denne sjove kalender der indeholder 24 vinylfigurer fra Harry Potter universet.

Kalenderen af pap er et officielt licenseret produkt med figurer i Pocket Pop størrelse. Kalenderen er ikke egnet til børn under 3 år, men virker fint som den sjove julekalender til alle andre.

 

 

giv hende den populære Matas pakkekalenderMatas pakkekalender

Matas julekalender helt ligesom BodyShop og andre, kommer i 3 forskellige udgaver/priser.

Du finder Classic, Nature og Luksus indenfor Matas julekalendere i 2019. Prisen er 600 kr. for den billigste, 800 kr. for Nature kalenderen og 1000 kr. for luksus modellen.

 

 

giv en gin julekalender til hende eller hamGin julekalender 2019 fra Mac Y

Hvis du søger en julekalender til hende der nyder udsøgt spiritus, hvorfor så ikke overraske hende med denne Gin julekalender fra Mac Y. Du får 24 nøje udvalgte gin, der kommer i rør med 2 cl. Indhold i hver. På Mac Y’s hjemmeside kan hun finde information om hver af dagens gin. En god og anderledes julekalender kan der glæde i december måned, hvor alternativerne kan være whisky eller måske rom julekalender fra Mac Y.

 

 

overrask med den udsøgte chokolade julekalender til hendeLakridseriet julekalender med PR chokolade

By PR chokolade julekalender fra Lakridseriet kan være den udsøgte julekalender til den søde tand. Du får en kalender i en flot sort æske der indeholder forskellige PR chokolade lækkerier. Kalenderen koster lige omkring 200 kr. og kan bruges til den unge som ældre dame.

 

 

overrask hende med en hækle & strikjulekalenderPony julekalender til hækling og strikning

En julekalender fra Pony 2019 til hende der elsker at sysle med at strikke og hækle.

Pony julekalender til lige under 400 kr. dækker over låger med forskellige ting i en høj kvalitet og værdi. Måske årets gode julekalender til mor, bedstemor, veninde eller anden.

 

 

giv mor en julekalender med sytilbehørHemline julekalender med sytilbehør

En anden mulighed kan være den populære sytilbehør julekalender fra Hemline.

En god julekalender til hende der ønsker at komme i gang med at sy, som den er velegnet til den øvet kvinde. Bag hver låg finder du forskellige sytibehør og beskrivelse af dagens pakke.

 

 

giv hende den udsøgte julekalender fra LakridsfabrikkenLakridsfabrikken i Ramlösa julekalender

Lakris julekalender til voksne fra Lakrisfabrikken i Ramlösa. Du får en slikjulekalender med premium lakrids i sødt, salt, supersalt, safran,chili m.m. smag. 720 gram lakrids fordelt over de 24 låger.

Hvis du søger en anderledes julekalender til den søde tand, kan denne på højde med Bülow lakridskalenderen måske være det helt rigtige til hende.

 

 

køb den klassiske magasin julekalenderØkologisk gourmet te-julekalender

Køb den populære økologiske gourmet te eller kaffe julekalender fra Magasin.

Med te kalenderen får du 24 skuffer der dækker over økologiske te brave og dåser som indhold. Indholdet af udsøgt te er fra Nute og T-Town. Overrask din bedstemor, kone, veninde, søster eller andet med 450 gram te i julekalenderen.

 

 

giv hende den populære Pukka kalender til jul24 Pukka tebreve julekalender

En anden te julekalenderen til mor, kæreste eller andet, kan være denne julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Det populære Pukka te er noget som mange nyder at drikke, og det gør sig selvfølgelig også gældende gennem december måned. Indholdet dækker over forskellige ting som Revitalise, relax, mint refresh, love, original chai, vanilla chai mm.

 

 

køb en Mac Y julekalender med romRom julekalender fra Mac Y

Til hende der elsker at nyde en udsøgt rom, kan denne rom julekalender fra Mac Y måske være den gode overraskelse.

Julekalender indeholder 24 glasrør med 2 cl. indhold, der dækker over forskellige rom varianter fra Mac Y’s importeret kvalitets rom.

 

 

køb den sjove bade bombe julekalender til hendeBomb Cosmetic Bath Bomb kalender

Julekalender fra Bomb Cosmetics der indeholder forskellige lækkerier til badet. Du får en julekalender med 24 låger der byder på bath bombs, sæbe, håndcreme, og skrubbecreme til at nyde julens travle stunder med lidt velvære.

En anderledes og sjov gaveide til den unge som modne kvinder der skal overraskes med en julekalender.

 

 

giv hende biotherm beauty julekalenderBiotherm julekalender

Beauty julekalender fra Biotherm med forskellige populære produkter fra kollektionerne.

Julekalenderen er velegnet til både mænd som kvinder, hvor hudpleje produkterne logisk nok kan gøre undvære både for hans og hendes hud.

 

 

Lav din egen julekalender til hende?

Hvis du vil lave den hjemmelavede pakkekalender til hende, så skal du selvfølgelig finde på 24 kalendergaver til hende og den rigtige indpakning. Her kan du vælge forskellige måder/typer af kalendere alt afhængig af modtager.

Lav en gratis kalender til kæresten med søde tjenester, kærlighedsbreve eller andet til hver af de 24 juledage i december. Helt ligesom du kan vælge at finde 24 ting af symbolsk betydning, som kan ligge indenfor gratis eller næsten gratis ting. Du kan også vælge at købe 24 ting eller kombinerer. Vi har fundet et udvalg af forskellige pakkeideer til kalenderen, som du kan bruge til inspiration, når du skal have fundet på pakker til hendes julekalender – Du kan med fordel finde tilbud på Black Friday og lignede tilbuds tiltag.

 

Kalendergave ideer til hende

Ideerne her kommer i vidt forskellige priser og typer.

 • Chokolade er altid lækkert, og kommer i alverdens priser og kvaliteter
 • Slik hvis hun er til den søde tand
 • Et gavekort med tjeneste fra dig, der kan være fodmassage, rygmassage m.m. til at være bag flere at kalenderens låger
 • Gavekort med ydelser til rengøring, støvsugning, tøjvask m.m.
 • Gavekort til de mere frække ting med din partner
 • Massageolie til at kombinerer med gavekortet der byder på tjeneste af dig
 • En anden ”gratis” ting kan være en kærestemiddag i hjemmet
 • Neglelak eller lipgloss til teenagepigen eller den voksne kvinde
 • Kvalitets Te eller kaffe alt afhængig af smag
 • Skønhedsprodukter som hun bruger i hverdagen. Her kan det være balsam, håndcreme, shampoo m.m.
 • Biograftur til en af weekendens låger
 • De frække ting til soveværelset som kan være legetøj eller tjenester fra dig
 • Besøg et kunstmuseum eller andet attraktion der byder på en oplevelse
 • Varme strømper/sokker til den kolde tid
 • Strikke/sy tilbehør hvis hun elsker at stresse af med denne hobby
 • Handsker til det kolde julemåned
 • Halstørklæde/scarf
 • Morgenmad på sengen fra dig i weekenden kan være en dejlig oplevelse hvor hun kan sove længe
 • En varm og smart hue
 • Læbepomade til frost og det tørre vejr
 • Oplevelser hvad end de er gratis eller dyre. Her kan der være wellness, velvære, kultur eller ophold
 • Ting til hjemmet som du ved at hun vil elske
 • Cover til hendes smartphone kan måske være noget hun vil elske
 • Hjemmesko til at holde fødderne varme er noget, som de fleste sætter pris på
 • Duftlys til en hyggelig aften
 • Skøjtetur i skøjtehal eller udendørs hvis det er muligt. En forholdsvis gratis og sjov oplevelse med andre

 

Adventskalender som alternativ

Julekalender eller adventskalender? Til hende der ønsker mindre men bedre, kan en adventskalender måske være det gode alternativ. Fire gaver til hver adventssøndag kan laves selv ved at finde 4 lidt større ting som hun vil sætte pris på. Eller du kan vælge at købe en af de populære adventskalendere med f.eks. spiritus.

Hvis hun sætter pris på kvalitets gin eller rom, hvorfor så ikke give hende en af disse?

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar