Vælg støvler til børn

Uanset hvilke sko der er tale om, så er det aldrig let når det kommer til børn. Sko til børn er både dyre, de skal skiftes ud hurtigt, og så er der et hav af forskellige sko til forskellige formål – og de er desværre alle sammen nødvendige.

Støvler er dog noget af det vigtigste i den lille garderobe der tilhører dine børn. Støvler har en helt fantastisk formål, hvilket er at holde fødderne varme om vinteren, så dine børn ikke bliver syge. Hvis ikke dine børn har støvler, så bør du få købt nogen så du og dine børn er klar til vinteren.

Det kan nemlig ikke siges nok, at det er træls både for dine børn, men også for dig når de kære er syge. At ringe ind til arbejdet og fortælle dine børn er blevet syge så du er nødt til at blive hjemme, er ikke det sjoveste i verden – specielt ikke hvis det både er hvert eneste forår og efterår. Det er netop dette som støvler til dine børn kan få dig til at undgå.

Så nu skal vi bare have valgt de rigtige ud af de mange forskellige der findes.

Type af støvler

Uanset om det er til børn eller ej, så findes der fire typer støvler som vi skal tage et kig på. Ingen siger at du skal købe et par af hver type, men det er dog til at du kan vurdere hvilken type støvler der er nødvendigt for dine børn.

Snestøvler

Her er de som skal på når i skal ud og kælke. Snestøvler er specialudarbejdet til at kunne give modstand til vanvittige kuldetemperaturer som vi har når der er sne. Støvlerne kendetegnes blandt andet ved at være nogle af de tungeste former for støvler der findes, hvilket samtidig også er med til at gøre dem de mest skridsikre støvler til børn. Så er der mindre chance for at junior glider på isen også.

Læderstøvler

Støvler af læder ved du allerede nok godt selv, at de er muligvis de pæneste og så har de også den længste holdbarhed. Støver af læder til børn er oftest 100% vandtætte, og hvis ikke de er det, så kan de selvfølgelig imprægneres, samtidig med at de kan behandles med læderfedt. Dette vil holde både sne og slud ude af dine børns støvler

Vintergummistøvler

En avanceret gummistøvle kan vi også kalde det. Vintergummistøvler er nemlig bare gummistøvler med noget lækkert uldent for. Disse støvler har so regel en eller anden form for lukning, modsat originale gummistøvler. Dette er typisk noget snørebånd eller velcro der er i toppen af støvlerne. Disse støvler er ofte integreret med en rigtig tyk sål, der i perfekt samarbejde med foret og resten af støvlerne sørger for at kulden ganske let forbliver ude.

Vintergummistøvler kan med fordel også bruges på regnvejrsdage i foråret og efteråret, lige såvel som dage med sne. Den eneste ulempe ved vintergummistøvler er, at de sidder ofte løse. Dette skyldes at lukningen sker så højt oppe på benet, som gør at der ikke rigtig er noget end støvlernes pasningsform til at holde foden i støvlen.

TEX støvler

TEX støvler er støvler der har en TEX membran. Med andre ord, så de støvler der har denne membran, er med garanti 100% vandtætte. Disse støvler er rigtig fornuftige hvis dine børn let får svedige fødder, da våde fødder meget hurtigt bliver kolde – og bliver de først kolde, så er det helt skidt.

Disse støvler finder du ved at se de hedder noget med TEX, et eller andet sted. Det kan også være at det stå på støvlerne. Hvis bare du ser de tre bogstaver stå lige efter hinanden når du kigger på støvler til dine børn, så er du sikret (TEX). Sikret på at de er vandtætte.

De ter en fordel at købe nogle støvler der sidder rigtig godt på dine børn (selvfølgelig), men undlad at tænke på at købe støvler med nogle ekstra centimeter så dit barn kan vokse i dem og du ikke skal købe nogle nye igen næste vinter. Én ting er at dit barn helst ikke må glide i støvlerne da det muligvis er glad nok udenfor i forvejen, en anden ting er at du skal kende fødderne først. Hvis du eksempelvis køber nogle vintergummistøvler og dine børn sveder let og meget ved deres fødder, så skal du have fat i TEX støvler.

Se også dette...

find jeans efter din form
Mode

Find jeans efter din form

Mange kvinder, muligvis også dig, går virkelig meget op i hvordan vores bagparti ser ud i de jeans vi går i. Vi ved alle sammen