De populære julekalendere til børn & voksne

Julen er en hyggelig afslutning på året der gik. Og her skal der selvfølgelig hygges med de mange traditioner, hvor en pakkekalender er noget for både små og store.

At stå op om morgenen og spændt åbne en låge hver dag gennem december, er noget alle børn ser frem til. Og hvorfor ikke også som voksen, hvor du kan blive forkælet med chokolade, rom eller andet efter endt skole eller arbejdsdag.

Du kan heldigvis købe mange forskellige, færdige pakkekalendere til voksne og børn. Derfor har vi fundet de populære kalendere i udvalget her. Brug inspirationen til hurtigt og nemt at finde den rigtige pakkekalender til ham eller hende i 2023.

Populære pakkekalendere til børn i 2023

Der findes mange forskellige julekalendere med legetøj, slik eller andet sjov indhold. Her er en julekalender med legetøj ofte de bedste julekalendere til de små. Helt ligesom de klassiske chokolade, Kinder, Haribo, Toms og andre kalendere med sødt indhold der kan købes i de fleste supermarkeder, er populære.

Disse 8 julekalendere fra Lego, Schleich, Ramasjang m.m. er sikre hit til børn der elsker legetøj eller forskellige kendte temaer.

L.O.L. Surprise! julekalender
Original price was: kr. 299,95.Current price is: kr. 149,95.
Frii of Norway – Penalhus – Best Friends
kr. 80,00

Hele udvalget af julekalendere til børn

L.O.L. Surprise! julekalender
Original price was: kr. 299,95.Current price is: kr. 149,95.
Paw Patrol julekalender 2022
Original price was: kr. 249,95.Current price is: kr. 120,00.
Cocomelon julekalender
Original price was: kr. 269,95.Current price is: kr. 134,95.
Frii of Norway – Penalhus – Best Friends
kr. 80,00
Schleich – Farm World – Julekalender (98643)
kr. 255,00
Guardians of the Galaxy julekalender 2022 – 76231 – LEGO Super Heroes
Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 249,00.
Wild Life – julekalender – Schleich
Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 249,00.
Farm World – julekalender – Schleich
Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 249,00.
Julekalender – PL70778 – PLAYMOBIL Novelmore
Original price was: kr. 399,00.Current price is: kr. 349,00.
Police Diving Mission julekalender – PL70776 – PLAYMOBIL City Action
Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 229,00.
Julekalender – PL70574 – PLAYMOBIL Back to the future
Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 249,00.
Julekalender “Skattejagt i Piratbugten” – PL70322 – PLAYMOBIL Christmas
Original price was: kr. 249,00.Current price is: kr. 199,00.
Harry Potter Julekalender
kr. 195,00
2021 Julekalender – 76390 – LEGO Harry Potter
Original price was: kr. 269,00.Current price is: kr. 249,00.

Lego julekalender med Star Wars, Lego Friends og Harry Potter bliver nyudgivet hvert år. Disse kalendere er klassiske bestsellers til drenge og piger der elsker det klassiske legetøj.

Schleich heste julekalender er nok den populæreste julekalender blandt dem alle. Julekalenderen med det tyske legetøj i heste tema er især et hit til piger, og bliver solgt rigtig meget hvert år. Men også de andre julekalendere med Wild Life eller bondegårdstema er populære.

Til piger er Barbie klassisk legetøj der har eksisteret stort set for evigt. Det samme kan man sige om Barbie julekalenderen, der har været udgivet i rigtig mange år. I dag kan du dog finde flere forskellige modeller, der alle indeholder en 1 dukke under lågen den 1 december, og de andre låger dækker over forskellige accessories og tøj.

Playmobil julekalendere kommer også med mange forskellige temaer, helt ligesom Schleich eller Lego. Velegnet til drengen eller pigen der foretrækker Playmobil frem for Lego.

Gurli Gris julekalender, Frost, Cars, Harry Potter, Paw Patrol, Baby Born eller de nyere julekalendere med Minecraft, slim eller Roblox er også sikre hit til børn der elsker temaet.

Populære pakkekalendere voksne 2022

Til voksne kan du i dag købe noget til stort set enhver smag. Summerbird julekalender med det økologiske chokolade er et sikker hit til mor, bedstefar, din kone eller anden. Chokolade julekalenderen kan købes både som skuffejulekalender og almindelig julekalender med låger.

Andre populære julekalendere til mænd og kvinder er modeller med gin, rom, specialiteter m.m. fra førende producenter, bryghuse og grossister i Danmark.

Ingen produkter fundet

Hele udvalget af julekalendere til voksne

Vinuniverset – Vin julekalender
kr. 895,00
HERBIE GIN – Adventskalender med Gin
kr. 250,00
Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender – Sort
Original price was: kr. 995,00.Current price is: kr. 747,00.
Origins 12 Beauty & Body Holiday Favorites (Limited Edition)
Original price was: kr. 695,00.Current price is: kr. 522,00.

Forkæl din kæreste, far, datter, bedsteforældre eller andre med noget lækkert til jul. Det kan være både en eksklusiv som billig julekalender med te, kaffe, skønhed, lakrids, vin eller måske noget hobby baseret.

Pakkekalendere med delikatesser kan købes i et bredt udvalg. Du kan købe kalendere med italienske specialiteter, marmelade julekalender, økologisk myslikalender, Bailey trøfler eller forskellige bornholmske specialiteter.

Julekalendere med skønhed fra Matas, The Body Shop og andre, er populære julekalendere til kvinder. Her kan du købe et varieret udvalg med enten hudpleje, makeup, neglelak eller beauty kalendere med forskellig indhold. Der findes dog også beauty julekalendere til mænd, hvor du f.eks. kan købe en julekalender med skægolie til manden der elsker sit fuldskæg.

Til hobby kan du købe julekalender med garn, syning, broderi, puslespil eller udvalget af forskellige samlesæt primært med biler. Til ham eller hende der elsker at sysle, kan en af de julekalendere være det helt perfekte.

En julekalender med søde ting er som regel et hit til de fleste mennesker. Her kan du vælge meget forskellig som chokolade, lakrids, karameller, vingummi og andet forkælelse til den søde tand.

Til livsnyderen der elsker en god gin, rom, cognac, portvin eller måske whisky, kan du købe forskellige typer julekalendere med spiritus bag de 24 låger i december.

En kaffejulekalender er også et hit, hvor Magasin kaffe julekalenderen er en bestseller. Men også kaffekapsel julekalenderen bliver ofte solgt til ham eller hende der elsker sin kapselmaskine.

Til kæresten kan den populære, frække julekalender med voksenlegetøj måske være perfekt til et mere romantisk december måned. Sinful julekalenderen er et hit, der ofte bliver udsolgt. Du kan dog også købe andre kalendere med frækt indhold. Disse julekalendere er ofte designet til par mellem mand og kvinde.

Lav din egen julekalender

Der findes mange færdige pakkekalendere som den nemme og hurtige måde at finde en kalender. Men du kan også vælge at lave en hjemmelavet pakkekalender med det helt rigtige indhold.

Hvis du laver din egen julekalender, så er den store fordel, at du kan vælge det helt rigtige indhold til modtageren. En hjemmelavet kalender tager dog længere tid end købe den færdige julekalender med legetøj, spiritus eller andet.

Du skal finde 24 kalendergaver der passer til modtageren. Det er både tidskrævende, men ofte også dyrere end en færdig julekalender.

Til børn kan du med fordel købe en samlet pakke med legetøj, der kan deles op i flere kalendergaver. Det sparer en del penge, og barnet får samtidig noget sjovt legetøj som han eller hun kan lide.

Til voksne kan du med fordel vælge billige ting i hverdagene. Disse ting behøver ikke nødvendigvis være dårlige, for du kan f.eks. købe hans eller hendes favorit slik der kan være lækkert efter endt arbejdsdag.

En hjemmelavet julekalender kan også laves gratis, hvor du kan forkæle kæresten med 24 tjenester både indenfor det romantiske som det praktiske.

Kalendergaver ideer til voksne

Alt kan gives som kalendergave, hvilket selvfølgelig afhænger af modtagerens temperament, lyst og interesser. Disse ting dækker bredt og kan bruges som inspiration:

  • Slik: Giv ham eller hende noget yndlingsslik bag kalenderens låger. Haribo, lakridspibe, skumbananer, chokolade, lakrids eller andet som er favoritter, er alt sammen noget der kan hygge en mørk december eftermiddag.
  • Delikatesser: Krydderier, olier, kager og andet kan også være lækkert og samtidig ofte købes billigt. Det skal selvfølgelig kunne holde sig.
  • Spiritus: Små flasker spiritus kan være det gode alternativ til en færdig rom eller gin julekalender.
  • Øl: Køb en færdig julekalender kasse med låger til at fylde øl i. og du har den perfekte øl julekalender til manden eller kvinden. Sodavand eller andet kan selvfølgelig også bruges.
  • Kaffe & te: Til kaffe eller te elskeren kan du købe den rigtige type som han/hun elsker.
  • Frække ting: Hvis du overvejer at give noget frækt til din partner/kæreste, kan du kombinerer med noget romantisk i form af gratis tjenester og legetøj der giver mere damp i soveværelset.
  • Personlig pleje: Ting til den personlige pleje som hudpleje, neglelak, hårbørste, barbergrej og andet er noget alle skal bruge.
  • Julepynt: Hvis han eller hun elsker julen, kan pynt til hjemmet måske være rigtig bag forskellige låger i kalenderen.

Overrask kæresten

Hvis du vil gøre julen mere romantisk med din partner, kan du overraske med en fræk eller romantisk julekalender. Du kan give en fræk julekalender med legetøj eller de noget billigere og almindelige julekalender med låger, hvor i som par får forskellige romantiske ideer til julen.

Se også dette...

køb færdig pakkekalender til ham
Gaver

40 populære julekalendere til mænd

Man bliver aldrig for gammel til en pakkekalender. Og derfor kan du også købe et stort udvalg af forskellige julekalendere til børn og voksne. Hvis

find ideer til pakkekalender til hende
Gaver

65 populære julekalendere til kvinder

I julen skal der hygges, og hvorfor ikke forkæle med en pakkekalender til hende der kan være din partner, søster, bedstemor, veninde eller anden kvinde.