Find jeans efter din form

Mange kvinder, muligvis også dig, går virkelig meget op i hvordan vores bagparti ser ud i de jeans vi går i.

Vi ved alle sammen godt, at jeans kan være essensen af en rigtig god bagdel. Det er bare ikke alle jeans der hverken er lige så behagelige eller som lavet på samme måde eller med samme formål. Uden noget kendskab til jeans, så kan det være svært at finde det helt rigtige par, som bare passer din flotte stænger til topkarakter.

Find jeans efter din form, som du finder tips til hvordan her.

Hvilke ben har du?

Der findes mange forskellige slags jeans. Der findes nærmest lige så mange jeans som der findes forskellige typer underkroppe. Her er der fokus på benene og hvordan de ser ud, til dels uden sammenhæng med overkroppen.

Først og fremmest skal du identificere dine egne ben, hvorefter du har lettere ved at finde de rigtige jeans. Det handler nemlig om form, og det kommer vi nærmere på nu.

Lille bagdel

Hvis du har en meget flad bagdel, som altså ikke er en ”bubble-butt”, selvom du måske bilder dig det selv ind engang i mellem at det er, så bør du købe jeans med lidt posede lommer. Det kan med stor fordel være jeans med en lap som du kan lukke med en knap.

Lille bagdel = lap med knap.

Det giver lidt ekstra fylde på bagen, hvilket udligner det du måske ikke helt har, og gør derfor en rigtig stor forskel når du ser dig i spejlet.

Stor bagdel

Har du derimod en stor bagdel, vil du nok gerne undgå at skabe så meget opmærksomhed på den som muligt. Dette gør du ved, helt modsat hvis du har en lille bagdel, at gå i jeans med den her fyldige lomme med en lappe du kan lukke. Der må ikke være nogen store logoer, glimmer eller pynt af en eller anden form, da dette vil trække opmærksomhed – hvilket vi ikke ønsker. Faktisk, så skal disse jeans faktisk være så ”kedelige” på bagdelen som overhovedet muligt, for din store bagdel har slet ikke brug for alt muligt for at se godt ud, det klarer den nemlig helt fint selv.

Korte ben

Det er faktisk ikke fordi der findes nogle jeans der er helt perfekte til dig med korte ben. Men … De jeans der nu gør mest positivt for dig, er jeans som er højtaljede. Højtaljede jeans får nemlig dine ben til at se lidt længere ud. Du kan også hoppe i et par højhælede sko, eller endda kombinere skoene med et par højtaljede.

Lange ben

Lange flotte ben skal vises frem. Det er noget de fleste hunkøn godt kunne tænke sig. Her bør du se efter ”skinny jeans” da de sidder tæt om dine lange flotte ben. Der skal nemlig helst ikke være mange folder eller krøl på dem, da det skaber en vis ujævnhed til dine flotte lange ben. Modsat de med korte ben, bør du gå i flade sko, da det ofte kan se lidt vulgært ud med lange ben og så at de lige bliver lidt længere med skoene.

Runde hofter

Har du lidt fyldige hofter, så skal du ikke være ked af det. Runde hofter er faktisk noget der kan starte en gnist hos de fleste mænd, rent biologisk. Uanset, så bør du her finde jeans der har en lav talje. Men du ved sikkert allerede nu, at du nok ikke kan få lov til at sidde på hug eller bukke dig, før nogen propper en femkrone mellem din bagdels kavalergang. Derfor bør du kombinere de lavtaljede jeans med en lang bluse der går ned over – så er du helgarderet og ”Good to go”.

Mavedeller

Hvis du går med lavtaljede jeans mens du har lidt ekstra på mavsen, så får du bollehåndtag meget let. Du skal samtidig ikke finde nogle højtaljede jeans, men i stedet nogle midt i mellem. Her skal blusen også hjælpe dig. Find en lang bluse i mørke nuancer.

Lårbasser

Hvis du har lidt fyldige lår som gør det udfordrende for dig at finde noget der passer om livet, så skal du finde bukser med stretch. Her er det igen mørke nuancer der er din hjælpsomme højre hånd, og så bør du undgå det slidte udseende – som nu ellers er så moderne. Men det vil bare ikke være moderne på dig.

Nu ved du lidt om de forskellige former jeans har. Men husk på, at du heller ikke må gå på kompromis med følelsen. Du skal kunne holde ud at have dem på, og så kommer udseende i næste række.

Se også dette...

køb blå festkjoler i feminine styles
Mode

Flotte blå kjoler til fest

blå festkjoler er perfekt til både forår, efterår og vinteren. De lækre blå farve passer til de fleste anledninger, hvor det selvfølgelig gælder om at