L.O.L. julekalender

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Julen er en hyggelig tid, hvor især julegaverne er det store samtale emne, jo tættere vi kommer på årstiden. Men også julekalender på tv som kalenderen i fysisk form er noget, som rigtig mange børn ser frem til. Og her er julekalendere til børn i form af de mange mulighederne indenfor slik og legetøj noget, som du skal have styr på før gaverne og andet.

En L.O.L. julekalender i 2018 kan være det helt rigtige, hvis pigen du søger julekalender til, er vild med dette univers.

Her finder du det mest nødvendige information om årets kalender i 2019.

 

Hvad er L.O.L. julekalender?

Med L.O.L. kalenderen får du en legetøj julekalender på højde med de andre muligheder som Playmobil, Lego, Frozen, Barbie, Paw Patrol, Hatchimals m.m. der indeholder små plastik ting indenfor det respektive legetøjs univers.

Her er denne julekalender indenfor det franske L.O.L. univers, hvor du får en julekalender med 25 låger.

 

Kommer julekalender med en dukke?

Ja, julekalenderen kommer med 1 dukke. Låge nr 1 gemmer på dukken.

 

Hvad indeholder L.O.L. kalenderen?

Giv pigen den sjove kalender med dukker

Som fortalt, får du en dukke med kalenderen bag den første låge til 1 december. De andre 24 låger gemmer på forskellige fashion overraskelser som tøj m.m. til dukken.

Specifikationer

  • Velegnet fra 4+ år
  • Mål 30,5 x 35,9 x 5,7 cm
  • Pris 349,- kr. – Ved Eurotoys her

 

Alternativer?

Du kan også vælge at give en Lego julekalender hvis pigen elsker f.eks. Lego Friends. Helt ligesom den nyere Hatchimals julekalender måske kan være den lækre ting, som skal åbnes hver morgen i december inden børnehave eller skolen venter.

Du finder mange gode alternativer, hvor du kan se vores udvalg af de mest populære pakkekalender til børn og voksne her på siden.

Gav indholdet dig svaret?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Skriv en kommentar