Opbevaring af legetøj

Hvis du har en lille dreng eller pige, så kender du nok også til problemet med, at der ligger legetøj stort set overalt. Her er børneværelset selvfølgelig stedet hvor der burde være mest legetøj, men de små vil gerne være det samme sted som andre, og derfor er stuen ofte legeværelse nummer 1 for ham, hende eller dem.

Opbevaring af legetøj er en nødvendighed for at holde styr på rodet, hvor det ikke kun gør sig gældende på børneværelset men måske også stuen. Legetøjsopbevaring i form af møbler, kasser, kurve, poser og andet, finder du rigtige mange steder. Ikea, Kvickly, Bilka, Jysk og de mange online butikker, giver dig et hav af muligheder og måske endda virker lidt uoverskueligt?

 

Opbevaring af legetøj

Smart opbevaring til legetøj er ikke bare godt i forhold til rodet, men også for barnet eller børnenes skyld, så lego, dukker, legemad, biler, krea ting og andet kan findes, når der skal leges. Derfor har vi fundet et udvalg af forskellige gode ideer, som du kan bruge til inspiration i hjemmet.

Poser & kurve

Børneværelset tager en udvikling fra baby tiden og fremefter, hvor salver og rangler hurtigt bliver udskiftet med perler, legemad, værktøj, Elsa, biler og måske går over i sportsmedajler med videre, i takt med at barnet vokser. Her kan de forskellige ting opbevares i de lette løsninger som en opbevaringpose eller kurv, som du ser et udvalg af her.

 

Sort Bloomingville Opbevaringskurv i bomuld

opbevaring af legetøj i stuenPris: 49,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Bloomingville laver populære produkter indenfor opbevaring. Her kan denne runde og søde sorte opbevaringskurv i 50% bomuld og 50% polyester, være god til opbevaring af f.eks. forskellig legemad, købmandsting og stort set alt andet.

En kurv i kraftig canvas så den ikke hurtigt bliver deform eller falder sammen. Dimensioner kommer i 15×13 cm.

 

 

Bloomingville Opbevaringskurve – Sandfarvet m. Træer

køb bloomingville opbevaring til børns legetøjPris: 129,95 kr.

Forhandler: Kids-world.dk

En anden type af de søde kurve fra Bloomingville er denne 2-pak med forskelligt design. Du får en lille og stor kurv som begge er sandfarvet.

Her kommer kurvene med to forskellige søde motiver, der måske passer ind perfekt ind i boligens stil, og samtidig kan være den gode organisering til at holde styr på legetøj og andet af barnet tings.

 

 

Ferm Living Opbevaringskurv – Pudderrosa m. Kaniner

opbevaring af legetøj på værelsetPris: 149,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Ferm Living laver elegant og klassisk pynt, opbevaring og møbler til hjemmet i den gode pris, hvor de fleste kan være med. Det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor opbevaring til et legehjørne i stuen som opbevaringsmøbler, kasser og kurve. Her kan denne søde pudderrose økologiske kurv med kaniner måske være helt perfekt. Et sæt design i en cylinderformet kurv, hvor farven både er neutral men også sød til den gode stil der pynter.

Højden er 16 cm. og diamenter på 14 cm. hvor du finder i kurven i forskellige modeller og former, så du både kan skabe den gode organisering, og elegante stil der passer sammen til et børnetema.

 

 

Bloomingville Opbevaringsposer – 2 stk – Hvid/Grøn m. Egern

Brug opbevaringsposer sammen med kasser til legetøjPris: 259,95,- kr.

Forhandler: Kids-world.dk

Opbevaringsposer som dette søde sæt med 2 stk. Blooming poser med sovende egern motiv, kan være en god tilføjelse til opbevaring i stuen eller værelset.

Forsiden har et sovende egern som motiv, hvor bagsiden dækker over et print af hvide skyer.

 

 

Grå Sebra quiltet kurv

Skab det rydelige børneværelse med opbevaringPris: 299,- kr.

Forhandler: Babygear.dk

Sebra er et andet populært brand indenfor opbevaring og legetøj med mere. Hvor denne enkle quiltet kurv kan indeholde både vasketøj, legetøj, og andet i legehjørnet eller på værelset.

Materialet er 100% bomuld med fyld af poylester og måler 40×40 cm. som en god størrelse til hylder, reol eller stable ovenpå.

 

 

Opbevaring fra Elodie Details – StoreMyStuff

brug en opbevaringspose legetøjPris: 398,- kr.

Forhandler: Babygear.dk

Denne Elodie Detail StoreMyStuff opbevaringskurv kommer i en lidt højere pris, men er er ganske populær som den stilrene og elegante opbevaring til børnenes ting. Fordelen ved en kurv er, at du hurtigt kan få få ryddet tingene op og gemt væk. En anden dejlig fordel udover den flotte stil er, at siderne hurtigt kan foldes op og ned efter behov.

Materialet kommer i coated forstærket bomuld så den ikke falder sammen, og er ganske rummelig med en diameter på 45 cm. og højde på 35 cm. med kanten foldet ned.

 

 

Play & Go opbevaringspose/tæppe

Brug de smarte kombo pose/tæppe til legetøjPris: 349,95 kr.

Forhandler: Børnenes Kartel

De smarte poser med snore, som samtidig kan fungerer som et tæppe, er en smart måde at opbevare klodser og lignede.

Ulempen er selvfølgelig snorene, så det er ikke en god løsning til små børn, især ikke uden opsyn. Det er dog en dejlig praktisk opbevaring, som du samtidig nemt og hurtigt kan rydde op og lægge væk efter endt leg, eller tage med ud af huset.

 

 

Opbevaringskasser og æsker til legetøj

Forskellige opbevaringskasser for sig selv eller til opbevaringsmøbler kan være den praktiske løsning, for kasser er nemme at gøre rent og holde orden på. Her kan de være praktiske både som opbevaring af legetøj på værelset som i stuen. Her kan de kan stables ovenpå hinanden eller eller som den smarte opbevaring måske på en reol. Du finder både den populære Lego opbevaring som billigere løsninger indenfor kasser.

Smart kasse til rumdeler

Brug en enkel rumdeler og kasser til barnets legetøjPris: 49,95 kr.

Forhandler: Babytoys.dk

En god, praktisk og forholdsvis billig løsning kan være en af disse enkle og rummelige kasser til en rumdeler. Slidtstærkt stof som kan indeholde det meste legetøj, og som passer perfekt ind i en rumdeler der koster omkring 4-500 kr.

Både kasser og rumdeler finder du i de fleste byggemarkeder, Jysk og lignende forretninger, ligesom du finder dem til nogenlunde samme priser online.

 

 

Bloomingville opbevaringsæske, rosa med prikker

Brug Bloomingville opbevaring på reolerPris: 109,95 kr.

Forhandler: Børnenes kartel

Søde æsker der kan bruges med reol eller rumdeler, kan være smart. Her kan det være opbevaring af perler i en æske, perlerplader i en anden, forskelligt nips osv. Det giver en god organisering, og hvis ikke barnet taber æskerne alt for meget, så slipper du for rodet med at der f.eks. altid ligger perler overalt.

Her kan denne søde rosa opbevaringsæske med prikker fra Bloomingville give den søde stil. Du finder æskerne i forskellige størrelser og også med andre motiver.

 

 

Lego hoved med opbevaring

køb en Lego opbevaringskasse til værelsetPris: 179,95 kr.

Forhandler: Eurotoys.dk

Lego hoved med opbevaring kommer både som kvinde og mand. En smart kasse der måler 26x24x24 som er oplagt at opbevare Lego i, og som er noget, de fleste drenge og piger sikkert vil finde sjovt.

Du finder kasserne i forskellige typer og størrelser, hvordelen er, at du kan købe flere og stable dem på en sjov måde.

 

 

Lego opbevaring skuffe 8 knopper

sort Lego opbevaring skuffePris: 299,95 kr.

Forhandler: Eurotoys.dk

Lego opbevaringkasser med skuffer er hvad du får med denne 8 knopper model i forskellige farver. En dejlig enkel og praktisk kasse til opbevaring af diverse legetøj som har produktmål på 25,x50,18 cm.

Du finder også den praktiske Lego opbevaringsskuffe i mindre model med 4 knopper model. Her finder du også forskellige farver som blå, hvid, gul med mere.

 

 

Done by Deer æsker

find den rigtige opbevaring i billig eller dyr prisPris: 279,95 kr.

Forhandler: Børnenes kartel

En anden type æsker I den flotte stil kan være denne 2-pak med store Done by Deer æsker.

Du får et et par flotte æsker i en neutral og stilren grå nuance, i et kraftig pap materiale som er nemt at gøre rent. Størrelser er i 25x25x25 cm. og 29x29x29 cm.

 

 

Bloomingville Mini opbevaringskasse

Brug trækasser som opbevaring til børns tingPris: 669,95 kr.

Forhandler: Børnenes kartel

Bloomingville Mini har lavet denne opbevaringkasse i træ, som kommer med den sjove tekst ”Nothing is really lost until your mom can-t find it”.

Kassen kommer med hjul på, så både du og barnet nemt kan flytte rundt på den. Målet på kassen er på 40x60x30 cm. og kan være oplagt til f.eks. Lego eller lignede.

 

 

Frost opbevaringskasse

Køb Elsa og Frost opbevaringskasser til pigerPris: 129,95 kr.

Forhandler: Eurotoys.dk

De forskellige populære figurer som børn i Ramasjang alderen elsker, finder du selvfølgelig også indenfor opbevaring.

Her finder du praktiske små kasser med f.eks. Frosen til pigerne, helt ligesom du finder kasser med Cars og andet til drengene. Et stort udvalg der dækker over de fleste figurer, og som måske er den perfekte kasse til legeværelset.

 

Opbevaringsmøbler

De mange forskellige opbevaringsmøbler kan også være en nødvendig, hvor vi her har fokuseret på de mindre ting som f.eks. kister der er en genial måde at opbevare og udnytte pladsen på.

Hello Kitty legetøjskiste

Brug en sjov legetøjskiste til opbevaringPris: 549,- kr.

Forhandler: Eurotoys.dk

Forskellige kister i de populære figurer kan være et hit. Her kan det f.eks. være Hello Kitty som pigen er helt skudt i. Et sjovt opbevaringsmøbel i stærk 9 mm. MDF plade der måler 40x60x40 cm.

Du finder selvfølgelig også andre temaer som My Little Pony med videre, som måske er det, din datter er helt forelsket i. Helt ligesom kisterne kommer i forskellige former.

 

 

Paw Patrol kiste

Køb en populær opbevaringkiste på legeværelsetPris: 549,- kr.

Forhandler: Eurotoys.dk

Paw Patrol er temaet der har den fordel, at det både er for drenge og piger. Andre alternativer kan være Cars, Spiderman, Dinosaur eller noget helt andet.

En kiste har en stor rummelighed, som kan være perfekt til de større ting der måske ikke egner sig på reol eller mindre kasser.

 

Få styr på legetøjet?

opbevaring af legetøj på værelset

De mange forskellige modeller indenfor kasser, puder m.m. er den gode løsning. Det kræver dog også, at du både rydder op hver dag og gør det til en vane. Helt ligesom du måske nok skal lave en sortering fra tid til anden og organiser et legehjørne i stuen.

Organisering i stuen?

Stuen er nok det største problem i forhold til rod. For børn i den mindre alder vil gerne lege omkring forældre og søskende, som ofte opholder sig i stuen. Så derfor vil meget af barnets legetøj finde sin opholdsplads i stuen. De fleste vil dog også gerne have en ryddelig stue der tager sig godt ud. Derfor skal du selvfølgelig være i stand til at kombinerer en god organisering, så barnet føler sig tilpas i stuen, samtidig med, at du får den stil som du finder perfekt til stuen.

Den umiddelbare løsning der dækker alles behov er, at du integrerer opbevaring som en fast bestanddel af stuen. I alt sin enkelthed er dette løsningen. Her gælder det så om at finde de forskellige dele, som passer ind i din stil. Her kan det være møbler sammen med kasser, smart lille skab eller søde kurve der kan være diskrete, men som dækker behovet for opbevaring.

Gav indholdet dig svar?
Sending
User Rating 5 (2 votes)

Skriv en kommentar

Sending